A legsikeresebb videoklipek: Selena Gomez
2013. június 16. 15:33
Szerintem is jó dalok vannak a legsikeresebbek között, nem véletlen. Nagyon jó cikk lett
2013. június 16. 15:33
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Hit The Lights száma teccet a legjobban...
A többi is nagyon jó (L) (L)
A többi is nagyon jó (L) (L)
2013. június 16. 15:34
Az első három nem rossz, de az új száma nagyon nem tetszik. Ráadásul nem értem miért mondja mindenki, hogy hú de szexi, mert szerintem egy csaj szakadt rongyokban, aki néha az ujjaival hadonászik nem nevezhető szexinek és a vörös rúzs ehhez a kifejezéshez kevés. Na de mindegy. Remélem inkább a régi stílusánál marad, mert ez az új egy kicsit erőltetett. -.-"
2013. június 16. 15:35
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Jesszus, de rég volt a Naturally, emlékszem akkor még szerettem is. Ma már másik szemmel nézem de nosztalgiázni nem rossz.
Egyedül a Who Says-t vagyok képes másnak tekinteni, annak a témája is klisé, de még mindig többet ér egy kisujj körömnyivel, mint a többi.
2013. június 16. 15:35
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
az összes nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. június 16. 15:36
A Come&GetIt kivételével mindent imádom, főleg a Who Says-t, és a Round&Round-ot.
2013. június 16. 16:02
Igaz,nem szeretem Selenát valami nagyon,de a Who Says nagyon ott van!:)♥
2013. június 16. 16:04
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon jó dalai vannak! Nekem mindegyik tetszik! :)DE a kedvencem a Come & Get It
2013. június 16. 16:06
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A Who Says-t imádom! Nagyon tetszik a jelentése, üzenete ennek a dalnak! A másik nagy kedvencem a Love You Like A Love Song volt, fél évig egyfolytában csak azt hallgattam, kb. minden nap. (Most a Little Mix-Wings-szel vagyok így, amit tavaly július óta hallgatok...egyszerűen megunhatatlan).
Naturally, Round and Round: ezeket nem olyan rengetegszer hallgattam, de annyira igen, hogy fejből tudjam a szövegeiket. A Hit The Lights-ot én is hiányolom, és a Tell Me Something I Don't Know-t is.
A Come and Get It-nek a klipje nem annyira tetszik, valahogy már nem az a régi Selena néz vissza ránk, és ezt sajnálom.
De a dal mostanság az egyik kedvenc.
Naturally, Round and Round: ezeket nem olyan rengetegszer hallgattam, de annyira igen, hogy fejből tudjam a szövegeiket. A Hit The Lights-ot én is hiányolom, és a Tell Me Something I Don't Know-t is.
A Come and Get It-nek a klipje nem annyira tetszik, valahogy már nem az a régi Selena néz vissza ránk, és ezt sajnálom.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

2 felhasználónak tetszik: