Botrány! Arcon ütötte rajongóját Rihanna!
2013. június 19. 22:57
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Ilyenkor mit érezhetett? Még ha nem is volt meg a megfelelő hangulata is az egészhez ez erős húzás volt. Hisz a rajongói(köztük én is) tartják életben a karrierjét!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 19. 22:58
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
en mar benne is csalodtam
de egyszer elokell jonni az unszimpi resznek is egy sztarbol..
lassan en mar kifogom tororli twitteren is ot barmilyen jo dalokat csinal eddig.
azt meg ha egy rajongo megloki ot vagy valami akkor sem utni kell.. ez ezzel is jar, hogyhires es rajongoi vannak.
lassan en mar kifogom tororli twitteren is ot barmilyen jo dalokat csinal eddig.
azt meg ha egy rajongo megloki ot vagy valami akkor sem utni kell.. ez ezzel is jar, hogyhires es rajongoi vannak.
2013. június 20. 08:35
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Ahj mit kell így felfújni?Úgy őszintén,ti -ha ekkora rajtatok a stressz és órák késése után,igazán bizonyítani akartok a rajongóknak,hogy igenis megérte eljönni - nem tettétek volna meg?Amúgy szerintem meg hirtelen felindulásból tette,és azért nem halt bele az illető.
A másik meg,hogy aki ezek után ilyeneket ír: "én nem vagyok akkor Navy"
"nagyot csalódtam,egy világ dőlt bennem össze"
stb.stb.
Akkor csak egy közlendőm van: SOHA nem is volt NAVY.
stb.stb.
2013. június 20. 08:35
Húha, itt már komoly bajok vannak.
Amikor a koncertek után a rajongói fogdoshatják a mellét és össze-vissza puszilgathatják az nyilván nem akkora kontakt, mint amikor egy az első sorban több órát ácsorgó rajongó megtapintja a kezét... Lehet hogy sarkít a videó és a cikk, de tisztán látni hogy erővel lódul neki az ütésnek, kicsit meg is lepődtem, hogy ez 'wtf?'..
Amikor a koncertek után a rajongói fogdoshatják a mellét és össze-vissza puszilgathatják az nyilván nem akkora kontakt, mint amikor egy az első sorban több órát ácsorgó rajongó megtapintja a kezét... Lehet hogy sarkít a videó és a cikk, de tisztán látni hogy erővel lódul neki az ütésnek, kicsit meg is lepődtem, hogy ez 'wtf?'..
2013. június 20. 08:41
|
|
ENci98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 175348 offline
|
JUj ... szegény rajongó! szerintem ez nem olyan hatalmas botrány ... Bár igaz nem kellett volna fejbe ütni a rajongóját. . . de most megint nehéz neki mert ugye most szakított Chris Browbnal és most valószínűleg érzékenyebb. Amúgy meg bármi történhetett ... lehet hogy annyira fogta,szorította hogy az fájt neki ....
2013. június 20. 09:10
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Ez nem normális!!!!
Hogyha így folytatja nem igazán marad rajongója!!
Hogyha így folytatja nem igazán marad rajongója!!
Charlotte Benning
2013. június 20. 09:17
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
quote=Celeron,2013.06.19. 21:31~4073448]Honnan tudjátok hogy pont az arcát ütötte hisz a videón nem látszik?Vagy én nem láttam jól?[/quote]
Nem az számít, hová ütött, hanem az, hogy ütött.
Nem az számít, hová ütött, hanem az, hogy ütött.
Beliyah
2013. június 20. 09:19
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Cher Sugar @ 2013.06.20. 08:35)
Ahj mit kell így felfújni?Úgy őszintén,ti -ha ekkora rajtatok a stressz és órák késése után,igazán bizonyítani akartok a rajongóknak,hogy igenis megérte eljönni - nem tettétek volna meg?Amúgy szerintem meg hirtelen felindulásból tette,és azért nem halt bele az illető.
stb.stb.
stb.stb.
Milyen stressz van rajta? A világbékén munkálkodik? A rák ellenszerét próbálja felfedezni?
Annyi a dolga, hogy időben színpadra lépjen, de még ez sem megy neki.
Beliyah
2013. június 20. 09:28
|
|
|
Idézet (meyah_ @ 2013.06.20. 09:27)
Látszik a rajongón hogy folyamatosan, izomból fogja Ririt... szóval szerintem helyesen cselekedett.
Jogos. Biztos Chris Brown is azért verte meg, mert Ririke folyamatosan, izomból fogta őt.
2013. június 20. 09:32
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26335 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 offline
|
Ugyanmar ekkora cirkusz egy ilyen kis baklovesert, meg osszatok, hogy kesik a koncertekrol, na csak egy olyant szart kellene emliteni, aki nem kesett le egyetlen egy koncertet sem...
2013. június 20. 09:38
|
|
maximalycúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 196765 offline
|
Ha olyan erősen fogta, miért nem rántotta el magát tőle? egyből egy kemény mikrofonnal b.sz rá? Régen szerettem őt, sőt úgy gondoltam h Browntól jobbat érdemel!
Na neem! Megérdemlik egymást! Rihanna az évek alatt egy idióta, drogos, beképzelt nagybetűs K lett.
Szánalmas ez a nő --"
Na neem! Megérdemlik egymást! Rihanna az évek alatt egy idióta, drogos, beképzelt nagybetűs K lett.
Szánalmas ez a nő --"
Jolie_77
2013. június 20. 09:40
|
|
|
Idézet (idone @ 2013.06.20. 09:32)
Ugyanmar ekkora cirkusz egy ilyen kis baklovesert, meg osszatok, hogy kesik a koncertekrol, na csak egy olyant szart kellene emliteni, aki nem kesett le egyetlen egy koncertet sem...
Akad jópár. Például aki nincs elszállva magától és profi zenész.
2013. június 20. 09:43
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Régebben nagyon szerettem Rihannát, örülök, hogy most már mást szeretek, mert ha most is RiRi rajongó lennék, tuti csalódott lennék...sajnálom a rajongóit
2013. június 20. 09:55
Idézet (Lisa7003 @ 2013.06.19. 22:56)
Többször visszajátszották a felvételt, sajnos képes volt ilyesmire. Ellöki magától a rajongóit, de megérdemelné, ha ezentúl senki nem lenne kíváncsi rá. Persze, van egy határ, de az a szerencsétlen rajongó csak a kezét fogta meg, nem fogdosta vagy ilyesmik!
Minden alkalmat megragad, hogy botrányt csináljon?
Az elmúlt időkben jót nem olvastam róla, őt is megütötte a guta, mint a legtöbb kollegináját.
Minden alkalmat megragad, hogy botrányt csináljon?
Az elmúlt időkben jót nem olvastam róla, őt is megütötte a guta, mint a legtöbb kollegináját.
Nézd, ha már énekelni nem tud, valahogy a címlapokon kell maradnia. És mi más jobb egy újabb botránynál?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.