Megérkezett a Diana előzetese
2013. június 21. 15:33
|
|
JulcsiiEdwardsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202429 offline
|
szerintem jó film lesz.Az egy kicsit zavar,hogy szerintem Naomi-nak túl világos a haja Dianáéhoz képest
2013. június 21. 16:29
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Tényleg zavaró, hogy nem igazán hasonlít Dianára...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. június 21. 16:56
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nekem anno valamiért nem tetszett ez az ötlet de a teaser trailert látván megjött hozzá a kedvem. Tudtommal a másik jelölt Jessica Chastain volt aki szintén remek színésznő de Dianára Naomi jobban hasonlít, nem mellesleg Naomi az UK-ban született, egy picit a saját akcentusából is benne hagyott (úgy hallottam).
2013. június 23. 17:40
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Naomi Watts fantasztikus színésznő. Imádom. Diana hercegnőt, viszont soha nem bírtam és már előre elnézést kérek azoktól, akik szerették, tisztelték, de mondja már meg nekem valaki, hogy miért kellett őt annyira csodálni? Azért, mert a Királyi Ház pénzéből adakozott és hercegnői mivoltából fakadóan úgy kellett tennie, mint aki a világ legjóságosabb embere? Nekem totál álszent volt ez a nő. Az lett volna nagy dolog, ha a saját maga által megkeresett pénzből jótékonykodik. Szerintem őt se érdekelte más, csak a fasz. Mindegy hagyjuk, nem is erről szól a cikk. A film biztos jó lesz.
2013. június 23. 17:46
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (mbgames @ 2013.06.23. 17:40)
Naomi Watts fantasztikus színésznő. Imádom. Diana hercegnőt, viszont soha nem bírtam és már előre elnézést kérek azoktól, akik szerették, tisztelték, de mondja már meg nekem valaki, hogy miért kellett őt annyira csodálni?
Miért kell csodálni? Mert ő - a királyi család többi (és gazdagabb) tagjával ellentétben - sokat jótékonykodott, mert kiállt olyan veszélyes ügyekért, mint a taposóaknák betiltása, mert felhívta a figyelmet az AIDS/HIV-re, mert ő megölelte az AIDS-es betegeket, amikor még az orvosok is csak gumikesztyűvel nyúltak hozzájuk, mert a lelki kínjai mellett sosem hanyagolta el a fiait.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. június 23. 17:51
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Kíváncsian várom a filmet, bár Naomi Watts szerintem nem igazán hasonlít Dianára. Ettől függetlenül még alakíthat zseniálisat, csak hát ott van például a The Queen című film, ahol Helen Mirren fantasztikus Erzsébet volt, a hasonlóság remekül sikerült és a többi karakter esetében is egyértelműen felismerhető volt, hogy ki-kicsoda.
Egyébként szerény véleményem szerint is Diana túl lett sztárolva, de ettől függetlenül tényleg szép dolgokat tett le az asztalra.
Egyébként szerény véleményem szerint is Diana túl lett sztárolva, de ettől függetlenül tényleg szép dolgokat tett le az asztalra.
2013. június 23. 18:25
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Sokat jótékonykodott mások pénzéből, eljátszotta Teréz anyát, mert ez volt a dolga, mint ahogy Katalin hercegnőnek is ez lett a dolga, miután beházasodott a királyi családba. Nem hallottam Dianaról, hogy a házassága előtt nagyon jótékonykodott volna. Színésznő volt ő és nem jótét lélek. Aki pedig ő általa hallott az AIDS betegségről, annak már régen szar volt. A kínjait meg általában mindenki magának köszönheti. Azt pedig, hogy mennyit foglalkozott a gyerekeivel, csak ők tudnák megmondani. Ezt mi nem tudhatjuk. Szánalmas volt, mert éveken át nem mert vagy nem akart kilépni egy megalázó házasságból (pedig megtehette volna), valószínűleg azért, mert kiesett volna a csöcs a szájából. Persze mindenki más körülötte gonosz volt és szörnyeteg és szegény, ártatlan hercegnő... Ugyan már!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.