Egy nemrégiben készült interjú során a híres angol ikerpár most kivételesen nem a karrierjükről beszéltek, hanem sokkal fontosabb dologról: az ő kapcsolatukról.
A teljes cikkhez kattints ide!
James és Oliver Phelps elválaszthatatlanok
2013. június 21. 18:05
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
az egyik kedvenc ikreim...
aranyosak
aranyosak
2013. június 21. 18:22
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Tök aranyosak, de szerintem kicsit idősebbnek néznek ki.
2013. június 21. 18:47
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
de ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk
2013. június 21. 19:33
olyan jó, h ikrek, szeretik egymást, és ki is tartanak egymás mellett! Pont ezt bírom egy ikerpárban!
2013. június 21. 19:34
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Ez nagyon szép (: Hogy szeretik egymást.
2013. június 21. 20:09
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez nagyon aranyos volt
2013. június 21. 20:13
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Mindig is úgy képzeltem, hogy a való életben is olyan jó testvérek, mint a Harry Potterben. Örülök, hogy így szeretik egymást, és ennyire összetartanak. Ismerek olyan ikreket, akik nem tudják elviselni egymást. Jó látni, hogy ők nem ilyenek.
2013. június 21. 21:20
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nekem is van egy ikertestvérem és ugyanezt érzem. Elválaszthatatlanok vagyunk...Nem olyan, mint a szimpla testvéreknél ez sokkal erősebb kötelék
Örülök, hogy ők is csak megerősítik ezt a tényt
Nagyon bírom őket <3
Örülök, hogy ők is csak megerősítik ezt a tényt
2013. június 21. 22:10
Mindig is látszott rajtuk, hogy szeretik egymást, és olyan jó ezt látni.. : D Sajnos nem minden ikerpár ilyen.. Kazuo megint csak jó cikket írtál róluk.
2013. június 22. 09:44
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Amikor az eredeti, angol cikket olvastam, akkor végig mosolyogtam, ez a legaranyosabv darab, amit valaha is olvastam. Olyan szokatlan, hogy most magukról beszéltek és nem a karrierjükről ás ennek nagyon is örülök.
Az igazat megvallva én borzasztóan örülök annak, hogy ilyen jó közöttük a testvéri viszony és az a legnagyobb problémájuk, hogy nem ugyanazt a focicsapatot szeretik.
Azért nem mindegyik testvérpár olyan, amilyennek tűnnek, tehát nem biztos, hogy annyira felhőtlen a kapcsolatuk, de náluk pont az ellenkezője bizonyosodott be. Mindig is tudtam, hogy elválaszthatatlanok, mert úgy viselkedtek egymással szemben.
Emiatt is nagyon tisztelem és szeretem őket, példamutatóak.
Emiatt is nagyon tisztelem és szeretem őket, példamutatóak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: