A már tizenkilenc éve alapult brit alternatív zenekar már közel harminc videóval örvendeztette meg rajongóit. Soron következő cikkünkben bemutatjuk a Placebo legsikeresebb, legkedveltebb klipjeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Placebo
2013. június 18. 19:48
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
olyan 8-10 éve nagyon szerettem őket, és a mai napig úgy gondolom, hogy zseniálisak, bár számomra nem túl változatos a hangszerelésük...és bár szép dolog, hogy nem rugaszkodnak el a tőlük várt szinttől, szerintem tudnának ők többet is hozni...mindenesetre az én legnagyobb kedvencem az Every you, every me és az Infra-red voltak annak idején
köszönet a cikkért, remélem, nem feledkeznek meg róluk sem az emberek, mert köztudott, hogy a mai "slágerek" nem tesznek jót a 90'-es éveknek...
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. június 18. 19:53
|
|
aileenroadsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 188026 offline
|
Annyira várom már a bécsi koncertjüket. Tuti jó lesz.
itsjustme
2013. június 18. 19:57
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Én őket nem nagyon szeretem
2013. június 18. 20:05
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Végre itt van ez a cikk! *-* Hatalmas gratuláció érte!
Mindegyik dal nagy kedvencem - külön köszönet a háttérinformációkért, mindig is érdekeltek az ilyen apróságok.
Mindegyik dal nagy kedvencem - külön köszönet a háttérinformációkért, mindig is érdekeltek az ilyen apróságok.
itsjustme
2013. június 18. 20:14
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nekem innen a Song To Say Goodbye és a Pure Morning kedvencem.
itsjustme
2013. június 18. 20:40
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Ismét mondom: fantasztikus vagy itsjustme!
Olyan izgatott voltam, hogy alig tudta elolvasni a cikket.
Imádom a Placebot, és éppen ezért nem is tudok kiemelni külön klipet tőlük, mert mindegyiket szeretem. Én még a Special K, a Special Needs, a Taste in men klipjét is nagyon szeretem, de még sorolhatnám a többit is. Azt viszont nem értem, hogy tudja báki is nem szeretni őket.
Olyan izgatott voltam, hogy alig tudta elolvasni a cikket.
Imádom a Placebot, és éppen ezért nem is tudok kiemelni külön klipet tőlük, mert mindegyiket szeretem. Én még a Special K, a Special Needs, a Taste in men klipjét is nagyon szeretem, de még sorolhatnám a többit is. Azt viszont nem értem, hogy tudja báki is nem szeretni őket.
itsjustme
2013. június 18. 22:12
|
|
dobosinelliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 188371 offline
|
<3 nagyon örülök a cikknek^-^
itsjustme
2013. június 18. 22:53
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az összes klip tetszik, de leginkább az itt nem szereplő Meds. Az album is zseniális, hát még az első nóta.
Kedvenc számom a Post blue, egy milliószor már biztosan meghallgattam.
Egyik albumuk anyagába se tudok belekötni, én anno az őskorban a Kegyetlen játékok című film kapcsán ismertem meg őket( Every me,every you betétdal volt)és töretlenül kedvelem azt a fajta zenét, amit csinálnak. Nagyon nagyon nagyon várom már az új lemezt, ide vele!
itsjustme
2013. június 19. 12:04
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Devilrose, az Every me, every you mennyire jó szám, és a nekem még a Kegyetlen játékok is tetszett. Talán azt és az Infra-red-et szoktam magamban a legtöbbször dúdolni.
itsjustme
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.