Revens
én is! eleve nem bírom annyira Adamet meg a stílusát, tehát elég sok "nem olyan jó"t találtam a jók között!
A legjobb és legrosszabb ruhákban: Adam Lambert
2013. június 17. 09:57
A jók közül a másodikon az a kesztyűű! Kell nekem!:DD♥
2013. június 17. 11:08
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
A VH1 Divas...
2013. június 17. 12:24
|
kovacsevike99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 186755 offline
|
ÚRISTAN!!!!!! valamelyikjó de vannak olyanok amiket jellemezni nem lehet
2013. június 17. 14:39
|
Lovas csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.02. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 187041 offline
|
a 2. 'legrosszabb ruha' képen magassarkúban van????!!!
2013. június 17. 15:56
|
|
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline
|
igen.. volt h mellényúlt, de vannak jó választásai.. csak azokat nem értem akik így elítélik a melegeket.. miért a melegek nem ugyanolyan emberek min mi .. édes jó istenem..
ezzel most ne védeni akarom őt, mert én sem vagyok oda érte, de attól még ő is ugyanolyan ember akárcsak mi..
2013. június 17. 17:44
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
nah jó voltak nagyon rossz összeállításai is ( főleg a sorozatpremieres és az europe music awards-os) de Adam legtöbbször jól öltözik
2013. június 17. 17:59
A legjobbak közül a 4. a kedvencem. Az a zakó telitalálat. A többivel sincs baj, a második képen rajta lévő kesztyűt még le is lopnám a kezéről, annyira tetszik. Az MTV's 10 on top-os szerelésében leginkább a bakancsa tetszik, elfogadnám, a londoni Queenbert koncerten viselt cuccát meg egyenesen imádom. Jól áll neki a bőrnaci.
A 'dagadt Pocahontasos' (ezen nagyon jót röhögtem
) cucc egyenesen borzalmas és még jobban rontott az összképen ez a haj...nem túl előnyös Adnek. Az ezt követő szerkóban meg szerintem csak a lábbelijével vannak problémák, eléggé béna, de amúgy semmi baj nincs vele és ugyanez a véleményem az EMA-s ruháról is. Az a cipő...katasztrófa
A Good Morning America-s cuccban meg inkább nézném tehenészfiúnak, mintsem énekesnek.
A többiről meg inkább nem nyilatkozom, nem akarom megsérteni imádatom tárgyát, bár az utolsó számomra elég tetszetős.
u.i. : k.lau13-nak mákja van, hogy kitiltották, mielőtt ideértem. Azt hiszem nem rakta volna kirakatba, amit tőlem kapott volna.
A 'dagadt Pocahontasos' (ezen nagyon jót röhögtem
A többiről meg inkább nem nyilatkozom, nem akarom megsérteni imádatom tárgyát, bár az utolsó számomra elég tetszetős.
u.i. : k.lau13-nak mákja van, hogy kitiltották, mielőtt ideértem. Azt hiszem nem rakta volna kirakatba, amit tőlem kapott volna.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. június 17. 18:59
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Adamnek minden jól áll, kivéve a 'dagadt pocahontas'.
Bár szerintem nem kéne magát ennyire kövérnek néznie, hiszen vannak tőle jóval vastagabbak is.
2013. június 17. 20:11
|
CandyShopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.04. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 203166 offline
|
Én szeretem Adam zenéit, a hangját stb. Ízlések és pofonok. De drágáim.. ahhoz már semmi közötök, hogy milyen a magánélete!!!! A tiétekbe sem szólnak bele.. viszonozhatnátok ezt egy annyival, hogy nem szóltok bele máséba!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.