Számtalan előadót fogdosnak meg így a koncertjén, és ugyanígy rángatnak másokat is. Nem értem, hogy neki miért kellett hirtelen felindulásból megütni azt a lányt. Mekkora csalódás lehetett ez a rajongóknak, akik ezt végignézték. Ott áll veled szemben egy olyan személy, akire felnézel, időt és pénzt szánsz rá, és mikor végre megérintheted, akkor kupán vág egy mikrofonnal. Kiábrándulás.
Szeretem Rihannát, de ennek nem lesz jó vége. Egyre jobban taszít engem is a személye. Belefog bukni ebbe. Sajnálom őt, mert elfogja szívni az agyát..
Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 19. 13:40
Ez egy váratlan húzás volt tőle. Remélem kicsit gondolkodóba esik a mostani viselkedését illetően. Szerintem elég szégyen, hogy idáig fajultak a dolgok.
2013. június 19. 13:42
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Annyira szánalmas...pont azt üti meg, aki szereti és fizet, hogy lássa...
2013. június 19. 13:44
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
egyre jobban kifordul magából. jobb lenne, ha észrevenné magát, mert előbb-utóbb tönkre teszi magát.
2013. június 19. 13:45
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Végül is, igaza van... le kell ütni azt a szerencsétlent, amiért meg merte fogni a kezét. Az ilyen minek sétálgat akkor a rajongóihoz közel, ha nem bírja elviselni őket? Szánalom.
2013. június 19. 13:49
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
nem való neki ez a szakma, kiöregedett belőle..
2013. június 19. 13:49
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Nem szeretem mások kedvencét leszólni, de ez a nő undorító. Hogy tehet ilyet egy rajongóval? Persze, hogy megfogta, hiszen imádja és erre megüti. Alapból nem az a megoldás, hogy megütök valakit.. pláne egy rajongót, aki csodálja őt. Milyen érzés lehetett neki, hogy a kedvence megüti őt? Mekkorát csalódhatott már? Szegény. Én nem vagyok a rajongója - ezek után meg pláne nem - de még én is csalódtam benne. Nem értem hogyan képes ilyet tenni azzal, aki szereti őt. Ők tették híressé. A lábukat kéne csókolgatnia és a földhöz kéne vernie a s*ggét, hogy mindene megvan ezek miatt az emberek miatt. Erre ilyet csinál.. és még nem is szégyenli magát. Szánalmas. Sajnáltam a Chris Brown-os ügy miatt, de ezek után egyáltalán nem. Látom ilyen téren őt sem kell félteni.
2013. június 19. 13:50
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Van kitől tanulni
Az ilyen meg sem érdemli a rajongókat.
2013. június 19. 13:55
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Szeretem Rihannát,de egyre kiábrándítóbb a viselkedése.Órákat késik a koncertjeiről,a botrányairól nem is beszélve.Azt,hogy ez az eset,hogy történt pontosan nem tudhatni,mivel gondolom egyikünk sem volt ott.Lehet,hogy csak véltelnül ütötte meg a mikrofonnal.De ha szándékos volt,akkor ez már túlmegy minden határon.Gondoljatok bele: nyílván azért ment el a fellépésére,mert szereti,erre ezt kapja.Lehet,hogy valami elvetemült-fan volt,de ez akkor sem ok arra,hogy megüsse.Mint írtam nem tudom mi volt pontosan,lehet,hogy tényleg csak véletlenül ütötte meg.De ha Rihanna így folytatja (késik a koncertjeiről mit sem törődve a rajongóval stb),akkor a rajongói el fognak pártolni tőle,és akkor mehet a fenébe.Mert a rajongói veszik a lemezeit,ők mennek a fellépéseire meg minden.
2013. június 19. 14:04
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Jesszus, a saját rajongójával
Ezek után meg se érdemelné, hogy akár egy is maradjon neki
Sajnálom nagyon szegény fant, hogy nem elég fizikailag fájt ez neki, de lelkiekben is, hogy pont a bálványa ilyet tegyen vele
Az biztos, hogy ezek után megutálja, amit teljesen megértek
2013. június 19. 14:08
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
elég gusztustalan ez a nőszemély, elhányom magam ha ránézek, pedig a számait régebben szerettem, most is meghallgatom őket, de már annyira nem vok oda érte. Azt kéne vele tenni h senki ne menne el a koncertjére, akkor majd meglátja
2013. június 19. 14:09
Teljesen megértem a rajongók jogos felháborodását, ezer százalékosan igazuk van. Milyen dolog ez már?! Azért Rihanna kicsit elfelejti, hogy ők, vagyis a rajongók azok, akik sztárrá tették őt, akik milliárdokat hoztak neki, azzal, hogy megvették az albumokat, a CD-ket, DVD-ket és minden baromságot, és ők azok, akik nélkül egy senki lenne. Ezt azért észben kellene tartani, és majd ha mindezt végiggondolta úgy pofozkodjon bárkivel. De, ha "furcsa módon" ez nem jutna el a tudatáig, a drága Chris Brown biztos benne lenne a pofozkodásban.
2013. június 19. 14:10
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
amúgy az kimaradt a cikkből hogy vki megkérdezte tőle miért ütötte meg, amire rihanna ezt írta: mert nem engedett el az a r*banc. Valahol máshol is elolvastam már ezt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: