Íme a legcikibb sztárok a szülők szerint
2013. július 11. 10:51
Miley?? Oké... Biztos... A szülők márcsak tudják.... Érdekes.......mit is csinált Miley??
2013. július 13. 21:24
|
|
Csenguszzzvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 270 Csatolások: 1 Azonosító: 205365 offline
|
a lányokkal még jó
de a fiu lista valahogy elkeveredhetett ..
( Justin Bieber ami egyedül jó helyen van vagy elörébb is mehetne..xd )
2013. július 13. 22:05
|
|
pinkgeniusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 204105 offline
|
Szerintem JB nem ciki.
2013. július 14. 02:14
-.-" Mert a szülők a múltban élnek,hál égnek az enyim nem
2013. július 14. 02:24
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Bírom, mikor Mileyt ilyen hülyeségekkel kritizálják, csak mert felnőtt.
Sok felnőtt, mert hogy "Miley nem jó példakép". Kérdem én, ŐK TÖKÉLETESEK?! Azok a szülők, akik nem ismerik el a gyerekük kedvencét... Az én szüleim is ilyenek, és megmondom őszintén, nem kívánom senkinek.
Előny: Nem jönnek a szobámba, mert rosszul vannak a Miley rengetegtől.
Sok felnőtt, mert hogy "Miley nem jó példakép". Kérdem én, ŐK TÖKÉLETESEK?! Azok a szülők, akik nem ismerik el a gyerekük kedvencét... Az én szüleim is ilyenek, és megmondom őszintén, nem kívánom senkinek.
Előny: Nem jönnek a szobámba, mert rosszul vannak a Miley rengetegtől.
2013. július 16. 14:32
Általában nem szoktam leszólni azokat a hírességeket akiket nem ismerek... De szerintem az egész amerikai sztár világ, úgy, ahogy van kész égés az összes drogos, alkoholista (és egyéb problémákkal küszködő) - tisztelet a kivételnek - előadójával együtt. Én a helyükben már rég elbújtam volna a szégyentől. Az emberek hibáznak, de amiket Justin Bieber és társai művelnek az már undorító. Ti pedig - megint csak tisztelet a kivételnek - akik nem veszítek ezt, észre eléggé szűk látókörű emberek lehettek.
2013. július 16. 15:16
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
A szülők (sőt az idősebb testvéreim is) egy ennél konzervatívabb világban nőttek fel, legalábbis kevésbé külső központúban, ezért nem is csodálom ha néha ki vannak akadva ezekre a sztárokra. Egyébként nem tudom ki az a hülye akire befolyással vannak a színészek. Szerintem a szülők, barátok, ellenségek, a közvetlen események nagyobb hatással vannak ránk, mint a majomkodó ideggyenge celebek. Bár kitudja.. amit a média már eddig is elért...
2013. július 31. 20:03
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Héé ez nem ér Justin-t a lányokhoz kellett volna sorolni!!
2013. augusztus 01. 10:37
|
|
KawaiiGirl25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207780 offline
|
nálam Justin kicsit előrébb került volna bár Chris Brown-t nagyon utálom mióta megverte Rihannát
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: