A brit énekes, gitáros, dalszövegíró Brian Molko közel húsz év alatt lezajló változásait követhetjük nyomon napjainkig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hírességek stílusevolúciója: Brian Molko
2013. június 15. 08:39
Én nem sok változást fedeztem fel,de talán napjainkban a "legszebb".
2013. június 15. 08:50
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon kedvelem a Placebo-t, főleg a Meds albumukat. Egy valami van, amit furának tartottam azt, hogy állítólag meleg, holott van egy nyolc éves kisfia és nővel él együtt. Maximum biszexuális lehet, de ezt a dolgot sosem tisztázta. Hogy is van ez? A lényeg azonban nem ez, hanem hogy igazi tehetség, egyedi hangszínnel össze nem téveszthető külsővel.
Köszönet a cikkért.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2013. június 15. 09:48
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
94-99-ben nézett ki a legjobban
2013. június 15. 09:51
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Van valami megmagyarázhatatlan vonzerő ebben a pasiban. Időnként nagyon fura, de sosem tudnám csúnyának találni.
Annak külön örülök, hogy leállt a drogokkal és támogatja a környezetvédelmet.
Annak külön örülök, hogy leállt a drogokkal és támogatja a környezetvédelmet.
itsjustme
2013. június 15. 09:55
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
hát régen nagyon durván nézett ki, bár nem változott túl sokat
2013. június 15. 10:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
mindenhogy jól nézett ki
2013. június 15. 11:05
|
|
dobosinelliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 188371 offline
|
<3 <3 durva, de mindig 25 évesnek néz ki
2013. június 15. 11:24
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.06.15. 08:50)
Nagyon kedvelem a Placebo-t, főleg a Meds albumukat. Egy valami van, amit furának tartottam azt, hogy állítólag meleg, holott van egy nyolc éves kisfia és nővel él együtt. Maximum biszexuális lehet, de ezt a dolgot sosem tisztázta. Hogy is van ez? A lényeg azonban nem ez, hanem hogy igazi tehetség, egyedi hangszínnel össze nem téveszthető külsővel.
Köszönet a cikkért. 
biszexuális, 2002-ben megismerkedett Helena Berg fotográfussal, 2005-ben megszületett a kicsi Cody, de 2006 körül szakítottak is, azóta egyedül van.
2013. június 15. 12:11
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Itsjustme, fantasztikus vagy, hogy megírtad ezt a cikket!
Majd kéne egy ilyen a videoklipeikről is.
Nagyon szeretem a Placebot, de főleg Briant. Annyira aranyos, tehetséges, szerintem ő is egy igazi zseni. A koncertjeiken is a maximumom nyújtja, fantasztikus volt a Szigeten is. Nekem még a nőies külseje is tetszett, Brian mindenhogyan jól néz ki. És dicséretes, hogy leszokott a drogokról, és a dohányzásról, valamint hogy védi a környezetünket.
Nagyon szeretem a Placebot, de főleg Briant. Annyira aranyos, tehetséges, szerintem ő is egy igazi zseni. A koncertjeiken is a maximumom nyújtja, fantasztikus volt a Szigeten is. Nekem még a nőies külseje is tetszett, Brian mindenhogyan jól néz ki. És dicséretes, hogy leszokott a drogokról, és a dohányzásról, valamint hogy védi a környezetünket.
itsjustme
2013. június 15. 12:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
kedvelem Briant, szerintem nagyon szép arca van, bár nem nagyon preferálom, hogy szereti/ szerette nőnek kiadni magát
2013. június 15. 12:34
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
Idézet (kis_zsú @ 2013.06.15. 12:11)
Itsjustme, fantasztikus vagy, hogy megírtad ezt a cikket!
Majd kéne egy ilyen a videoklipeikről is.
úú, köszönöm.
2013. június 15. 16:27
az utolsó kéépen érdekesen néz ki, de az összes többin jól néz ki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.