Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 20. 10:09
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
Na ennek is fejébe szárt a hír név na meg Chris Brown ütései sem voltak rá jó hatással.. Kíváncsi vagyok mit szól ehhez a bnője Katy Perry.. Undorító.. Miért nem lehet normálisan bánni a rajongókkal Mint Demi aki régebben még pizzát is rendelt nekik vagy P!nk aki az itunes fesztiválon végig puszilgatta meg ölelgette az első sort.. Vagy bármilyen más díjátadón megteszi ezt. Ha így folytatja nem csak a karrierje lesz veszélyben hanem az élete is..
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 20. 11:49
|
|
Ginuu❌Faded ❌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 1356 Csatolások: 6 Azonosító: 203876 offline
|
Na hát ez szép késik a saját koncertjéről és még valakit meg is üt...ez egy kicsit sok nekem
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 20. 16:32
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
A sok Riri rajongó nem lát a rózsaszín felhőktől... Azért kíváncsi lennék, hogyha titeket ütött volna le egy mikrofonnal akkor is így védenétek-e ezt a nőt.
Régen imádtam Ririt, ő volt a "mindenem." de amióta megváltozott egyszerűen elmúlt a nagy szeretetem, nem utálom, inkább csak szánalmat érzek...
Régen imádtam Ririt, ő volt a "mindenem." de amióta megváltozott egyszerűen elmúlt a nagy szeretetem, nem utálom, inkább csak szánalmat érzek...
2013. június 21. 15:53
Tényleg nem látszik hogy az arca lett volna, de mondjuk azért durva hogy ilyet csinál o.O
2013. június 21. 19:36
|
|
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline
|
Honnan veszik hogy arcon csapta? Mondjuk azért ez így is elég durva!
2013. június 22. 16:10
2013. június 22. 16:12
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
Samantha Demiley00 írta:Egyebkent Samantha hozzad is lehetne vagni egy nyelvtan konyvet ! az nem vagnak hanem vagnek* . okoskaTudod mit inkább nézzél utána az interneten, hogy kel helyesen írni drága .!! Utána okoskodjál Forrás: http://starity.hu/magazin/39083-botrany-arcon-utotte-rajongojat-rihanna/#comment#ixzz2WxRTuXgU
Erre valaszolva kedves Samanthanak
:
szoval mi az hogy nezzek utana az interneten?! mar megbocsass de en helyesen kijavitottam azt az alap dolgot ( legalabbis akkor ha nem logsz az iskolabol) amit te felre irtal... es nem ertem ezt az alaptalan dolgot amit Te visszairtal mert helyesen irtam le
.. de persze nem tudtal mibe belekotni , nagy tudatlansagba... Masik pedig hogy nem javitottalak volna ki ha te nem okoskodtal volna hogy hogy kell helyesen irni , HA TE SEM TUDSZ. Mert ugyanis dragasag, az nem vagnak hanem VAGNEK. neked kene utana nezned az interneten baratom. De latom mielott leirtad az ujabb okossagod azelott se kerestel nyelvtan konyvet... Utolsokent pedig hogy mar megint ugy okoskodtal az helyesirasrol hogy megint bebizonyitottad hogy nem tudsz irni. Az kell* nem pedig kel... Joeg
Erre valaszolva kedves Samanthanak
szoval mi az hogy nezzek utana az interneten?! mar megbocsass de en helyesen kijavitottam azt az alap dolgot ( legalabbis akkor ha nem logsz az iskolabol) amit te felre irtal... es nem ertem ezt az alaptalan dolgot amit Te visszairtal mert helyesen irtam le
2013. június 22. 16:34
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Valóban mintha a rajongó nem igazán akarta volna elengedni Rihanna kezét, de ez nem mentség arra amit tett. Nincs jogosultsága arra, hogy bántsa a rajongóit, és ha a dolgok jobban 'elfajultak' volna akkor a mögötte lévő szépen kigyúrt emberek kezelésbe veszik az ügyet.
2013. június 22. 16:35
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Ahogy elnéztem a videót, egyébként jót nevettem.:DDD Szerintem vicces, de biztos oka van annak is hogy megütötte, de Riri is uralkodhatna az indulatain.
2013. június 22. 16:35
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Nem egyértelmű és a videón egyáltalán nem látszik tisztán.És mi van akkor ha az egyik férfi rajongója tapizta??
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.