Felforrósodott a levegő a Pretty Little Liarsben
2013. június 19. 21:34
|
|
katdirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191575 offline
|
fuuuuu...kicsit nagyon jól néz ki Ryan :$
2013. június 19. 22:15
Én még akkor is maradok az Ezria párosnál.
TEAM EZRIA! <3
TEAM EZRIA! <3
2013. június 19. 22:36
remélem összejönnek, már kezdtem unni hogy csak az Ezrával van mellesleg meg olyan ronda(ezra) végre lesz egy új fijú Aria körül <33
2013. június 19. 23:18
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én Ezra párti vagyok, de örülök, hogy egy kis változás lesz Aria életében, már unalmas volt a se veled, se nélküled kapcsolat. Titkon még remélem, hogy egyszer újra együtt lesznek, de a szünet nem árt.
Alig várom, hogy fent legyen ez a rész magyar felirattal!
2013. június 20. 11:48
Nagyon jó rész volt!
Nagyon aranyosak lennének együt,remélem Jaria lesz!
2013. június 21. 11:47
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Én úgy gondolom, hogy Aria végül úgyis Ezra mellett fog kikötni, de azért nem árt közben egy kis kitérő. Ryan igazán dögös pasi, és nagyon édes pofija van.
Emellett tetszik a karaktere, már azon kevesek alapján, amit eddig láttunk belőle. Aztán ki tudja, lehet egy újabb diliházas.
2013. június 21. 14:21
Nagyon helyes.
Ariának tényleg mással kellene már foglalkoznia, kedvelem Ezrát, de ne egy gimis lánnyal kavarjon már, miközben vagy egy iskolás korú fia..Egy jó ideje nagyon Wesria-párti vagyok, de egy egész kicsit Jake is szimpatikus.
2013. június 21. 15:53
Szerintem nagyon helyes pasi, és nagyon aranyosak is együtt. De még mindig: Ezria
2013. július 14. 14:15
10000x jobb mint Ezra... örülök hogy Ariánka végre új fiúja van mert kicsit unalmas (és ocsmány) volt az Ezra.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: