Most a provokatív énekes legjobb és legrosszabb ruhaválasztásait mutatjuk be.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legjobb és legrosszabb ruhákban: Adam Lambert
2013. június 16. 19:56
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
8 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation,
ViviOsztCshőő,
TheDanush,
itsjustme,
Fan-ily6889,
Jolie_77,
xMilesss,
Lucky5
2013. június 16. 20:00
Adam hiába egy sexy guy, őt is fel tudják nagyon sz*rul öltöztetni. A legrosszabbak között a Sorozatpremier 2011, a Good Morning America 2012, a VH1 Divas – 2012, és az Elő-Grammy-gála – 2013 a legrosszabbak. A többi még elviselhető. De a legelső képen egyszerűen... szívdöglesztő
vagyis azon a legszívdöglesztőbb *-*
2013. június 16. 20:12
a VH1 Divas szerkója szerintem tök poénos, még egy kalapot is elbírt volna.
2013. június 16. 20:13
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nekem Adam stílus úgy ahogy van, nem tetszik... : / Pedig magát a srácot szeretem
2013. június 16. 20:14
|
|
Peaceeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.01. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 201179 offline
|
k.lau13:
Gratulálok az értelmi szintedhez, a hozzászólásodnak pedig tényleg nagyon sok köze van a cikkhez. Nem tudom, mit képzelnek magukról a hozzád hasonlóak, Miss Tökéletes. Egyébként a cikk nagyon nagyon jó lett:)
Gratulálok az értelmi szintedhez, a hozzászólásodnak pedig tényleg nagyon sok köze van a cikkhez. Nem tudom, mit képzelnek magukról a hozzád hasonlóak, Miss Tökéletes. Egyébként a cikk nagyon nagyon jó lett:)
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. június 16. 20:14
Nagyon jó cikk lett! ^^ A jók közül az összes tetszik, főleg a kanadai promóción, és a Grammy-gálán. Ezeken az eseményeken nagyon jól is nézett ki.
A rosszak közül a Sorozatpremieren viselt ruhája nem tetszik, de ami rontja az egész megjelenését, az a haja volt. Az a haj nem állt jól neki. Ami még nem tetszett, az az Europe Music Award. A többi nekem tetszik, főleg az elő-Grammy-gálán. Szerintem jól áll neki az a ruha.
Glamster
2013. június 16. 20:36
|
|
Asaka_Savisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 152 Csatolások: 819 Azonosító: 145163 offline
|
Akárhogy nézem Adam így is-úgyis mocskosul jóképű. Az a helyzet, hogy neki még "rossz" ruhák is jól állnak. Szerintem még "dagadt Pocahontas"-ként is remekül nézett ki. ^.^
Glamster
2013. június 16. 20:37
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
"Dagadt Pocahontas" hát ez hatalmas xD
Nekem az utolsó képen - a cipőt leszámítva - nagyon tetszik, a lovas zakó pedig szerintem nem gáz.
Nagyon helyes, mindegy mit vesz fel.
Nekem az utolsó képen - a cipőt leszámítva - nagyon tetszik, a lovas zakó pedig szerintem nem gáz.
Nagyon helyes, mindegy mit vesz fel.
2013. június 16. 20:40
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
szőke melírral a hajában nézett ki a legjobban.
de a ruhákhoz a kommentem: van olyan ami tetszik a jók közül és van ami nem.a rosszaknál:detto
de a ruhákhoz a kommentem: van olyan ami tetszik a jók közül és van ami nem.a rosszaknál:detto
2013. június 16. 20:44
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Kanadai promóción volt a legszexibb! Kell nekem ez a pasi!
ViviOsztCshőő
2013. június 16. 20:46
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
a legrosszabb ruhákból az első nagyon durva
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.