Justin Bieber elütött egy lesifotóst!
2013. június 19. 11:24
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Minek állt az útjába? Gondolhatta volna,hogy úgy is elindul és nem fog ott állni egy helyben míg elmennek onnan..... -.-"
2013. június 19. 12:09
Gondolhattam volna, hogy egy Bieber-fan nyitja ki a száját, és esik neki másnak.
Grace legalább reálisan látja a dolgokat, és normálisan el tudja mondania véleményét még akkor is, ha az negatív, de Téged elvakít a rózsaszín köd, persze, h nem látod, mi történt valójában. Mindketten hibásak voltak, a paparazzi azért, mert nem volt elég neki 200 kép a gyerekről, Bíboros meg azért, mert nekiment. Akinek van jogosítványa, az egész egyszerűen NEM viselkedhet így! Elütni valakit? Azért ez elég szörnyű dolog.
És mi volt ez a lecsicskázás? Nem szégyelled magad egy picit? Persze, nicknevek mögött könnyű másokat mocskolni... nem is lepődöm már meg.
Grace legalább reálisan látja a dolgokat, és normálisan el tudja mondania véleményét még akkor is, ha az negatív, de Téged elvakít a rózsaszín köd, persze, h nem látod, mi történt valójában. Mindketten hibásak voltak, a paparazzi azért, mert nem volt elég neki 200 kép a gyerekről, Bíboros meg azért, mert nekiment. Akinek van jogosítványa, az egész egyszerűen NEM viselkedhet így! Elütni valakit? Azért ez elég szörnyű dolog.
És mi volt ez a lecsicskázás? Nem szégyelled magad egy picit? Persze, nicknevek mögött könnyű másokat mocskolni... nem is lepődöm már meg.
Idézet (szabka98 @ 2013.06.18. 23:41)
Benning:Csicska lázadás van?Már megint te kötsz bele mindenkibe!"fanatikus csírák",vegyél már vissza kettőt!Ha már te "érettebbnek" tartod magad,akkor nem foglalkoznál a "fanatikus csírákkal",de te mégis itt vagy!Tovább is lehet kattintani,nem kötelező erre a cikkre rá menni!
De most úgy őszintén kit hat meg az,h TE nem kaphatsz jogsit?Engem éppenséggel hidegen hagy!
Nem hiszem,h TE itt ezen az oldalon "valaki" lennél,h mindenkit lekezelő mondatokkal illess!
Akkor megérteném,ha "rangosabb" ember lennél itt,de nem vagy az!Nem írok többet,mert megint én jönnék ki rosszul!
De most úgy őszintén kit hat meg az,h TE nem kaphatsz jogsit?Engem éppenséggel hidegen hagy!
Nem hiszem,h TE itt ezen az oldalon "valaki" lennél,h mindenkit lekezelő mondatokkal illess!
Akkor megérteném,ha "rangosabb" ember lennél itt,de nem vagy az!Nem írok többet,mert megint én jönnék ki rosszul!
2013. június 19. 12:49
|
|
Hancsiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 190267 offline
|
dzsásztinkát börtönbe kéne vágni!! ő akart sztár lenni, hát akkor viselje el a kíváncsiskodó paparazzikat. nekik ez a munkájuk, nem vágom miért kellett volna arrébb állnia, viszont dzsásztinka kikerülhette volna :////////
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 19. 12:56
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Azért részben sajnálom, talán jobb is, hogy így alakult.. a paparazzók legalább tudhatják, hogy ne játszanak az idegeikkel.. Mi lett volna ha Justin kiszáll?! akkor meg abból lett volna botrány, hogy durván beszólt vagy összeverekedtek..akkor még jobban, hogy idegesítse oda állt volna a kocsi elé.. a videóból megítélve pedig látszik, hogy a fotós csak rátesz egy lapáttal az is meglehet, hogy így tervezte el, hogy majd a bíróságon pénzt vehessen ki.. az ilyenek erre mennek!!!
2013. június 19. 13:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Cassie3 @ 2013.06.18. 22:22)
Nem azért, de ha a csávónak volt annyi esze és ott állt a kocsi előtt és nem is akart elmenni onnan, akkor egyáltalán nem Justin hibája. Akkor ne csodálkozzon már.. legalábbis ne neki álljon már feljebb. Az meg, hogy JB tudott-e róla.. hát nehéz nem tudni róla, ha elütünk valakit, de ha tudott is róla.. teljesen megértem, hogy nem ment vissza. Nem lett semmi baja az embernek, csak pár perc hírnévre volt szüksége. Úgymond magának kereste a bajt. Nem értem miért nem lehet békén hagyni legalább amikor ki szeretne állni az autójával.
Ööö... te tisztában vagy azzal, hogy amit leírtál az bűncselekmény?
Idézet (Chelsy @ 2013.06.18. 21:35)
Na, ez jó kérdés. A vezetés nem egyszerű. Nagyon kell figyelni. Főleg, ha ilyen figyelmetlen, 200-al hajtó ökrök vannak az utakon, mint Buburka őnagysád, aki azt hiszi, neki mindent szabad. Miért kell kis p*csöknek ekkora hodály kocsi? Előbb tanulna meg vezetni -.-"
Amúgy nyugi, legtöbb helyen szigorúan veszik a jogosítvány kiadásának feltételeit
Egyszer egy oktató mondta: "A gyalogos a legundorítóbb állatfaj" - hát, van, amelyik direkt leugrik a kocsi elé, ez a rosszabbik eset. De ha meg tudsz állni, ne üsd el.
Amúgy nyugi, legtöbb helyen szigorúan veszik a jogosítvány kiadásának feltételeit
Na, én részben emiatt nem ülök kocsiba. Van jogosítványom, és bár saját kocsim nincs, de már többször megkaptam itthon, hogy miért nem én vezetek. Nos, a magyarok vezetési moráljáról ne is beszéljünk, mert az maga a katasztrófa. Nem tartják be a KRESZT semmilyen formában sem, s valóban elég az, ha egy pillanatra nem figyelsz, már akár meg is halhatsz úgy is, hogy te minden szabálynak eleget tettél. Bíbőrke valami hasonló karizmatikával rendelkező "sofőrke" lehet, aki megjegyzem valószínűleg a kocsinak a fék és a gáz funkcióját ismeri, mivel az USA-ban a kocsik 99%-a automata váltós. Megjegyzem, egy automatát nem nagy was ist megtanulni vezetni, hisz olyan, mint a dodgem, még kuplungolnia sem kell. Miről beszélünk?XD Valószínűleg megvette a jogsiját és csácsumi. Egyébként én egyszer majdnem elütöttem egy gyalogost. Budapesten az Euro Parknál egy rakatnyi busz áll meg és az idióta gyalogos csürhe nem a zebrát használja, hanem keresztbe át rohangálnak a kocsik között. Hát kérem szépen, a tükör kitakarta őt, én meg nem láttam. Talán egy-két centi hiányzott, hogy elüssem. Na, akkor közöltem is a fiatal csajjal, hogy létezik egy járda és egy zebra nevezetű dolog is, amikkel ismerkedjen meg az elkövetkezendő napokban.
2013. június 19. 13:12
|
|
Prettygossipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 189767 offline
|
Bakker, durva! Nem is jó ekkora sztárnak lenni, ugyanmár...
2013. június 19. 13:17
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
Ez a srác nagyon nagyon nagyon messzire ment.Ssegény fotós én Justint feljelenteném a fotós helyében.
2013. június 19. 13:39
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Hát..én kinéztam belőle!!A fotós, ott áll előtte, nem látja vagy mi???Nincs fék a kocsiján???
Biztosan vak!!!Én már őt rég a börtönbe dobtam volna!!!Sztár akart lenni, akkor nehiggye azt, hogy aranyélete lesz!!!De én úgyemlékszem, neki ez nem az első volt, vagy csak én emlékszek rosszul???!!!
Én utálom ezt a gyereket!!
Charlotte Benning
2013. június 19. 14:23
Idézet (zsofiacseh @ 2013.06.19. 13:17)
Ez a srác nagyon nagyon nagyon messzire ment.Ssegény fotós én Justint feljelenteném a fotós helyében.
Ez a BTK szerint - lehet kozmetikázni, de így van - cserbehagyásos gázolásnak minősül, ami pedig büntetendő cselekmény. Sőt az USA-ban ha jól tudom még szigorúbban veszik, mint nálunk.
Beyla
2013. június 19. 14:23
|
|
Lollipop.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.20. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 198231 offline
|
Na ezt simán kinézem ebből a ba.omból.-.-
Charlotte Benning
2013. június 19. 14:39
Tejóég nemondok semmit mert azert nemcsak Justin hibája és csak egy csöpppet kapta el xd :DDD
2013. június 19. 14:43
Erről Justin nem tehet!A paparazzo nem ment el akkor miért Justin a hibás?!Ez szerintem nem direkt volt...mondjuk véletlen szerintem mert nem akarta volna elütni azta paparazzot! I hate heaters!!!Mert mindenben Justint hibáztotsák amikor ő nem tehet róla...!
2013. június 19. 15:38
Jutinnak igaza volt ha a paparazzo nem ment el nem jb hibájaa...!!
<33
2013. június 19. 15:54
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Először azt olvastam, hogy Justin Bibebert elütötte egy lesifotós (fel is csillant a szemem *-* ) Aztán látom, hogy fordítva...!
Legalább a vezetéshez lenne tehetsége...x"D
Normális ember odament volna és hívta volna a mentőket vagy segített volna, de nem ez Justin Bieber!-Hagyjuk ott! Logikus...
Legalább megbüntetik most! Lehet ő a nagy Dzsüsztin Bíbor a cserbenhagyásos gázolás az bizony cserbenhagyásos gázolás!
Legalább a vezetéshez lenne tehetsége...x"D
Normális ember odament volna és hívta volna a mentőket vagy segített volna, de nem ez Justin Bieber!-Hagyjuk ott! Logikus...
Charlotte Benning
2013. június 19. 15:57
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nagyon látszik szegény gyereken, hogy a töke tele van már ezzel a felhajtással. Amúgy kevés undorítóbb dolog van a paparazzóknál, ebből is látszik. Semmi baja nem lett az illetőnek, Justin meg magyarázkodhat. Jól megszívta, ha emiatt előveszik.
Charlotte Benning
2013. június 19. 16:31
Idézet (Dán Panna @ 2013.06.19. 15:38)
Jutinnak igaza volt ha a paparazzo nem ment el nem jb hibájaa...!!
<33
Igen ám, de ez cserbenhagyásos gázolás, ami BŰNTÉNY! Akár Buburka hibája, akár nem, meg lehetett volna állni, ki lehetett volna szállni, hogy megnézze, nem lett-e a fotósnak valami baja. Így ha Buburkát előveszik, akkor akár le is csukhatják cserbenhagyásos gázolás vádjával.
Beyla
2013. június 19. 17:32
Idézet (szabka98 @ 2013.06.18. 23:41)
Benning:Csicska lázadás van?Már megint te kötsz bele mindenkibe!"fanatikus csírák",vegyél már vissza kettőt!Ha már te "érettebbnek" tartod magad,akkor nem foglalkoznál a "fanatikus csírákkal",de te mégis itt vagy!Tovább is lehet kattintani,nem kötelező erre a cikkre rá menni!
Úristen,hozom a popcornt,veszekedés lesz még a végén
Miért TE kivagy ezen az oldalon?Elnézést asszonyom,hogy megbántottam... Látszik,hogy mennyire Justin "rajongók" vagytok.Én is rajongók pár sztárért,de én nem viselkedek úgy mint TI
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.