Miley Cyrus és Liam Hemsworth elválaszthatatlanok
2013. június 20. 12:15
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
A vicces, hogy a drága cikk író kihagyott egy mondatot a fordításából, Miley azt is hozzá tette, hogy "MINDADDIG AMÍG EZ NEM ILLEGÁLIS, VANNAK SOKKAL VESZÉLYESEBB DOLGOK!" Miley nem úgy értette, hogy az sokkal jobb ha az emberek lövik magukat... de nehogy már valamiről normálisan informáljuk az embereket anélkül, hogy egy buta drogosnak állítanánk be aki össze vissza beszél! komolyan mondom ez az oldal csak azoknak való, akik utálják a hírességeket, mert, hogy itt igaz, vagy el nem kanyarított sztorikat nem lehet olvasni az száz. Ha csak ezt az oldalt olvasnám, komolyan, szerintem már én is azok közéé tartoznék akik elpártoltak Mileytól, mert csak a bolondító szövegeket lehet itt olvasni. Mileyról és Liamről nem csináltak egyáltalán többször képeket a paparazzik a héten, hisz akkor azok már bejárták volna a világhálót... szánalom.
2013. június 20. 12:17
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Liam helyében páros lábbal rúgtam volna ki Miley-t,.
2013. június 20. 12:19
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (gyurmii @ 2013.06.20. 12:15)
A vicces, hogy a drága cikk író kihagyott egy mondatot a fordításából, Miley azt is hozzá tette, hogy "MINDADDIG AMÍG EZ NEM ILLEGÁLIS, VANNAK SOKKAL VESZÉLYESEBB DOLGOK!" Miley nem úgy értette, hogy az sokkal jobb ha az emberek lövik magukat... de nehogy már valamiről normálisan informáljuk az embereket anélkül, hogy egy buta drogosnak állítanánk be aki össze vissza beszél! komolyan mondom ez az oldal csak azoknak való, akik utálják a hírességeket, mert, hogy itt igaz, vagy el nem kanyarított sztorikat nem lehet olvasni az száz. Ha csak ezt az oldalt olvasnám, komolyan, szerintem már én is azok közéé tartoznék akik elpártoltak Mileytól, mert csak a bolondító szövegeket lehet itt olvasni. Mileyról és Liamről nem csináltak egyáltalán többször képeket a paparazzik a héten, hisz akkor azok már bejárták volna a világhálót... szánalom.
A kiemelt mondatodnak értelme sincs alapból, azért nem írtam bele, egyébként meg a cikkemből kivágták a végét, ahol Miley az állítólagos akcentusával takarózik. Megkésve.
A hétfői mozilátogatásukról pedig több kép is van fenn a neten, elég megnézni a Google-t.
Na, ez az okoskodás a szánalom, amit te művelsz.
2013. június 20. 12:37
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Akkor pampogj, ha írsz olyan jó cikket, mint Jolie. Addig ne. Jolie, ügyesen megírtad
2013. június 20. 12:40
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Liam jobbat érdemel Miley-nál.
2013. június 20. 12:41
Miley még kezdőként számit a kábitószerek terén. Ha gyakrabban fog nyúlni fűhöz, majd lesz ne mulass. Ami késik nem múlik ! De reménykedem nem lesz nagy megszállottja. Talán idővel ő is belátja, hogy azért elég káros a szervezetére ez is, ha már alkoholt nem fogyaszt "elvileg". Vagy lehet addigra késő lesz.. Több esze van neki, mint Amanda-nak vagy Lindsay-nek. Feltudja mérni a terepet, bármennyire is megváltozott a viselkedése.
2013. június 20. 12:46
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Liam kissé szőrös ezen a képen.
Szépek így együtt.
Szépek így együtt.
2013. június 20. 12:47
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Szerintem igazán szívesen fogadunk olyan cikkeket, amik Miley jó oldalát és tehetségét mutatják be. Lehet róla írni nyugodtan. Már ha van neki olyan. Talán azért íródik annyi cikk a hülyeségeiről, mert sorban gyártja őket egymás után.
1 felhasználónak tetszik:
Gurs
2013. június 20. 12:52
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Hoppá, Liam elfelejtett borotválkozni
2013. június 20. 12:53
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Számomra ez már teljesen követhetetlen.
2013. június 20. 12:55
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Borotvaaa!!!
2013. június 20. 13:31
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
én örülök neki:D
2013. június 20. 13:41
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Liam nem gondolod hogy rádférne egy borotválás??
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.