Farkas Zsolti nyerte az Ének iskoláját
2013. június 17. 08:02
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Én örülök a végeredménynek, mert ő és Szandi voltak a kedvenceim.
Amúgy tényleg mind nagyon tehetségesek voltak.
Talán jelenleg ez az egyetlen normálisnak mondható tehetségkutató az országban, a nyereményeket, versenyzőket, zsűrit és úgy az egésznek a szabályait és menetét tekintve.
Örülök hogy nem szavazhattak a nézők, mert akkor biztosan nem tehetség alapján alakult volna ki a top6 és az eredmény.
Unokahúgomat rá kéne vennem a nyáron hogy jelentkezzen a következőre.
Amúgy tényleg mind nagyon tehetségesek voltak.
Talán jelenleg ez az egyetlen normálisnak mondható tehetségkutató az országban, a nyereményeket, versenyzőket, zsűrit és úgy az egésznek a szabályait és menetét tekintve.
Örülök hogy nem szavazhattak a nézők, mert akkor biztosan nem tehetség alapján alakult volna ki a top6 és az eredmény.
Unokahúgomat rá kéne vennem a nyáron hogy jelentkezzen a következőre.
2013. június 17. 08:08
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Vagy a Bari Lacikának kellett volna nyerni vagy a Kurcz Szandinak!
Ahogy Hajós mondaná, Lacika a világegyetem összes hangját kirázza a kisujjából! Szandinak meg rettentő különleges hangszíne van és rengeteget fejlődött a műsor kezdete óta! Ha nem is adtak neki mindig jó dalokat! Ő aztán nagyon megérdemelte volna!!
Én majdnem mindegyiket szerettem! (ilyen se volt még) egyedül a kamerás kiscsaj ment az agyamra!! meg a végén Arany Timi újonnan megnőtt egója szúrta a szemem! Mind tehetségesek! Csak az a baj, hogy a tehetségek helyett nekünk csak SP,Fluor meg Majka (és hasonlók) jutott! Amikor felsorolták a jutalmakat, hátast dobtam!! Értelmes dolgok!! magánének, fellépések, jótékonysági koncert!
Ennél jobb ajándékot elképzelni sem lehet!
Viszont, sajnálom is őket, mert hacsak nem indulnak később valami X Faktorban vagy Megasztárban, csak egy szép emlék lesznek...
Ahogy Hajós mondaná, Lacika a világegyetem összes hangját kirázza a kisujjából! Szandinak meg rettentő különleges hangszíne van és rengeteget fejlődött a műsor kezdete óta! Ha nem is adtak neki mindig jó dalokat! Ő aztán nagyon megérdemelte volna!!
Én majdnem mindegyiket szerettem! (ilyen se volt még) egyedül a kamerás kiscsaj ment az agyamra!! meg a végén Arany Timi újonnan megnőtt egója szúrta a szemem! Mind tehetségesek! Csak az a baj, hogy a tehetségek helyett nekünk csak SP,Fluor meg Majka (és hasonlók) jutott! Amikor felsorolták a jutalmakat, hátast dobtam!! Értelmes dolgok!! magánének, fellépések, jótékonysági koncert!
Viszont, sajnálom is őket, mert hacsak nem indulnak később valami X Faktorban vagy Megasztárban, csak egy szép emlék lesznek...
2013. június 17. 08:20
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Grat.
Mondjuk én nem néztem,mert szerintem eléggé uncsi volt... :S
Mondjuk én nem néztem,mert szerintem eléggé uncsi volt... :S
2013. június 17. 08:34
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Örülök, hogy ő nyerte.
Zsolti volt a kedvencem.
Zsolti volt a kedvencem.
2013. június 17. 08:35
Szerintem a hat diák közül ő érdemelte meg a legkevésbé a győzelmet. Már korábban csodálkoztam,hogy nagyon nyomatták ezt a gyereket,még akkor is,mikor Bruno Mars dalát hamisan énekelte el , ráadásul rossz kiejtéssel. Vagy Arany Timinek , vagy Kurcz Szandinak kellett volna szerintem győzni.
Na,mindegy,azért Gratulálok!
Na,mindegy,azért Gratulálok!
2013. június 17. 08:44
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Gratulálok! Mindenki nagyon tehetséges volt a mezőnyben
2013. június 17. 08:47
Hát, hogy őszinte legyek, én nem neki szurkoltam, sőt. Szerintem nincs is annyira jó hangja. Szerintem az Arany Timinek kellett volna nyernie. Na, de mindegy, gratulálok neki!
2013. június 17. 08:47
Baromi jó hangja van! Teljes mértékben megérdemelte. Grat és boldog szülinapot!
2013. június 17. 08:58
Szerintem is az Arany Timinek kellett volna nyernie, de azért ő is jó...(hát jobb mint a Lacika
2013. június 17. 09:03
Tegnap megnéztem...nem néztem ezt,de a döntőre kíváncsi voltam,meg kell mondjam szerintem Timinek vagy Szandinak kellet volna nyernie,de ő is remekül énekelt.Gratulálok neki.
2013. június 17. 09:03
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Én örülök hogy a Zsolti nyert, de rajta kivül is tudnék még mondani 3-4- nevet akik simán nyerhettek volna
De jó, hogy ő nyert
Hát inkább mint az a Lacika...-.-"
2013. június 17. 09:05
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Szerintem ennek a műsornak az égvilágon semmi értelme nem volt.Lehet,hogy ezek a gyerekek aranyosak,meg minden,de ugyanaz lesz velük,mint Lüszikével meg Patai Annával: amíg megy a műsor addig foglalkoznak velük,de utána már a kutya sem lesz kíváncsi rájuk.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: