A legsikeresebb videoklipek: Selena Gomez
2013. június 17. 10:04
|
|
selena gomez133új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.23. Hozzászólás: 16 Csatolások: 1 Azonosító: 188162 offline
|
A Come Get It ben a hangja tisztára olyan, mintha JLo lenne.
2013. június 17. 11:19
|
|
Miss Bella Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 190239 offline
|
Selly az egyik kdvenc
2013. június 17. 11:28
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Én nekem minden száma a kedvencem mindegyik a mobilom van rajta
2013. június 17. 14:14
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Már nem azért de én nem szeretem a "Who says" videoklipet. A számot nagyon is, teljesen egyetértek a mondanivalójával, azonban a videó pont az ellenkezőjét sulykolja belénk: folyamatosan Selena hibátlan arcát mutatják (ami szerintem ugyan kislányos, de ettől függetlenül persze szép) és csomó olyan természetesnek tűnő, valójában azonban nagyon beállított mozdulat van benne az énekesnő részéről, amitől a hideg kiráz. Amikor pedig "lemossa" a sminkjét, hát, azért az igencsak mű, mert rohadtul marad rajta, ha csak szempillaspirál, de akkor is.
2013. június 17. 14:34
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Hm... Selena számomra a legmegosztóbb "énekesnő", talán mert nem tartom annak. Nem akarok belemenni az énektudásába, tény, hogy fejlődik, de még így is messze van az énekes szakmától, úgyhogy marad inkább az előadóművész (ahogy SP mondaná
) megszólítás.
A Naturallyról szót sem ejtenék, nekem még a Something I don't Know klipje is jobban tetszik.
Round & Roundnak nagyon jó a klipje, Budapest gyönyörű és a "sztorit" és jeleneteket is nagyon eltalálták. Csak az von le az értékéből, hogy Gomez kisasszony arra sem emlékszik, hogy járt nálunk, amikor ott rohangált a Citadellán
Who Saysből ez a mondatrész ragadta meg a tekintetem:lemossa sminkjét. Igen és marad rajta még egy kiló
Mindenesetre értem én a klip mondanivalóját, de a kivitelezés nem tetszik.
Love You Like a Love Song..pff, már a dalnak sincs semmi értelme, miért erőlködtek volna a klippel? A jelenetek külön-külön elmennének, de így egy katyvasz. De dicséretes, hogy maga Selena is bevallja, hogy egy értelmetlen maszlag az egész. És még valami: RÓZSASZÍN LOVAK!
Come & Get It szerintem az eddigi "legjobb" (leghallgathatóbb/kevésbé rossz) száma. Még azt is mondom rá, hogy jó, egynyári slágernek tökéletes. A klipnek (értelmetlen baromság) gyönyörű a látványvilága. Utálom magamban ezt a tulajdonságom, de egy szép színvilággal, és beállításokkal számomra eladhatóvá válik egy klip, akármennyire semmitmondó is. Ebben az esetben is ez történt, bár bármennyire is jóhiszeműen néztem szerintem erősen hajaz Rihhana - Diamonds és Where Have You Been klipjeire ( azt hiszem ezt ki is fejtettem az eredeti cikknél). Mindenesetre szerintem is ez Selena eddigi legjobb klipje.
Amúgy én hiányolom a Year Without Rain-t a listáról. Nem gondolom, hogy olyan "kevés" nézettséggel rendelkezne, hogy nem érdemel itt helyet.
Ja és még egy mondat, amin megakadt a szemem: Selena felnőtt és bizony helye van a legnagyobbak közt zenei iparban.
Azért mert csinált egy művészklipet, amiben 3 percig csak és kizárólag vonaglik és szemez a kamerával? Az karrier öcsém
A Naturallyról szót sem ejtenék, nekem még a Something I don't Know klipje is jobban tetszik.
Round & Roundnak nagyon jó a klipje, Budapest gyönyörű és a "sztorit" és jeleneteket is nagyon eltalálták. Csak az von le az értékéből, hogy Gomez kisasszony arra sem emlékszik, hogy járt nálunk, amikor ott rohangált a Citadellán
Who Saysből ez a mondatrész ragadta meg a tekintetem:lemossa sminkjét. Igen és marad rajta még egy kiló
Love You Like a Love Song..pff, már a dalnak sincs semmi értelme, miért erőlködtek volna a klippel? A jelenetek külön-külön elmennének, de így egy katyvasz. De dicséretes, hogy maga Selena is bevallja, hogy egy értelmetlen maszlag az egész. És még valami: RÓZSASZÍN LOVAK!
Come & Get It szerintem az eddigi "legjobb" (leghallgathatóbb/kevésbé rossz) száma. Még azt is mondom rá, hogy jó, egynyári slágernek tökéletes. A klipnek (értelmetlen baromság) gyönyörű a látványvilága. Utálom magamban ezt a tulajdonságom, de egy szép színvilággal, és beállításokkal számomra eladhatóvá válik egy klip, akármennyire semmitmondó is. Ebben az esetben is ez történt, bár bármennyire is jóhiszeműen néztem szerintem erősen hajaz Rihhana - Diamonds és Where Have You Been klipjeire ( azt hiszem ezt ki is fejtettem az eredeti cikknél). Mindenesetre szerintem is ez Selena eddigi legjobb klipje.
Amúgy én hiányolom a Year Without Rain-t a listáról. Nem gondolom, hogy olyan "kevés" nézettséggel rendelkezne, hogy nem érdemel itt helyet.
Ja és még egy mondat, amin megakadt a szemem: Selena felnőtt és bizony helye van a legnagyobbak közt zenei iparban.
Azért mert csinált egy művészklipet, amiben 3 percig csak és kizárólag vonaglik és szemez a kamerával? Az karrier öcsém
2013. június 17. 17:18
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Az én kedvenc klippem Selenától a Roud&Round,Who Says és Come& get it.
2013. június 17. 17:46
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Emlékszem, a Naturallyt 50x néztem meg, imádtam, pedig úgy tényleg nincs benne semmi. A Round & Round, pedig Magyarország miatt tetszik.
Viszont ami nem tetszik az a Come & Get It. Szerintem elég furcsa lett.
2013. június 17. 18:02
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.06.16. 21:22)
Ennek a kiscsajnak akkora mákja van. Se hangja, se színészi tálentuma, mégis ott van mindenhol, pedig a 0 rá nézve pozitív érték.
Ezt nem "máknak" hívják, hanem tizenéves gyerekeknek.
2013. június 17. 21:27
Ennek a cikknek sem volt sok értelme. Majd ha már 10-20 vagy akár több éves karrierje lesz (kétlem), akkor tessék megírni a cikket. Van rajta kívül más is...
2013. június 18. 09:16
Imádom Selt! Annyira tökéletes! Nagyon jó a hangja! Juuuuuuuuj, de nagyon nagyon nagyon imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. június 18. 10:10
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
ezek közül csak a come&get it-et szeretem..a többi nagyon Selenás,és ezért nem tetszik..az új klipjében sokkal több felnőttesebb vagy ha nem is felnőttesebb akkor az érettebb rész..és ez az ami tetszik
2013. június 18. 11:36
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
én minden számát szeretem, csak selenát nem:c
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: