Miley Cyrus feladott mindent a zenéért
2013. június 16. 17:43
Abban igazat adok neki, hogy már nem az aki régen volt, de sajnos ahogy ő maga zenéi is csak halvány árnyéka régi önmaguknak...
2013. június 16. 18:17
Feladott mindent a zenéért - remélem a züllött életmódját is, amit az utóbbi időkben művel
2013. június 16. 18:30
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Ennek se lesz jó vége... Eleget elért már az életben, pihenjen csak egy picit.
2013. június 16. 18:35
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
"A zene miatt ment tönkre a kapcsolata, és a családjával való viszonya" - aha, jó kifogás... érdekes, hogy számokat max kettőt-hármat hallhattunk eddig tőle, botrányokat annál inkább.
2013. június 16. 18:49
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
2013. június 16. 19:10
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Ez eléggé átlátszó kifogás. Ha igazi tehetség lenne, és az összes energiáját, lelkesedését beleadná az albuma elkészítésébe ahhoz nem kéne a családját, a barátait és Liamet elhanyagolnia. A zenei stílusa kezd szétesni, már nem az a Miley mint aki például két éve. Ezzel semmi gond, hisz az emberek változnak, de ahogy a mellékelt példa is mutatja nem mindig a jó irányba...
2013. június 16. 19:44
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
neha egy enekesnek muszaj a zenet legelore helyezni :s de csaladnak muszaj elsonek lenni szerintem. azaz az a legjobb.
amugy kivi vagyok mar a cdre
remelem tul tud loni a HM-s dalokon:)
amugy kivi vagyok mar a cdre
2013. június 16. 19:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet
magánélete lehet, hogy pont amiatt siklott félre, mert zenei karrierjét tette minden elé, de az is előfordulhat, hogy azért menekült a zenéhez, mert sok problémája akadt családjával és szerelmével.
Ez a csaj nem normális, de szerintem meg csak kifogást akar keresni arra, hogy egy rakatnyi hibát követett el az életében. Számomra nincs az a pénz amiért bármit is a párom elé helyezzek. Egy kapcsolat eltolásához mindig két ember kell, és nagy valószínűséggel önmaga hibáit próbálja áthárítani a melóra, hogy "Azért lettem ilyen, mert a munka!". Persze. Megjegyzem, a problémákat megoldani kell és nem egyéb dolgokhoz menekülni, mert maguktól nem fognak rendbe jönni. Persze, lehet mondani, hogy a zene megnyugvást adott neki meg blabla, de attól a gondokat meg kell oldani. Egy biztos, ez a csaj sem valami észkombájn, és innen látszik, hogy mennyire gyerek és nem egy felnőtt érett nő, aminek annyira, de annyira hangoztatja magát. Azért kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz kukába való a "zenéje", amibe annyi iszonyatos energiát fektetett. Valószínűleg az összes dal hallgathatatlan lesz, és még ezek ellenére essek hasra, hogy a szakmájának megfelelően a legminőségibb munkát adja ki a kezei közül. Most ez komoly?
2013. június 16. 20:08
Hááát szerintem nem volt épp a legokosabb döntés. Mert ha tegyük fel, ez az albuma még sem lesz olyan sikeres amilyenre akarta, akkor az hatalmas bukta, és közben elveszített mindent. Nem lesz párja aki megvigasztalja, és így tovább... De azért reménykedjünk, hogy sikerül megvalósítania a tervét, és tényleg sikeres albumot tud kreálni, ha más ennyi mindent félretett emiatt. Egyébként nem hiszem, hogy az album készítése miatt szakítottak a párjával. Liam nyilván megérti, hogy Mileynak most nagyon kevés a szabadideje amíg ki nem jön az albuma...
2013. június 16. 20:42
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Miley úgy van a zenével mint én a lovakkal/lovaglással. Az a célom hogy a világ legjobb lovasai közt legyek. Emiatt bármit feláldoznék!
2013. június 16. 20:54
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem tudom, hogy megérte -e , de lehet, hogy mégis igaza van!
2013. június 16. 22:03
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Miért nem gondolt arra, hogy ha félre teszi a barátait, családját és szerelmét, az nem marad következmény nélkül?
2013. június 16. 22:15
Megértem hogy a zene az élete egy része, de azért szerintem nyugodtan hagyhatott volna időt másra is. Nem hinném, hogy annyi időt elvenne az életéből az, hogy zenét készitsen. Mindenesetre tárt karokkal várom a legújabb szerzeményét. Már az előfutárával, a We Can't Stop-pal is megtudtam barátkozni. Remélem a sok belefektetett munka meghozza gyümölcsét.
2013. június 17. 07:16
Hát, ha már mindent háttérbe szorított a visszatérő albumjáért, akkor remélem nem csalódom benne. Mondjuk a We Can't Stop nagyszerű lett, szóval sokat nem csalódhatok.
2013. június 17. 07:41
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Ha tényleg ilyen sokat készült rá, akkor az a minimum hogy egy jó albumot összerakjon. Majd meglátjuk, mi lesz belőle... Szurkolok neki bár emberként továbbra sem szimpatikus.
2013. június 17. 08:15
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ezt hányszor mondja még el? Egyébként ilyen dalokért nem érte meg.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: