Az együttes június 17-én Magyarországra látogatott, ahol tizennyolc dalt játszottak a hazai rajongóknak. Mivel a banda világ körüli turnén van, a legújabb videoklip inkább animációs filmnek lesz mondható, hiszen nem érnek rá a forgatásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiválasztotta következő kislemezét a Paramore
2013. június 21. 17:24
Tetszik a dal , bár az ilyen kisfilmeket inkább szöveges videók alá szokták rakni...
2013. június 21. 17:25
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Kicsit olyan mintha a XX. század közepe beli művészek festményei keltek volna életre.
2013. június 21. 17:50
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
DennyKeh DennyKeh
Nem szeretem a Paramore-t, szóval nem nagyon érdekel
Nem szeretem a Paramore-t, szóval nem nagyon érdekel
Akkor nem kell ideírni
Egyébként én szeretem ezt a számot, és jó volt a koncerten tombolni rá, és irigylem azokat akiket felhivta, de őszintén reméltem, hogy az Ain't it fun vagy a Fast in my car lesz az, bár a Last Hope-t is reméltem, de az csekély remény hisz koncerteken se játszák. Mindegy, remélem az első kettő közül valamelyiket megcsinálják még
2013. június 21. 18:02
Nagyon kíváncsi vagyok a teljes kisfilmre, a dal meg kiváló...mi más is lehetne.
2013. június 21. 18:03
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Kíváncsi vagyok a klipre, ez a kézfej hatalmas xDDD
2013. június 21. 18:19
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Kíváncsi vagyok rá.
2013. június 21. 18:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
jó szám lett ..............
2013. június 21. 20:15
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Egyik kedvenc számom az albumról, szóval örülök, hogy lesz videója. Amúgy a következő kislemez szerintem is az Ain't It Fun, vagy a Fast In My Car lesz. Legalább is remélem, hogy valamelyiket a kettő közül kiválasztják még kislemeznek.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: