Justin már kétszer dobott a piacra saját parfümöt, tegnap pedig megjelent a harmadik darabját ábrázoló fotó is – az illat júliusban érkezik!
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber kulcsot ad a szívéhez
2013. június 21. 20:18
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
2013. június 21. 20:21
Ez nem ízléses, inkább olyan, mint egy üres műanyag doboz, amit pl villanyszereléshez használnak. Megnyitja a személyes oldalát? Te jó Ég
XDD
2013. június 21. 20:23
ez már a 3.?
érdekes ez az üveg, túl egyszerű, és kicsikét nevetségesen néz ki!
2013. június 21. 20:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ahhoz képest, hogy nem igazán bírom a gyereket, nekem a parfüm külseje tetszik. Habár lehet, hogy azért, mert a kulcsot nagyon szeretem szimbólikus ábrázolásként lerajzolni, vagy csak egyszerűen képeket nézegetni. De ez a "Megnyitja az oldalamat mások előtt." duma kissé átlátszó. Persze, egy illat lehet kifejező, de én személy szerint az illatokat múltbéli eseményekhez, de inkább személyekhez tudom kötni. Felőlem lehet bíbőr parfümjének a világon a legjobb illata, akkor sem vele, hanem a használójával fogom tudni azonosítani. Párom parfümjét, ha megérzem más valakin, egyszerűen ő jut az eszembe. Krétán voltam két éve nyaralni, és egy pasas pont azzal a Hugo Boss parfümmel fújta be magát, mint ő. Amint megéreztem, rögvest keresni kezdtem, aztán rádöbbentem, hogy ő Magyarországon vár engem haza. Szóval csak személyes tapasztalatból mondom, hogy az illatokat nem a sztárokhoz kötjük azért, mert a cuki pofizacsijaikkal reklámozzák.
2013. június 21. 20:40
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
2013. június 21. 20:40
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Jól néz ki a parfüm.
2013. június 21. 20:44
Nekem tetszik a parfüm külseje,de nem venném meg az biztos,vagy lehet,hogy megveszem... kitudja.De ez a "megnyitja egy személyes oldalamat mások előtt" előbb hadd próbálja/próbálják/próbáljam ki,aztán lehet ezt mondani
2013. június 21. 20:49
Jól néz ki, ha valahol meg lehet majd szagolni, megszagolom.
De kétlem, hogy megveszem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: