Justin Bieber elütött egy lesifotóst!
2013. június 18. 17:56
Most komolyan, néhány szánalmas Bieber fan a fotóst hibáztatja mert Bíbör elütötte!? Az lehet, h csak a s*ggét ütötte be, és még az is lehet hogy egy kicsit rájátszottde Justin még csak arra sem volt képes, h megáljon miután elütötte!
2013. június 18. 18:04
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Isteneem...-.- semmi baja nem lett a fotósnak..most mit kell ebből olyan nagy ügyet csinálni?! amugy is a fotós volt a hibás,mert már látta h Bieber elindult akk mértnem húzódott le?+ nemérteem ezekeet a paparazzókat..-.- már sztem egy kicsit szánalmas dolog h folyamatosan mindenért Justin a hibááás..-.-"" :/
2013. június 18. 18:09
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Szerintem mindketten ugyanúgy hibásak.
2013. június 18. 18:18
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Mindketten hibásak. : P
2013. június 18. 18:19
Azért még most is látszik, mennyi elvetemült, buta rajongó van itt.
Ha valaki gyorsan megy, az elől képtelenség elugrani, pláne rövid távon. Ez a táv elég rövid volt ahhoz, h a pasas elugorjon.
Maximum a lába tört el... persze ez nem akkora baj, mintha mondjuk halálra gázolta volna, igaz?
Ti gondolkoztok is, mielőtt leírtok valamit, vagy csak a düh tud belőletek beszélni?! Lehet, h a fotósnak nem kellett volna balettoznia az út közepén, de Jussynak sincs joga senkit elütni. Ehhez SENKINEK nincs joga, főleg nem neki.
Ha valaki gyorsan megy, az elől képtelenség elugrani, pláne rövid távon. Ez a táv elég rövid volt ahhoz, h a pasas elugorjon.
Maximum a lába tört el... persze ez nem akkora baj, mintha mondjuk halálra gázolta volna, igaz?
Ti gondolkoztok is, mielőtt leírtok valamit, vagy csak a düh tud belőletek beszélni?! Lehet, h a fotósnak nem kellett volna balettoznia az út közepén, de Jussynak sincs joga senkit elütni. Ehhez SENKINEK nincs joga, főleg nem neki.
2013. június 18. 18:24
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
hát legalább félreállhatna ha látja hogy valaki (Justin Bieber) mondjuk épp elakarna menni az autójával. amúgy meg mnindenki Justint hibáztatja még aki nem is JB-fan. hát én se vagyok JB-fan még se őt okolom mert a fotós nem volt hajlandó arrébb állni pedig látta hogy jön az autó de nem volt hajlandó. szerintem nem justin hibája ha a fotós nem hajlandó arrébb álni. bocsánat minden (nem JB)fannak. de kifejtettem a véleményem
2013. június 18. 18:24
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
A fotós is és Justin is hibás...
2013. június 18. 18:25
Szerintem mindkét fél hibás. A lesifotósnak nem kéne az út közepén állnia. Biebernek pedig nem kellett volna rögtön tőgázzal elindulnia, hiszen a balekok ott álltak minden irányban..
2013. június 18. 18:26
|
|
DestinyDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 43 Csatolások: 10 Azonosító: 200676 offline
|
Kiáll a kocsik elé, csodálkozik hogy baja lett? Egybébként sok helyen azt olvastam hogy áthajtott a lábán, de a videón ez nincs rajta..mert nem történt meg. 'a tinisztár Ferrarijába és egy kis ideig várták, hogy a fotósok arrébb álljanak, ám ők nem mozdultak. Bieber beindította az autót, remélvén, hogy a fotósok veszik az adást és lesétálnak az úttestről, viszont az erőszakos paparazzók továbbra is a jármű előtt állva fotózták a két sztárt.' ; 'nem történt cserbenhagyásos gázolás, főleg mivel a fotós az úttesten állt.'
Ez a pár sor mindent elárul, nem kell itt keresztre feszíteni senkit...
Ez a pár sor mindent elárul, nem kell itt keresztre feszíteni senkit...
2013. június 18. 18:26
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
Nem értem miért kell mindig őt bántani...amúgy én direkt elütöttem volna a fotóst...tényleg kicsit fura h folyamatosan Justint bántják még akkor is ha nem ő volt a hibás... #WeloveJustinforever
2013. június 18. 18:27
Ez tisztán a paparazzók hibája... Justin el sem ütötte...éppen hogy ha csak ráment a lábára meg meglökte az autóval..az is játssza ott az agyát hogy mennyire fáj, pedig alig ment neki..Látszik, hogy Justin csak "megleckéztette" és meg is érdemelte.Miért jó ha az emberek pofájába dugják azt a rakatnyi kamerát? Videón is idegesítő volt a vakut nézni....
2013. június 18. 18:31
Amúgy meg sztem jól tette hogy lelépet..a fotós nem szenvedett túl nagy kárt, amúgy is csak veszekedés és verekedés jött volna, és megint ki lenne a hibás? Justin.
2013. június 18. 18:33
Hülyeség ellen nincs gyógyír.
És végre van felvétel, aki ezt lehozta az egy marha nagy öngólt rúgott magának, ezzel Justint nem fogták meg.
És végre van felvétel, aki ezt lehozta az egy marha nagy öngólt rúgott magának, ezzel Justint nem fogták meg.
2013. június 18. 18:37
Idézet (cintia2000 @ 2013.06.18. 16:25)
ja istenem! most mit kellett volna csinálnia?! ott állt előtte és nem vette a fáradságot hogy arrébb álljon! megértem Justint..hisz én is elütöttem volna ha nem áll odébb!
Ja,de ha te pl. lesifotós lennél akkor is ezt mondanád "Hadd üssenek el,mert xy úgyis elüt,mert én is ezt tenném"
On:
Tényleg pofátlanok a lesifotósok,de azért nem kellett volna elütnie a "kis hercegnek"
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.