Idézet (Beyla @ 2013.06.21. 21:06)
Még, ha az ágyjelenetekre is menne az egész, akkor korrekt is lehetne, de azaz obszcén, gusztustalan kábé egy tucatnyi szókinccsel megírt szex jelenetek undorítóak. Az erotikus regények nem rosszak, sőt olvastam már kifejezetten jót is, amik azért megmozgatják az ember fantáziáját, de ez kábé olyan, mint, amikor egy primitív nyikhaj elmeséli a haverjának, hogy hogyan d*gta meg a szomszéd asszonyt. Gusztustalan. Túlértékelt? Pfff... még hozzá nem is kicsit! Nem vagyok nárcisztikus egoista, de azt ezer százalékra kijelenthetem, hogy az én regényeim messze felül múlják ezt a regénynek csúfolt szemétdombot. És igen, az a legdühítőbb az egészben, hogy hiába vagyok tehetségesebb és jobb író, mégsem én keresem magát halálra, hanem ez a nő - aki még véletlenül sem írónő! - , aki szexuálisan olyan magányos a házasságában, hogy a perverzióját ilyen módon éli ki. Az erotika nem rossz dolog, sőt kell is, hogy felébressze a vágyakat, de ez olyan messze van az izgatótól, mint Makó Jeruzsálemtől. Bárha valakinek az tetszik, hogy mindenféle érzelem nélkül jól meghágják... hát... maradjunk annyiban, hogy én a szexet nem így definiálom.
Ennyi.

0 felhasználónak tetszik: