Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 19. 15:45
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Ez azért már túlzás!
2013. június 19. 16:46
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
azért nem kéne bolhából elefántot csinálni emberek ..!! + pár emberhez hozzá vágnák egy kéziszótárt
TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI + FOGALMAZNI DRÁGA, ha már az iskolában nem tanítottak meg .!
2013. június 19. 16:52
hát a rajongóját nem kellett volna arcon vágni vele, hisz az ő támogatásával+ szavazásival tart ott ahol van most. a rajongók tették híressé és gazdaggá, azaz rengeteg mindent köszönhet neki. mondjuk magának is köszönheti, mert hát azért jó hang is kell hozzá. na mindegy részemről ennyi + nem volt akkor ütés azért....
2013. június 19. 16:55
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
regen tenyleg szerettem volt mar kedvencem is Rihanna. Ma mar csak a zenejet hallgatom/szeretem. nem tudom hogy nem sult le a pofajarol a bor? undorito. azok az emberek akik ha nem lennenek mellette o se lenne sehol , FIZETNEK SOK penzt azert hogx ot lassak es halhassak enekelni. Erre o pofanveri ot a mikrofonjaval ?! azon kivul hogy mostanaban rendszeresen kesik a koncerjeirol 2-4 orakat? ennek a nonek elment az esze ha ezt megmeri csinalni.
2013. június 19. 16:55
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Én még mindig szeretem RiRit, az érdekes magánakciói ellenére is, de szerintem már az agyára megy az egész sztárosdi. Főleg mostanában, hisz szinte csak a saját hülyeségeiről lehet hallani, úgyhogy gondolom már nem bírja ép elmével. Persze ez nem ad okot arra, hogy neki essen valamelyik rajongójának, hisz ők mennek a koncertjére, ők veszik az évente megjelenő lemezeit, stb. Rihannát én inkább már csak a zenéje és a stílusa (akármennyire is kreált) miatt tartom kedvencemnek, nem pedig a személye miatt.
Idézet (Samantha @ 2013.06.19. 16:46)
azért nem kéne bolhából elefántot csinálni emberek ..!! + pár emberhez hozzá vágnák egy kéziszótárt
TANULJ MEG HELYESEN ÍRNI + FOGALMAZNI DRÁGA, ha már az iskolában nem tanítottak meg .! 
Innen látszik, hogy már a legelvakultabb rajongók se tudnak indokként felhozni bármit is, hisz egyből kezdetét veszi a SZEMÉLYESKEDÉS.
2013. június 19. 16:57
|
|
Pantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 203354 offline
|
Szegény rajongó.... ezek után biztos nem tudja szeretni többé Rihannát. Ami nem is csoda. Ha engem megütne( szándékosan ) az, akiért rajongok, biztos, hogy nem rajonganék érte többet.
2013. június 19. 17:08
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Akkor már nem csak késik, hanem üt is.. ilyen mélyre süllyedni..
2013. június 19. 17:09
Őszintén, Rihannát sem tartom túl sokra az az igazság. Botrányt botrányra halmoz, de énekelni annyira azért nem tud.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. június 19. 17:11
|
|
Samanthavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 443 Csatolások: 0 Azonosító: 200812 offline
|
Idézet (Demiley00 @ 2013.06.19. 16:57)
Egyebkent Samantha hozzad is lehetne vagni egy nyelvtan konyvet ! az nem vagnak hanem vagnek* .
okoska
Tudod mit inkább nézzél utána az interneten, hogy kel helyesen írni drága .!! Utána okoskodjál
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.