De hogy miért lett ő is ilyen agresszív... Hogyha valaki lesétál a színpadról, és a rajongókat "taperolja", fennáll, hogy valamelyik meghülyül, majd nem engedi tovább. De ha ő ilyen idegbajos, meg ingerült, akkor szerintem ne menjen emberek közé...
Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 19. 14:11
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Nem semmi a nő...
Szerencsétlen csaj legközelebb biztos meggondolja, hozzáérjen-e, vagy, hogy egyáltalán elmenjen-e a koncertjére. Szerintem hirtelen fel sem fogta, hogy visszakézből kapott egy mikrofonos sallert, és azon gondolkodhatott, kinek köszönje meg.
De hogy miért lett ő is ilyen agresszív... Hogyha valaki lesétál a színpadról, és a rajongókat "taperolja", fennáll, hogy valamelyik meghülyül, majd nem engedi tovább. De ha ő ilyen idegbajos, meg ingerült, akkor szerintem ne menjen emberek közé...
Egyébként ez tipikusan az a viselkedés volt a rajongó részéről, hogy az ember a kisujját (esetükben a kezét) nyújtja, és rögtön az egész karja kell, - ettől függetlenül nem így kellett volna megoldania Rhinek, hogy lenyom egyet szerencsétlennek.
2013. június 19. 14:15
Nem szeretném itt senkinek sem a kedvencét leszólni, vagy ne adj valakit megbántani, de Rihanna egyre többször kezdd a rajongókkal nem törődni. Ez, pedig hogy megüti rajongóját, hogy eressze el, egyenesen nem illik hozzá, sőt nagyon nagy bunkóság volt részéről. Az idő elteltével egyre beképzeltebb. Mikor megismertem Rihannát, akkor példaképként tekintettem rá, ma már nem nagyon tenném. Botrányok, késések... Helyében kezdeném abbahagyni
p.s.: nem volt szándékomban senkit sem akartam megbántani.
p.s.: nem volt szándékomban senkit sem akartam megbántani.
2013. június 19. 14:19
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Már nem lehet ráismerni...
2013. június 19. 14:20
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Na,ezen nem lepődtem meg.Akkorát változott az utóbbi időben.
2013. június 19. 14:21
Nem tudom, miért változott meg ennyire... Ilyeneket nem is szabadna csinálnia egy rajongójával.
2013. június 19. 14:24
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
ennek se mennék a koncertjére -.-"
2013. június 19. 14:37
Fú..ez azért csunya volt...azt hiszem Riri koncertjára nem megyek...
2013. június 19. 14:37
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ha nem cibálták volna akkor ez nem lett volna!
Ennyi!
Ennyi!
2013. június 19. 14:42
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Én ajánlanék neki egy pszichiátert is a karóra mellé
2013. június 19. 14:46
Kedves... Innen is látszik, mennyire szeretheti a rajongóit...
2013. június 19. 14:47
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
A hülye p*csa!! Már rég a botrányaiból él!!! Szánalmas és elzárnám a pszichiátriára!!
2013. június 19. 14:58
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Itt nem a teljes valóság van leírva.Mert ,mint kiderült és maga Rihanna volt aki nyilatkozta. A rajongó nem engedte el. Éneklés közbe meg nem tud csak úgy oda szólni ,hogy " Légyszíves engedj már el!" - és amúgy a videón is látszik ,hogy rángatja a karját. Amúgy meg azt viszont nem nagyon láttam a videón ,hogy arcon ütőte volna inkább mint ha a kezére. Nem vagyok nagy Rihanna fan ,de azért nem csak részleteket kéne leírni egy cikkben. :/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

2 felhasználónak tetszik: