Anya lett Kim Kardashian
2013. június 15. 22:58
Gratulálok Kiminek! A Világ egyiklegédesebb kislánya lehet!
2013. június 15. 23:00
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Gratulálok!!!!!!
2013. június 15. 23:00
|
|
DianxxHoranúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 203805 offline
|
Gratulálok nekik
2013. június 15. 23:12
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Gratulálok nekik
2013. június 15. 23:15
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Gratulálok nekik és sok egészséget a picinek!
Legalább ebben az esetben vissza lehetne fogni a rossz indulatból meg negatív kommentekből, bmien is Kim vagy Kanye mindketten nagyon várták a kicsit és biztos rengeteg szeretet fog majd kapni, legyenek boldogok:)
Legalább ebben az esetben vissza lehetne fogni a rossz indulatból meg negatív kommentekből, bmien is Kim vagy Kanye mindketten nagyon várták a kicsit és biztos rengeteg szeretet fog majd kapni, legyenek boldogok:)
2013. június 15. 23:44
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
A negativ kommentekhez meg annyit fűznék,hozzá, hogy UNDORITO!!!! Majd megtudjátok TI, ha GYEREKEIEK lesznek és azt mondják majd - "Szegény baba" !!! Mindenki szégyellje magát,aki ócsárolja Kim-ék boldogáságát!
1 felhasználónak tetszik:
Jal
2013. június 16. 00:06
Na biztos örömét leli abban, hogy már megszülte, mivel a súlya fontosabb szinte mint a saját gyermeke. Már szegény babát is megértem. Kipottyant inkább korábban, mert már túl szűk volt ott neki, mivel az anyja mindenáron beleakarta magát panirozni a szűk cuccaiba. Előre sajnálom a sorsát. Remélem ő nem lesz "teljesen egészséges" mint az anyja. : D
2013. június 16. 00:38
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Idézet (LaTasha @ 2013.06.15. 23:44)
A negativ kommentekhez meg annyit fűznék,hozzá, hogy UNDORITO!! Majd megtudjátok TI, ha GYEREKEIEK lesznek és azt mondják majd - "Szegény baba" !!! Mindenki szégyellje magát,aki ócsárolja Kim-ék boldogáságát!
Szerintem pedig inkább ez a nő az undorító, meg a drágalátos párja. Egy normális életvitelű, szerény nőre nyilvánvalóan nem érkeznének ilyen jellegű hozzászólások. Kim egy ingyenélő celeb, valószínűleg a baba eléggé el lesz kényeztetve és semmit se fog tanulni, sem pedig dolgozni élete során. Amilyen szülei vannak... hát maradjunk annyiban, hogy én tényleg sajnálom a picit.
2013. június 16. 00:51
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Gratulálok nekik itt egypár hozzászólóval ellentétben.
2013. június 16. 02:17
|
anna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 203345 offline
|
gusztustalan és ostoba kommentek..nem a most megszületett baba jövőjét illetve a szüleit kell leszólni,hanem tükörbe nézni..undorító,komolyan undorító,amit egyesek csinálnak, én sem Kimet sem Kanyet nem szeretem,de ilyet,hogy egy kisbabát meg a szüleit,akik várták a babát így leszólni, na ez az undorító, nem is értem..ti normálisak vagytok?de most komolyan?! mert kétlem..szerintem egy 32 éves nő el tudja dönteni,hogy akar e gyereket vagy sem és mérlegelni tudja azt is,hogy fel tudja e nevelni vagy sem..nem ők a hülyék meg az ostobák,hanem azok,akik ilyeneket írnak...gratulálok, megszólunk másokat közben magunkba kellene inkább nézni..
2013. június 16. 02:58
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
olvasgattam a kommenteket , mert megakadt a szemem az előttem hozzászóló véleményén...... -Ezek az gusztustalan kommentek ?? o.O hát én szoktam látni igazán sértő hosszászólásokat (külföldi oldalakon főleg), amiket olyan személyeknek szánnak akik nem érdemlik meg, ilyen az internet
ez a 2 ember 1000x undorítóbb mint az összes gusztustalan, rágalmazó komment a világon , - szerény véleményem szerint.
ez a 2 ember 1000x undorítóbb mint az összes gusztustalan, rágalmazó komment a világon , - szerény véleményem szerint.
2013. június 16. 03:02
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
meg még szülni sem tud normálisan, úgy hogy ne legyen belőle nagy sztori, a dátummal is kamuzott, más oldalakon azt olvastam korábban született a gyerek, meg hogy milyen sürgős eset volt -.- -.- pont vele történik ez
2013. június 16. 07:58
én megértem Kimet, hogy hazudott arról, hogy mikor fog születni a pici, hisz csak megóvni szeretné!!!
komolyan ember!, te örülnél neki, ha rögtön egy halom fotós üldözne miközben épp szülsz??
gratula a picihez, biztos nagyon cuki
komolyan ember!, te örülnél neki, ha rögtön egy halom fotós üldözne miközben épp szülsz??
gratula a picihez, biztos nagyon cuki
2013. június 16. 07:58
|
|
bettus7857új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 125248 offline
|
Szánalmas amit egyes emberek itt művelnek. Egyikőtök sem ismeri őket és nem tudhatjátok hogy valójában milyen emberek. A média általában mindent felfúj és mindent rosszabbnak állít be, mint amilyen valójában. Nem értem, hogy hogyan jut valakinek olyat írni, hogy reméli nem lesz egészséges a gyerek. Bármilyenek is a szülők ilyet akkor sem kéne írni. Inkább azok a szánalmasak akik az ilyen negatív kommenteket írták. Jó lenne ha kicsit az emberek magukba néznének és visszavennének a nagy arcukból. Ha nem tetszik nem kell kommentekni. Az meg, hogy a dátummal kamuzott szerintem teljesen elnézhető és megérthető. Szerintem senki sem akarna egy csomó fotóst miközben éppen szül. Elöször képzeljétek bele magatokat az ő helyzetükbe és csak utána írjatok bármit is, mert nektek az átlagos életetekkel marha könnyű ilyet írni...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.