A legsikeresebb videoklipek: Selena Gomez
2013. június 16. 19:26
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Régebben nagyon odavoltam Selenárt, kb 11-12 évesen, még most is kedvelem, de nem olyan mértékben mint rég. A who says volt mindig is a kedvenc számom tőle, ám az új dala lenyűgözött. Nagyon tetszik.
2013. június 16. 19:30
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Szerintem ez a cikk a legtotálisabban felesleges (maga a cikk tartalmilag jó, na de mindjárt magyarázok:)). Most nem a szubjektivitás beszél belőlem, mert nem azt akarom reklamálni, hogy "jahj, Selena tehetségtelen, meg se érdemli ezt a cikket". Hanem: mi értelme egy olyan előadóról, aki nem tudhat be magának több éves karriert és több ezer dalt ilyen válogatást összehozni? Selena éppen "karrierje fénykorát"(???) éli, még gondolom lesz még elég albuma és klipes dala, elvégre fiatal és a fél világ a lábai előtt hever. Utóbbit nem gondoltam komolyan, csak ugye a hatás.
Mi lesz, ha majd xy dalának klipje 300 milliós nézettségre tesz szert, és ezzel leelőzi az összeset, ésígytovább? Lesz egy "A legsikeresebb videoklipek: Selena Gomez part 2?
Most hirtelen nem ugrik be, hogy volt még egy ilyen fiatal zenei karrierrel rendelkező sztárról cikk, de ha volt, ez arra is vonatkozik. Na de ezzel tényleg nem a cikket akarom kritizálni, mert tartalmilag, szövegileg, mindenhogyan jó, csak naa.
Személyes véleményemet nem írom le a klipekről, de azt meg kell jegyeznem, hogy a Love Song klipje az egyik legförtelmesebb, amit valaha szemem látott.
2013. június 16. 20:09
H a csak a klippet nézzük nekem az egyik kedvencem a Hit The Lights, nem értem az miért nem került bele. De szerintem az összes fantasztikusan jó.
2013. június 16. 20:12
Nekem mindegyik nagyon tetszik. Nem is csodálom, hogy olyan nagy nézettséggel rendelkeznek, hisz egész jó hangja van Selenának.
Bár nekem a szívemhez a Naturally nőtt leginkább. Ez olyan nagyszerű.
2013. június 16. 20:24
Szeretem mindegyiket! <3 csak én is a Hit the lights hiányolom
2013. június 16. 20:43
Régen rajongtam érte, számomra az egyik legbefolyásosabb személy volt, de eltávolodtam tőle, úgy 2 évvel ezelőtt... Nem mondom, hogy nem kedvelem, de a számait nem szeretem, de a színészi játékait viszont imádom. A "Come & Get it" számát, mostanában elég sokszor hallgatom. Az összes száma közöl ami a cikkben megtalálható ez a legnormálisabb.
2013. június 16. 20:43
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Nekem tetszenek, főleg a Naturally!
2013. június 16. 21:14
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Mind jó klipp:DD
2013. június 16. 21:21
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
mindegyik klipp tetszik. nekem a kedvenc klippem a Gome and get it, de a kedvenc dalom, az már két éve a who says ♥
2013. június 16. 21:22
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Hm, itt forgatja Budapesten a Round & Round klipjét, közben meg nem is emlékszik a hazánkra? Amerikai pojáca, elnézést a rajongóktól.
2013. június 16. 22:14
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Én ezek közül mindegyik dalát és klipjét is szeretem, nem csoda, hogy ezek a legsikeresebbek.
2013. június 16. 22:41
Egész jó cikk lett. Jól lettek összeválogatva a zenék is, hiszen tényleg ezek lettek eddig a legsikeresebb dalai. A AYWR és a HTL nem értek el túl nagy sikereket a slágerlistákon, és szerintem ezért se kerültek fel. Meg úgy tudom csak 5 klipet lehet bemutatni.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: