Adam Sandler halálhírét terjesztették az interneten, ami napok alatt egymillió embernek keltette fel az érdeklődését.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Sandler halálhíre terjedt a Facebookon
2013. június 15. 08:14
2013. június 15. 08:18
Nem hiszem el, hogy még vannak ilyen beteg emberek akik ezzel szórakoznak. -.-"
2013. június 15. 08:40
Örülök,hogy a hír nem igaz.Imádom ezt a pasast és remélem nem most fog meghalni.
2013. június 15. 08:40
|
|
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline
|
és ez már nem az első hogy valaki halálhírét terjesztik.. tiszta szégyenek az ilyenek -.- egyáltalán hogy jut ilyen az eszükbe? o.O remélem még sokáig fog élni.. ő az egyik kedvenc színészem.
2013. június 15. 08:53
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Felháborító, hogy mindig ezt csinálják, nagyon beteg az, aki ilyet kitalál és terjeszt. Nagyobb öröme ne legyen két chips-es zacskó zabálása között, a gép előtt görnyedve. Gyógyszeres kezelést neki.
2013. június 15. 09:05
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Hoppá mit képesek kitalálni az emberek.
Ez a legdurvább amikor a halállal viccelnek,és még hozzá komolyan el terjesztik a szörnyű hírt.
Én biztos rosszul érezném magamat a színész helyében.
Ez a legdurvább amikor a halállal viccelnek,és még hozzá komolyan el terjesztik a szörnyű hírt.
Én biztos rosszul érezném magamat a színész helyében.
2013. június 15. 09:19
Legalább hosszú életű lesz.
Na, de komolyabbra fordítva a szót, nem értem miért kell 1-2 sztárnak a halál hírét kelteni. Nagyon nagy rajongónak tartom magam, s amikor az áll hírt olvastam, egy világ omlót össze bennem. Aztán kezdet le esni a tantusz, hiszen a családtagok nem közöltek semmit se, meg a tévében sem szerepelt, így jöttem rá, hogy valószínűleg ez csak kamu. Csatlakozom az előttem szolokhoz, hogy csak beteg ember talál ki ilyeneket.
2013. június 15. 09:26
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
utálom az ilyen hülyéket ..
2013. június 15. 09:39
Ez a játék csak arra megy ki,természetesen,hogy egy oldalnak meglegyen az áhított LIKE-ok ezer feletti száma.
2013. június 15. 09:51
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Undorító, ahogy az emberek lájkot akarnak szerezni híres művészek halálhírével.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: