Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 22. 17:10
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
hát azért ezen a videón nem egészen látszik hogy valakit biztosan arcon csap! én nem akarok hinni ennek a cikknek sem a felvételnek mert lehet hogy csak pont rosszul fest a dolog de valójában nem ez történt..hát nem tudom azért az akkor is nagyon nagyon durva lenne! én nem vagyok nagy fan de szeretem a zenéét
2013. június 24. 19:13
|
|
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline
|
Ez megzakkant... xx
2013. június 24. 21:14
Grat -.-" Rihanna is megzakkant...vagy még mindig meg van zakkanva...
2013. június 24. 23:51
Hát nem is tudom... Rihanna?!
Kezdjük ott hogy tisztelem amit elért, bár még csak 27 éves és ez az ahol a bajok kezdődnek.Rihanna még csak 27 nagyon fiatal és nagyon sok káros dolgok csinál, de ezzel tönkre eszi magát.Szrintem minden háten legalább 3szor elszív egy füves cigit, és piál is.27 évesen úgy néz ki mintha 37 lenne.De z végülis nem az én dolgo kivagok n hogy megszabjam neki hgy mit, és hogyan tegyen.Igazából nem is zavar külöösen hogy mit tesz, mert már régen lemondtam aról hogy érdekelen az amt tesz.
Kezdjük ott hogy tisztelem amit elért, bár még csak 27 éves és ez az ahol a bajok kezdődnek.Rihanna még csak 27 nagyon fiatal és nagyon sok káros dolgok csinál, de ezzel tönkre eszi magát.Szrintem minden háten legalább 3szor elszív egy füves cigit, és piál is.27 évesen úgy néz ki mintha 37 lenne.De z végülis nem az én dolgo kivagok n hogy megszabjam neki hgy mit, és hogyan tegyen.Igazából nem is zavar külöösen hogy mit tesz, mert már régen lemondtam aról hogy érdekelen az amt tesz.
2013. június 24. 23:52
Bocs a helyes írási bakikkal, csak fos a laptopom és nem mindig ézékeli a gombokat
2013. június 25. 12:06
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
rossz reakció level 99...biztos kemény lehetett az a mikrofon:ss
2013. június 25. 13:11
Először nekem is átfutna ez a reakció az agyamon, de: 1) Nem vagyok ennyire agresszív, max gondolatban, de szinte sosem szoktam végrehajtani az elképzeléseimet, miszerint ütök/verek/csípek/harapok/stb valakit. 2) Azért ezmiez már? A rajongója, hallgatja a zenéjét, szereti, bálványozza őt, csak meg szeretné fogni a kezét, mert akkor elújságolhatja mindenkinek, hogy ő megfogta Rihanna kezét. Erre Rihanna pofánb*ssza egy mikrofonnal, hát gratulálok...
2013. június 25. 15:42
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Ez a nő egy idióta... mit várt, hogy reagálnak a rajongók? Nem elég, hogy késik, meg fűt fát ígérget, de a szavát persze nem tartja be... van,aki örül, hogy kijuthatott a kedvence koncertjére, örül hogy megérintheti, erre szájba b*ssza a kurva mikrofonnal...? Nem gondoltam, hogy mélyebbre is süllyedhet... Egyre jobban utálom...
2013. június 25. 15:55
|
|
KicsiPupu98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 190716 offline
|
Én szeretem Rihannát, de ezt tényleg nem kellett volna..
2013. június 25. 18:03
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Hát ez a csaj nem normális!
Ahelyett,hogy örülne,hogy ilyen nagy rajongó tábora van és ennyien szeretik megüti mikrofonnal az egyik rajongóját.
Mit képzel ez magáról?
Attól még,hogy ő Rihanna és sztár megpróbálhatna normálisan viselkedni és nem egyből ütni!
Ez egy nagyon BUNKÓ húzás volt tőle!
Ahelyett,hogy örülne,hogy ilyen nagy rajongó tábora van és ennyien szeretik megüti mikrofonnal az egyik rajongóját.
Mit képzel ez magáról?
Attól még,hogy ő Rihanna és sztár megpróbálhatna normálisan viselkedni és nem egyből ütni!
Ez egy nagyon BUNKÓ húzás volt tőle!
2013. június 25. 19:39
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez durva,Rihannatól nem vártam volna el,hát csalódtam benne
2013. június 25. 20:01
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Hat ez durva:o de attól meg szeretem ot:)
2013. június 25. 21:31
|
|
MimiBestfriendúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 202120 offline
|
En csak röhögni tudok ezen az egeszen XD de attól meg szeretem
2013. június 26. 07:42
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Ahww. Hát ez teljesen rá vall mostanában. Meg van zakkanva ez a lány.
Pl. Deminek ha megfogják a kezét, mosolyog. De, Megütni????! WTF??!!
Úgyértem, ez egy elmebeteg. Attól, hogy megverték, már neki is szabad bárkit, főleg azt, aki szereti? Ez BOLOND!!!
Pl. Deminek ha megfogják a kezét, mosolyog. De, Megütni????! WTF??!!
Úgyértem, ez egy elmebeteg. Attól, hogy megverték, már neki is szabad bárkit, főleg azt, aki szereti? Ez BOLOND!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: