A magyar fanatikusok éveket vártak erre a napra, de végre hazánkba látogatott a Paramore!
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyar rajongók a Paramore színpadán
2013. június 18. 14:22
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ezt a Hungary --> hungry szójátékot minden angol anyanyelvű eljátssza -.-" Kicsit unalmas már, de még mindig jobb mint amikor összekeverik Budapestet Bukarest-tel. Na az a halálom!
2013. június 18. 14:25
De jó cikk lett!:D Jó volt olvasni, és örülök, hogy minden ilyen jól ment a koncerten.^^
2013. június 18. 14:28
Hatalmas mázlisták azok, akik ott lehettek. Én is láttam Hayley levelezését a magyar rajongóval.(Talán Virággal, ha jól emlékszem) Nagyon aranyos volt. Remélem egy napon megint ellátogatnak hazánkba
Akkora talán már én is elmehetnék a koncertre
Remélem mindenki halála napjáig emlékezni fog erre a napra.
PS: Reménykedtem, hogy az együttes megkapja a pólókat. Ezek szerint sikerült kézbesíteni. Nagyon örülök ennek
PS: Reménykedtem, hogy az együttes megkapja a pólókat. Ezek szerint sikerült kézbesíteni. Nagyon örülök ennek
2013. június 18. 14:30
|
|
aileenroadsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.21. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 188026 offline
|
Nagyon jó volt.Úgy visszamennék. Hayley nagyon aranyos. De az egy kicsit ciki volt, hogy angolul beszélt, és szinte senki nem értette. Azon sokat röhögtünk a haverjaimmal.
2013. június 18. 14:36
Mostanában már nem igazán a kedvenceim. A régebbi stilusuk jobban bejött. Imádtam őket hallgatni. De ettől függetlenül biztos jó kis koncertet adtak elő.
2013. június 18. 14:41
|
|
Sztárpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 198804 offline
|
Nem szoktam a dalaikat hallgatni, de Hayley szimpatikus.
2013. június 18. 14:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online
|
Dijan, de jó cikk lett
imádtam, ahogy fogalmaztál
remélem, a következőre eljutsz xoxo
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. június 18. 14:52
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
aj nagyon elmentem vna
((((
2013. június 18. 14:57
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Biztos jó buli volt, ahogy a Youtube videókból láttam! Már nem nagyon járkálok bulikra, utálom a crowdsurfinget, ezekre az idiótára figyelni!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.