Miley Cyrus és Liam Hemsworth elválaszthatatlanok
2013. június 20. 21:07
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Ha Miley boldog, akkor örüljünk neki.
2013. június 20. 22:07
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
szerintem Miley tönkre fogja tenni Liamot
2013. június 20. 22:41
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Aha, szóval kislányom, te nem láttál olyat, hogy a fű tönkretett volna valakit? Persze, minden drogos így kezdi, 10 év múlva, amikor majd rehabra mész a heroinfüggőséged miatt, szerintem a képedbe fognak röhögni a mostani hülyeségeid miatt.
Azt meg végképp nem értem, hogy egy ilyen jó pasi miért áll le ezzel a valamivel...
Azt meg végképp nem értem, hogy egy ilyen jó pasi miért áll le ezzel a valamivel...
2013. június 21. 01:16
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Teljesen igaza van, az alkohol tényleg sokkal károsabb, mint a fű.
Sokkal könnyebb rászokni, a hatására általában agresszívabb lesz az ember (még egy olyan hírt sem hallottam, amikor mondjuk valaki betépve erőszakolt/vert agyon/tudomisén mit csinált egy másik emberrel) durvábbak az elvonási tünetek és a túladagolásába bele lehet halni.
Eközben, ha az ember nagy ritkán elszív egy füves cigit, attól még nem lesz függő, max kicsit oldja magában a stresszt, aztán szép lesz minden pár óráig.
Kis dózisban pedig teljesen ártalmatlan.
Mellesleg nem véletlen gyógyszer is, mivel csökkenti a rákos betegek hányingerérzetét és növeli az étvágyukat.
Ez elmondható az alkoholról? Nem.
Akit meg heroinfüggőséggel kezelnek, az több, mint valószínű, hogy nem a fűvel kezdte.
Nem egy stoner ismerősöm van és mindegyikük teljesen normális, egyikük sem emberi roncs, élik az életüket, maximum nem stresszelnek minden jelentéktelen dolgon.
Szóval szerintem békén hagyhatná már a világ ezt a lányt, a saját élete és azt csinál vele amit akar.
Nem tudom, hogy ti mit szólnátok, ha ismeretlen emberek próbálnák megmondani nektek, hogy mi a jó és mi nem, mit csinálhatsz és mit nem.
Ennél szánalmasabb viselkedést el sem tudok képzelni, hogy egy ember megpróbálja megváltoztatni a másikat, csak azért mert neki nem tetszik valami.
Pl: Ha megiszol 2-3 pohár sört még nem leszel alkoholista, vagy zugivó, DE egy csík (vagy minek hívják) marihuánától már simán lehet valaki drogfüggő. Szóval Miley kicsitsincs igazad!
Az ehhez hasonló kommentek pedig akkora orbitális nagy baromságok, hogy még a könnyem is kicsordul tőlük, esküszöm.
Sokkal könnyebb rászokni, a hatására általában agresszívabb lesz az ember (még egy olyan hírt sem hallottam, amikor mondjuk valaki betépve erőszakolt/vert agyon/tudomisén mit csinált egy másik emberrel) durvábbak az elvonási tünetek és a túladagolásába bele lehet halni.
Eközben, ha az ember nagy ritkán elszív egy füves cigit, attól még nem lesz függő, max kicsit oldja magában a stresszt, aztán szép lesz minden pár óráig.
Kis dózisban pedig teljesen ártalmatlan.
Mellesleg nem véletlen gyógyszer is, mivel csökkenti a rákos betegek hányingerérzetét és növeli az étvágyukat.
Ez elmondható az alkoholról? Nem.
Akit meg heroinfüggőséggel kezelnek, az több, mint valószínű, hogy nem a fűvel kezdte.
Nem egy stoner ismerősöm van és mindegyikük teljesen normális, egyikük sem emberi roncs, élik az életüket, maximum nem stresszelnek minden jelentéktelen dolgon.
Szóval szerintem békén hagyhatná már a világ ezt a lányt, a saját élete és azt csinál vele amit akar.
Nem tudom, hogy ti mit szólnátok, ha ismeretlen emberek próbálnák megmondani nektek, hogy mi a jó és mi nem, mit csinálhatsz és mit nem.
Ennél szánalmasabb viselkedést el sem tudok képzelni, hogy egy ember megpróbálja megváltoztatni a másikat, csak azért mert neki nem tetszik valami.
Idézet (linna @ 2013.06.20. 14:54)
Pl: Ha megiszol 2-3 pohár sört még nem leszel alkoholista, vagy zugivó, DE egy csík (vagy minek hívják) marihuánától már simán lehet valaki drogfüggő. Szóval Miley kicsitsincs igazad!
Az ehhez hasonló kommentek pedig akkora orbitális nagy baromságok, hogy még a könnyem is kicsordul tőlük, esküszöm.
2013. június 21. 09:41
Minden tiszteletem Liamé.Miley mellett én már rég felakasztottam volna magam.Árulja már hogyan csinálja?Hihetetlen mennyire szereti...Az ő életük,az ő dolguk.
2013. június 21. 15:02
Ez a kapcsolat követhetetlen. De amúgy örülök, hogy most boldogok. Szerintem a marihuána is van olyan veszélyes, mint az alkohol, de ahogy ő gondolja, nem fogok beleszólni az életébe.
2013. június 21. 19:59
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (miley98 @ 2013.06.20. 18:15)
Kedves Liam: utállak utállak utállak...ja és utállak!! Szánalmas gyölér...Miley: észhez térhetnél végre...tönkre teszi az életedet!! -.-
Végre valaki, aki egy véleményen van velem Liamről. Én ki nem állhatom, és nyugtat, hogy nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: