Farkas Zsolti nyerte az Ének iskoláját
2013. június 16. 23:19
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Emlékszem mikor Zsolti mondta Évinek hogy szerepelni fog ebben,na akkor azt mondtuk biztos hogy nem ő fog nyerni.Úgy látszik tévedtünk,nem gondoltuk volna hogy ennyit fog fejlődni..Gratulálok!
2013. június 16. 23:21
|
Oláh Bettynaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 199924 offline
|
Én tudtam hogy ő lesz a befutó hisz neki szurkoltam !!De a tôbbiek is jók voltak! :-D
2013. június 16. 23:25
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Ez a haylee leány nagyon butát írt!Értelmes műsor?Meg h nem egy nagy tehetség???
Aki ebben a műsorban szerepelt azoknak mindnek igen is van tehetsége!Sőt ahány évesek ahhoz képest mind szuper!Arra nem gondoltál te hogy ez nekik mekkora élmény lehetett és h mennyire jól érezték magukat és aki tényleg komolyan gondolja az lehet h ez a műsor által kap is lehetőséget h a jövőben is ezt csinálhassa....és még sorolhatnám!Ez a műsor csak a gyerekeknek tett jót és én személy szerint boldog voltam és mosolyogva néztem őket míg énekeltek és láttam milyen boldogok és mennyire szeretik a zenét,az éneklést!
Gratulálok mindnek!És itt nem a Zsolti nyert hanem mindegyik gyerek nyert!
Aki ebben a műsorban szerepelt azoknak mindnek igen is van tehetsége!Sőt ahány évesek ahhoz képest mind szuper!Arra nem gondoltál te hogy ez nekik mekkora élmény lehetett és h mennyire jól érezték magukat és aki tényleg komolyan gondolja az lehet h ez a műsor által kap is lehetőséget h a jövőben is ezt csinálhassa....és még sorolhatnám!Ez a műsor csak a gyerekeknek tett jót és én személy szerint boldog voltam és mosolyogva néztem őket míg énekeltek és láttam milyen boldogok és mennyire szeretik a zenét,az éneklést!
Gratulálok mindnek!És itt nem a Zsolti nyert hanem mindegyik gyerek nyert!
2013. június 16. 23:46
|
|
Budaházi Dorinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 199788 offline
|
Nagyon,de nagyon jó volt ! És szerintem ő a legjobb !!
)
2013. június 17. 00:07
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nincs igazság!!! Kamu az egész műsor! Tuti, hogy volt valami csalás benne! Ez a gyerek egy nagy nulla. Nem csak a Zsolti nyert, mindenki győztes.
Egyébként nem ér a Lacik mit kerestek a legjobb 6 között. Inkább Alexnek, és Marcellának kellett volna bejutnia. Timinek kellett volna nyernie.
Ő 100000000000000000000x jobb volt, mint ez a gyerek. Na, de ez csak azén véleményem.
2013. június 17. 01:07
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Gratulálok neki!
2013. június 17. 05:44
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Gratulálok Zsoltinak!
2013. június 17. 06:30
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem néztem de ahogy hallottam nem ő érdemelte meg!
2013. június 17. 07:02
Én Arany Timinek drukkoltam, de ő tényleg jó volt a végén. Megérdemelte.
2013. június 17. 07:21
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
nem úgy volt, hogy senki sem nyer???
2013. június 17. 07:28
|
|
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 767 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline
|
ilyen musor se volt meg ahol én mindenkit szerettem
tenyleg..
de amugy persze lehet hogy eltunnek a sulyyesztobe stb.. de tenyleg mekkora elmeny lehetett ez nekik es tapasztalat
en majdnem az ossszes musort mosolyogva ultem vegig olyan jo volt oket nezni
lehet hogy nem mindenki ostehetseg.. de szerintem mindenki szuper volt es sokat fejlodott
2013. június 17. 07:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem majdnem mindenki megnyerhette volna, mindegyik gyerek tehetséges volt. Amikor pedig felsorolták a nyereményeket, dobtam egy hátast.
Itt tényleg mindenki nyert. És ráadásul sokkal értelmesebb ajándékokat kaptak. Tanulást támogatnak, segítenek. Ennél nagyobb ajándék a mai világban azért nem sok van egy gyerek számára, meg egyébként is.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: