Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 19. 12:52
ez nem egészen így volt. külföldi portálok szerint a rajongó agresszíven viselkedett vele, ő pedig megijedt, és így reagált.
2013. június 19. 12:54
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
mit tesz a drog?
hülye p*csa -.-"
2013. június 19. 12:55
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (Nikikke @ 2013.06.19. 12:18)
megérdemelte!! Csak így tovább Riri!!
Neked sem több a tudásod, mint Rihannának.
Rihannának manapság luxus, hogy késik a koncertjeiről, ez már önmagába is idegesítő volt. De az, hogy még megüti egy rajongóját.
Már megbocsásson ,de az a rajongó, akit megütött pénzt dobott ki neki ,hogy láthassa és halhassa-bár egyikben sem arat-. És ez a hála. Nagyon szép mondhatom!
Ebből látszik ,hogy mennyire tud gondolkodni. Nagyon el van kényeztetve pedig nincs miért.
2013. június 19. 12:55
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
nemértem milett vele de hát mi sem tudunk semmit tenni csak ö
2013. június 19. 12:56
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Jézusom ki ez a nő? Mert hogy nem a régi Rihanna ,az biztos....
Mit képzel? Csinálja meg még párszor és tuti nem is lesz rá kiváncsi senki....
Mit képzel? Csinálja meg még párszor és tuti nem is lesz rá kiváncsi senki....
2013. június 19. 12:56
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Úristen, most hatalmast csalódtam Rihannában. Nem tudom elhinni, hogy ezt tette. Talán nem is a királynöm többé.
2013. június 19. 12:59
Kedvelem őt, de bármi is volt az előzmény, ilyet akkor sem engedhet meg magának senki! Még ő sem. Hova fajulna a világ, ha mindenki képen vágná azt, aki neki egy kicsit sem szimpatikus? Ott volt mellette a testőr vagy mi. Igazán közbeszólhatott volna. Gyakorlatilag az ehhez hasonló esetek miatt is van rájuk szükség.
2013. június 19. 13:01
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
na jó. Ez már több a soknál. Hogy gondolta ezt Rihanna? Miért nem lehet normálisan reagálni a szitura? Elhiszem, hogy idegesíti, hogy a rajongók kis híján letépik a karját, de erre rohadtul nem az a megoldás, hogy a mikrofonjával megüti a rajongóját!!! Inkább mosolyogjon rá, és mondja neki meg, hogy 'légyszíves engedd el a karom!' vagy valami normálisat, aztán otthon szidhatja magában a rajongót, de ez mi? Oké, Rihannának jó hangja van, jó dalai vannak, de a dicsőségtől még nem kéne úgy viselkednie, mint r*bancnak.
2013. június 19. 13:03
Idézet (Norah @ 2013.06.19. 12:59)
Kedvelem őt, de bármi is volt az előzmény, ilyet akkor sem engedhet meg magának senki! Még ő sem. Hova fajulna a világ, ha mindenki képen vágná azt, aki neki egy kicsit sem szimpatikus? Ott volt mellette a testőr vagy mi. Küzbe szólhatott volna. Gyakorlatilag az ehhez hasonló esetek miatt is van rájuk szükség.
Igen igazad van. A testőr a hibás :DDD az ő hibája, hogy ez a felfuttatott tehetségtelen nő, (itt derül ki, hogy köze nincs a popszakmához, csak a menedzsmentjének) megüt 1 ismeretlen embert, aki állítólag a rajongója. Lady Gagával miért nem fordul elő az ilyen?
2013. június 19. 13:03
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Hát, ez elég durva!!!Nem hittem róla, hgy ilyet megtud csinálni, pedig őt, azért egy kicsit normálisabbnak hittem, de mégsem az...!!!Ha nem tudja mire való a mikrofon, ne is használja!!!!! :/
2013. június 19. 13:05
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
Rihanna nem normális!!Hogy tehet ilyet, az a rajongó csak örült neki.Ez már több a soknál.
Nemcsodálom hogy megverték.
Nemcsodálom hogy megverték.
2013. június 19. 13:05
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Hát nem tudom... Ebből a videóból nem derül ki sok minden, csak az hogy Rihannának valóban eljárt a keze, illetve a mikrofonja. Egyébként nem tűnik ki az sem hogy bárki inzultálta volna a "művésznőt", ha pedig igen, ott vannak a biztonsági őrök hogy leállítsák az illetőt. Látszik a felvételen hogy egy gorilla végig a nyomában lohol. Szóval felesleges volt a dívahisztit csinálnia.
Egyre jobban maga alatt vágja a fát ez a nő. Esze nem sok, bizonyára elszívja mind szépen lassacskán. Kíváncsi vagyok, meddig húzza így. Mert az biztos hogy ez nem mehet sokáig. Folyamat késik, fütyülve arra hogy nem kevés pénzt dobtak ki a rajongók csak azért hogy láthassák, most meg már verekszik is. Valaki térítse már észhez!
Egyre jobban maga alatt vágja a fát ez a nő. Esze nem sok, bizonyára elszívja mind szépen lassacskán. Kíváncsi vagyok, meddig húzza így. Mert az biztos hogy ez nem mehet sokáig. Folyamat késik, fütyülve arra hogy nem kevés pénzt dobtak ki a rajongók csak azért hogy láthassák, most meg már verekszik is. Valaki térítse már észhez!
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. június 19. 13:06
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Nem tudom mit képzel magáról ez a nő, de visszább vehetne az arcából!
Önmagában botrány,hogy 2 órát késett.
Sok női énekesnek megy el az esze...egyre agresszívabbak. Érdekes a férfiak nem ilyenek,együttesek meg pláne nem...
Önmagában botrány,hogy 2 órát késett.
Sok női énekesnek megy el az esze...egyre agresszívabbak. Érdekes a férfiak nem ilyenek,együttesek meg pláne nem...
2013. június 19. 13:06
|
|
Prettygossipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189767 offline
|
Ennek én sem örültem volna, ha egy megszállott rajongó húzna és nem engedne el. Ezt már csak abból is írom, hogy Beyoncé-val is gond volt a turnéján, egyik rajongó a kezét rátörölte B arcára. Nagyon kellemetlen amikor egy rajongó ennyire nem normális.
2013. június 19. 13:07
Idézet (holembo @ 2013.06.19. 13:03)
Igen igazad van. A testőr a hibás :DDD az ő hibája, hogy ez a felfuttatott tehetségtelen nő, (itt derül ki, hogy köze nincs a popszakmához, csak a menedzsmentjének) megüt 1 ismeretlen embert, aki állítólag a rajongója. Lady Gagával miért nem fordul elő az ilyen?
mert szereti a rajongóit és viszont? De sorolhatna az ember több száz előadót, akinek nem kell testőr, hogy emberek közelébe mehessen 
Vagy a beteges Gagamániád, vagy a még betegesebb, már-már megszállott Rihanna iránti gyűlöleted fog téged egyszer a sírba vinni.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.