Új albumon dolgozik a Tokio Hotel
2013. június 23. 18:58
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
már nagyon várom *.*
2013. június 24. 12:48
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
sok sikert nekik:))
2013. június 24. 19:15
Hihetetlen mennyit változtak a srácok:o De kiváncsian várom az új lemezüket:)
2013. június 29. 10:04
Végre végre végre x3..Bár mondjuk én is tudtam már régebbről az "új album érkezését"..de mindenki csak azt mondta körülöttem,hogy már mióta ígérgetik de semmi nem lesz belőle..Én hittem bennük x3..és ők a zenélésnek szentelték az életüket,nem fognak beállni a tucatsorba Justin és társai közé..Akik mennyire telhetetlenek és semmit nem becsülnek meg szinte a hírekből ítélve .__."..Nagyon várom már az új albumukat x3..végre lesz miért bekapcsolNi a Viva-t,de az is lehet hogy a magyarok szokásukhoz híven lejátszanak minden szennyet,de bezzeg azt nem fogják,ami engem érdekelne ˇˇ"
2013. július 16. 17:22
|
|
Tim Kaulotzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 185286 offline
|
Véééééééééééééééééééééééééégre!!!!
Már itt volt az ideje, hihetetlenul várom már!!!!
Már itt volt az ideje, hihetetlenul várom már!!!!
2013. augusztus 01. 17:40
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
ÁÁÁ de örülök !!!!:DDD Csak ezért várom a nyár végét hogy közelebb jussunk a megjelenés dátumáig :DDDD <3
2013. augusztus 05. 14:52
|
|
Dóra98027új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 163846 offline
|
Remélem lassan meglesz a dátum is h mikor adják ki
nagyoon várom és nem félek attól h esetleg nem fog tetszeni az album mert amiben a Th keze benne van az nekem mindig tetszik <3
2013. október 15. 23:43
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ezek még vannak? Azt hittem már a sűllyesztőben végezték! Fú de utáltam őket, főleg azt a Billt, nagyon irritálóak voltak. Akkoriban őket volt divat b*zizni
2013. október 15. 23:48
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Olvastam a kommenteket, hát elárulom h régebben olyan 2005-06-07 stb ezekben az időkben mindenhol ők voltak, akkoriban megvettem ezeket a tini magazinokat, mindenhol őket lehetett látni. Mostanra már lecsengett a korszakuk és tisztára emlékszem rá h a csapból is ők folytak. Szóba jött az emo is, lehet az is lecsengett, de tom h akkoriban az volt a divat, a suliban is egy csomó emos csicska volt, nagyon utáltam
2013. október 19. 19:09
Idézet (Lambika @ 2013.10.15. 23:43)
ezek még vannak? Azt hittem már a sűllyesztőben végezték! Fú de utáltam őket, főleg azt a Billt, nagyon irritálóak voltak. Akkoriban őket volt divat b*zizni
Idézet
Olvastam a kommenteket, hát elárulom h régebben olyan 2005-06-07 stb ezekben az időkben mindenhol ők voltak, akkoriban megvettem ezeket a tini magazinokat, mindenhol őket lehetett látni. Mostanra már lecsengett a korszakuk és tisztára emlékszem rá h a csapból is ők folytak. Szóba jött az emo is, lehet az is lecsengett, de tom h akkoriban az volt a divat, a suliban is egy csomó emos csicska volt, nagyon utáltam (Lambika)
Komolyan mondom, annyira nem értelek téged. Ha ennyire utálod a Tokio Hotelt, akkor minek írsz ide? Hogy szekáld őket, vagy hogy gyűjtögesd a hozzászólásokat? Felesleges. Fogadjunk abba, hogy te a külsőtől ítéled el őket, és nem hallgatod azt, hogy milyen zenét játszanak. Kérlek, ha nem tudsz egy árva jó szót mondani róluk, felőlem már elhúzhatsz innen, és törődjél a te kis One Direction-öddel. Ennyi. Ha le akarod őket b*zizni, akkor azt ne itt közöljed, hanem mondd el egy másik TH-utálónak, azt ennyi. De hogy tartani a szádat azt bizony nem tudod.
On: már nagyon várom az albumot! ♥
2013. október 20. 00:48
Idézet (Hball @ 2013.10.19. 19:09)
Komolyan mondom, annyira nem értelek téged. Ha ennyire utálod a Tokio Hotelt, akkor minek írsz ide? Hogy szekáld őket, vagy hogy gyűjtögesd a hozzászólásokat? Felesleges. Fogadjunk abba, hogy te a külsőtől ítéled el őket, és nem hallgatod azt, hogy milyen zenét játszanak. Kérlek, ha nem tudsz egy árva jó szót mondani róluk, felőlem már elhúzhatsz innen, és törődjél a te kis One Direction-öddel. Ennyi. Ha le akarod őket b*zizni, akkor azt ne itt közöljed, hanem mondd el egy másik TH-utálónak, azt ennyi. De hogy tartani a szádat azt bizony nem tudod.
Szerintem nincs semmilyen lényeges különbség a TH meg az 1D között , max annyi , hogy TH-sok még hangszereket használtak. Ugyanekkora felhajtás (vagy még nagyobb) volt a japán szálloda körül 6-7 évvel ezelőtt amikor elindult az emocunami. Mindkét együttesnél egyformán a nyáladzáson van a hangsúly , ezzel éri el a média , hogy a tizenéves kislányok féktelenül rajongjanak ezekért a nyikhajocskákért. Ezek mind egy kaptafára mennek , igényesség egyikben sincsen , de főleg az említett kettőben. Egyformán ízléstelen vackok , a médiának egyetlen célja van velük: profitszerzés a tinilányok zsebéből. Az 1D-s kölyköknek semmi tehetségük nincs , fel van javítva a hangjuk (autotune) a koncerten meg megy a playback és arra tátognak. Ez a Bill gyerek szintén teljesen antitalentum , kasztrált a "hangja" ,se magassága se mélysége csak nyavékol mint egy pisis kislány.A kinézetük meg no comment , az avatarodon is úgy néz ki az a gyerek mintha éppen maszturbálna. A "b!zizás" duma tényleg szánalmas , sablonos klisé , pont úgy mint ez a két együttesnek nevezett médiahulladék is.
Utóirat: Mielőtt tévedésbe esnél , nem vagyok én semmilyen utáló. Nem utálom őket , mégpedig azért nem , mert ők mindössze csak bábok. Alájuk van téve minden.
2013. október 20. 15:03
Idézet (Nimrod @ 2013.10.20. 00:48)
Szerintem nincs semmilyen lényeges különbség a TH meg az 1D között , max annyi , hogy TH-sok még hangszereket használtak. Ugyanekkora felhajtás (vagy még nagyobb) volt a japán szálloda körül 6-7 évvel ezelőtt amikor elindult az emocunami. Mindkét együttesnél egyformán a nyáladzáson van a hangsúly , ezzel éri el a média , hogy a tizenéves kislányok féktelenül rajongjanak ezekért a nyikhajocskákért. Ezek mind egy kaptafára mennek , igényesség egyikben sincsen , de főleg az említett kettőben. Egyformán ízléstelen vackok , a médiának egyetlen célja van velük: profitszerzés a tinilányok zsebéből. Az 1D-s kölyköknek semmi tehetségük nincs , fel van javítva a hangjuk (autotune) a koncerten meg megy a playback és arra tátognak. Ez a Bill gyerek szintén teljesen antitalentum , kasztrált a "hangja" ,se magassága se mélysége csak nyavékol mint egy pisis kislány.A kinézetük meg no comment , az avatarodon is úgy néz ki az a gyerek mintha éppen maszturbálna. A "b!zizás" duma tényleg szánalmas , sablonos klisé , pont úgy mint ez a két együttesnek nevezett médiahulladék is.
Utóirat: Mielőtt tévedésbe esnél , nem vagyok én semmilyen utáló. Nem utálom őket , mégpedig azért nem , mert ők mindössze csak bábok. Alájuk van téve minden.
Mondasz valamit, egy részben egyet is értek veled, de ha kérhetnélek, az avimat hagyd ki ebből, oké? A "leb*zizás" valóban szánalmas, ahogy te mondod.
Idézet
Az 1D-s kölyköknek semmi tehetségük nincs , fel van javítva a hangjuk (autotune) a koncerten meg megy a playback és arra tátognak.
Na, akkor ezt nem csak én gondolom így. Én megértem, hogy nem vagy utáló. (Ha a TH-ra gondolsz.)
2013. október 20. 15:56
Idézet (Hball @ 2013.10.20. 15:03)
Mondasz valamit, egy részben egyet is értek veled, de ha kérhetnélek, az avimat hagyd ki ebből, oké? A "leb*zizás" valóban szánalmas, ahogy te mondod.
Na, akkor ezt nem csak én gondolom így. Én megértem, hogy nem vagy utáló. (Ha a TH-ra gondolsz.)
Oké
Mindkettőre gondoltam
Na mindegy , sokat is írtam és a tárgytól is eltértem...XD
2013. október 25. 12:15
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Én is TH rajongó vagyok viszont kb. csak egy éve, viszont sokmindennel egyetértek amit írtál (Nimrod). Sajnos. Mikor az a nagy felhajtás volt körülöttük én sem szerettem őket, de így ahogy visszakerestem a régi cuccaikat meg idősebb is vagyok úgyhogy nem a kinézetük miatt szeretem őket, szerintem mindent el lehet mondani róluk de azt nem hogy tehetségtelenek. A stílus megint más kérdés, meg kell nézni hogy nézett ki Bill mielőtt híresek lettek volna, vagy most, hogy kicsit eltűntek, mindig is feltűnő volt a megjelenése, szóval ezt nem mások erőltették rájuk. És a TH-t sem úgy kitalálták, ők már kiskorukban egy zenekar voltak. (Devilish)
Szóval a felhajtás miatt össze lehet hasonlítani az 1D-vel, de tehetségre szerintem nem igazán. A TH-t világszerte elismerik hogy nagyon muzikálisak és értenek ahhoz amit csinálnak. Tom is gitáron kívűl dobolni és zongorázni, meg basszusgitározni is tud. A DSDS-ben is zsűritagok voltak, én Németországban mindenki pozitívan csalódott bennük, hogy mennyire komolyan vesznek mindent és mennyire értenek a zenéhez.
A rajongótáborjaik is ugyanolyanok, viszont megnézném ha a 1D 4 éve nem csinálna semmit, a rajongói várnának-e még rájuk és szavaznának-e rájuk az EMAn éjjel nappal, rengeteg mai felkapott előadó rajongóival szemben. Mert csak úgy mondom, a TH eddig nyerésre áll a 1D, Justin Bieber, meg hasonlóak ellen.
Szóval a felhajtás miatt össze lehet hasonlítani az 1D-vel, de tehetségre szerintem nem igazán. A TH-t világszerte elismerik hogy nagyon muzikálisak és értenek ahhoz amit csinálnak. Tom is gitáron kívűl dobolni és zongorázni, meg basszusgitározni is tud. A DSDS-ben is zsűritagok voltak, én Németországban mindenki pozitívan csalódott bennük, hogy mennyire komolyan vesznek mindent és mennyire értenek a zenéhez.
A rajongótáborjaik is ugyanolyanok, viszont megnézném ha a 1D 4 éve nem csinálna semmit, a rajongói várnának-e még rájuk és szavaznának-e rájuk az EMAn éjjel nappal, rengeteg mai felkapott előadó rajongóival szemben. Mert csak úgy mondom, a TH eddig nyerésre áll a 1D, Justin Bieber, meg hasonlóak ellen.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: