7 kapcsolat, ami Twitteren bomlott fel
2013. június 19. 09:46
Sajnálom, hogy szakítottak ezek a párosok (kivétel: RiRi és Chris). Annak örültem, hogy Chris és RiRi szakítottak, nem illettek össze, és féltem is, hogy megint nőverés lesz a vége...
2013. június 19. 10:00
Katy tweetje legalább szellemes és ötletes, nem pedig egy kép az aktuális vacsiról, mert az hú de kötődik a szakításhoz. Nina nem is értem mit gondolt.
Rihannát viszont sajnálom, nem is kicsit, mert hülyét csinált magából a világ előtt és ilyen vége lett a dolognak ... Legközelebb meggondolja mit nyilatkozik magazinoknak, és hogy érdemes-e a rosszat felmagasztalni.
Rihannát viszont sajnálom, nem is kicsit, mert hülyét csinált magából a világ előtt és ilyen vége lett a dolognak ... Legközelebb meggondolja mit nyilatkozik magazinoknak, és hogy érdemes-e a rosszat felmagasztalni.
2013. június 19. 10:22
Remélem nem igaz,hogy Nina és Ian szakítottak.Ők voltak a kedvenc sztárpárom.Remélem nem igaz.
2013. június 19. 10:40
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Utálom a közösségi oldalakat, a facebookot meg a twittert. Csak azért tartom a facebookot, mert a haverjaimmal ott tartom a kapcsolatot, különben semmire nem jó, az üzenőfalam tele van mások hülyeségeivel, ez nagyon idegesítő. Azokat az embereket se bírom, akik ezen az oldalon élik az életüket, ezt úgy értem, hogy minden jelenetüket megörökítenek és felteszik facebookra vagy twitterre és minden szart kiírnak ami épp történt velük. Az egész életüket kitálalják a facebooknak. Tudok ilyen embereket, és nagyon nem bírom őket, lehet h a sztárok között is vannak olyanok akik átestek a ló másik oldalára. Van egy bizonyos határ.
2013. június 19. 10:57
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Nináékat,nagyon sajnálom pedig nagyon szép pár voltak.
2013. június 19. 11:08
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Ian és Nina
2013. június 19. 11:20
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
nem értem minek kell ezeket posztolni...-.-
2013. június 19. 11:21
Idézet (Lambika @ 2013.06.19. 10:40)
Utálom a közösségi oldalakat, a facebookot meg a twittert. Csak azért tartom a facebookot, mert a haverjaimmal ott tartom a kapcsolatot, különben semmire nem jó, az üzenőfalam tele van mások hülyeségeivel, ez nagyon idegesítő. Azokat az embereket se bírom, akik ezen az oldalon élik az életüket, ezt úgy értem, hogy minden jelenetüket megörökítenek és felteszik facebookra vagy twitterre és minden szart kiírnak ami épp történt velük. Az egész életüket kitálalják a facebooknak. Tudok ilyen embereket, és nagyon nem bírom őket, lehet h a sztárok között is vannak olyanok akik átestek a ló másik oldalára. Van egy bizonyos határ.
Egyetértek, legalább nem vagyok egyedűl ezzel a gondolattal.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.