Ódákat zengnek SP-ről a nők
2013. június 21. 16:08
Én nem bírom a srácot, semmi különleges nincs benne, tucatsztár.
2013. június 22. 11:09
Ezt minek kellett megosztani a világgal?Személy szerint letudtam volna élni az életem ha ezt nem tudom.
2013. június 22. 14:35
Directioner1303 egyetértek!Nem mindenki ért egyet ezekkel a nőkkel,én nem zengek ódákat róla!
2013. június 23. 10:46
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Lilly01: Ha utálod, miért olvastad el a posztot és miért írtál ide? Miért lenne undorító? Amúgy a többiek jó irigyek Fluorra... xdddd Amúgy is,azóta van ez az SP - Fluor dolog, amióta a Partyarc című számuk megjelent. Más híres ember is csinál AZONOS NEMŰEKKEL számot:D mit kell ezen rágódni?
2013. június 23. 12:10
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
nagyszerű, de senkit sem érdekel...
2013. június 23. 23:55
Na képzelem ezek is milyen kis igényű fruskák lehetnek, akiket csupán egy nagy méret letaglóz. Gondolom én előtte megvoltak már az egész klubnak és a végére már csak SP maradt. xD
Amúgy az ilyen neve elhallgatását kérők nyilatkozása nekem valahol mindig sántít, de ha ez igaz hát az ő életük, csak nem értem mi a jó életnek kell kiteregetni az ilyen dolgokat...
Amúgy az ilyen neve elhallgatását kérők nyilatkozása nekem valahol mindig sántít, de ha ez igaz hát az ő életük, csak nem értem mi a jó életnek kell kiteregetni az ilyen dolgokat...
2013. június 24. 09:59
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
grr.xd hát.. nem tudok mit mondani:d
2013. július 09. 11:57
Hát szerintem azért nem olyan jó a hangja hogy ódák íródjanak róla.
2013. július 09. 12:10
"igen méretes férfiassággal van megáldva." Éder KRISZTINA EGGGY FÉÉRFII ? szerintem azt hitték a felcsatolható mű p.-re hogy igazi
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: