Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Adam Lambert

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 13. 22:23 #41
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 677
Csatolások: 0
Azonosító: 187919
,,nem azért írtam h kár h buzi ezzel nem akartam rá rosszat mondani csak hát az ő maga vállalta fel.nekem nincs esélyem nála de vmi szép nőnek lehetne az h heteró lenne de nem hetetró.ezzel én nem akartam rá semmi csúnyát mondani."

Akkor legközelebb meg se szólalj. wink.gif
Mondj már egy érvet, hogy mitől rossz az, ha meleg vagy? Ahogy mondták kevesebb lesz tőle az ember? Befolyásolja a hangját? Tudod mi a szomorú? Hogy egy énekesben nem a hangját nézik, hanem azt, hogy milyen beállítottságú...
a veled egy szinten lévő értelembombák...
Igen, tényleg ő vállalta magára, mert ŐSZINTE. Ez a mai sztárok 99%-ában ez már nincs meg. Elmondta, hogy egy nyitott könyv az élete a rajongói előtt. Ez kétségtelenül tiszteletre méltó. A másik az, hogy botránymentes. Ő nem egy ,,én vagyok a világ közepe" sztárocska, hanem Adam Lambert. Nem marihuánával, alkohollal, a szomszédok leköpésével és azok gyerekeik veszélyeztetésével, extrém és pávás koncertre való cikkekkel akarja magára felhívni a figyelmet, hanem szép csendesen, de biztosan alakítja a karrierjét. Azt hiszem, hogy ezt a mai emberek nem értékelik, inkább a malacorrú...ööööö... "énekeseket" tartják az égbe, akiknek olyan hangjuk van mint nekem. Ennyi erővel csinálok egy klippet azt kész, világsztár leszek.
A másik, ő hadd döntse már el miket vesz fel, festi -e a körmét stb. Mi közötök van hozzá?
Minden ember más-más személyiség, ebből kifolyólag azt tesz, amit akar a másiktól függetlenül. Az ő számai nem semmitmondóak, mindegyik mond valami mélyet és extra különleges és jó a hangzásuk. Ő nem állandóan a szerelemről, amiről minden 3. szám szól meg a többiről énekel, hanem van egy olyan bizonyos... FANTÁZIÁJA, meg talán... hogy is hívják? Jamevan, SZÍVE. Azt nem baj, ha valaki meleg, mert ettől még érző ember, akinek lelke van. Adam ettől lesz különleges. Vajon miért szeretik ennyire Adamet a nők? Mert a a tudat alattijukba van van, hogy őt valamilyen szinten soha nem kaphatják meg (persze egyértelmű, hogy nem csak azért, de ez valahol bennük van).
Én most nem az égbe beszélek, van meleg rokonom és abszolút olyan, mint egy normális ember.
U.I.: "Lécci" tanuljál már meg írni. Persze, én is hibázok nyilván, de ez már nem hozható fel egyszerű helyesírási hibáknak. wink.gif A szókincseden is javíts mielőtt egyáltalán elkezdesz gondolkodni, mert a bu**t ki lehet úgy is fejezni, hogy MELEG. T_T" Q_Q Oh my god... Ad egy nagyon kedves érző lélek, aki a rajongóival is törődik, rendszeresen ír vissza mindenkinek. Említsük meg Glamstert is. Ugye adott Adamnek egy kesztyűt, amit szokott is viselni, visszírt neki Twitteren és bejelölte Istagrammon az egyik fényképét. Ezt egy díva nem teszi meg. pardon.gif

A cikkhez: Adam minden gyönyörű. Őszintén nem értem a photoshop mestereket... Egy ilyen remek pasit miért kell kiphotosopplni. wtf.gif
Nagyon szexis mindegyik, még a rosszak is nagyon jók, a világ 3 legcukibb fiújába 100%-ban benne van. smileeee.gif heart.gif
Légyszi aki Adamet most szidni akarja a beállítottsága miatt, ez ne ide írjon, hanem Adamnek Twitterre, általában szokott is rá válaszolni egy kis szerencsével. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ViviOsztCshőő
2013. június 13. 22:25 #42
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
,,Amúgy sem egy csodaszép ember..."

Ki? Szerintem cikket tévesztettél. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: ViviOsztCshőő
2013. június 13. 22:28 #43
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Szerintem a rossz képek se rosszak igazán, a srác nagyon szép arccal és kifejező szemekkel rendelkezik. smileeee.gif Különösen az utolsó kép tetszik, olyan komoly rajta. Amúgy, ha valaki nemi hovatartozását firtatjuk, de megbántani nem akarjuk, akkor olyat, hogy buzi nem mondunk. Meleg vagy homoszexuális rá a jó szó. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, ViviOsztCshőő
2013. június 13. 22:30 #44
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
Hozzászólás: 5547
Azonosító: 194508
gold wolf 1 ezt el se olvastam olyan hosszú.nem akartam Adamot cikizni am nem is olvassa ezeket szóval nem értem mi bajod van.annyit mondtam h kár érte mert lehetne egy szép csaja.vagyis erre gondoltam de ennyi.nem ítélem el a melegeket úgyhogy 1 helyes pasit kívánok neki. ennyi nem érdekel senki véleménye é szeretem Adamot és tehetségesnek is tarom smileeee.gif
2013. június 13. 22:32 #45
mind1neked
mind1neked

*tartom..........................................
2013. június 13. 22:46 #46
Pink99
Pink99

StátuszJOHANNA WAS STRIPPING IN AN ELEVATOR! fml.
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 160993
Az utolsó képen kívül nekem mindegyik nagyon bejön. wink.gif
2013. június 13. 22:55 #47
- törölt felhasználó -    
Az utolsó előtti kép nagyon bejövős blush.gif
2013. június 14. 00:06 #48
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Gold Wolf1 @ 2013.06.13. 22:23)
,,nem azért írtam h kár h b.uzi  ezzel nem akartam rá rosszat mondani csak hát az ő maga vállalta fel.nekem nincs esélyem nála de vmi szép nőnek lehetne az h heteró lenne de nem hetetró.ezzel én nem akartam rá semmi csúnyát mondani."
Akkor legközelebb meg se szólalj. wink.gif
Mondj már egy érvet, hogy mitől rossz az, ha meleg vagy? Ahogy mondták kevesebb lesz tőle az ember? Befolyásolja a hangját? Tudod mi a szomorú? Hogy egy énekesben nem a hangját nézik, hanem azt, hogy milyen beállítottságú...
a veled egy szinten lévő értelembombák...
Igen, tényleg ő vállalta magára, mert ŐSZINTE.  Ez a mai sztárok 99%-ában ez már nincs meg. Elmondta, hogy egy nyitott könyv az élete a rajongói előtt. Ez kétségtelenül tiszteletre méltó. A másik az, hogy botránymentes. Ő nem egy ,,én vagyok a világ közepe" sztárocska, hanem Adam Lambert. Nem marihuánával, alkohollal, a szomszédok leköpésével és azok gyerekeik veszélyeztetésével, extrém és pávás koncertre való cikkekkel akarja magára felhívni a figyelmet, hanem szép csendesen, de biztosan alakítja a karrierjét. Azt hiszem, hogy ezt a mai emberek nem értékelik, inkább a malacorrú...ööööö... "énekeseket" tartják az égbe, akiknek olyan hangjuk van mint nekem. Ennyi erővel csinálok egy klippet azt kész, világsztár leszek.
A másik, ő hadd döntse már el miket vesz fel, festi -e a körmét stb. Mi közötök van hozzá? 
Minden ember más-más személyiség, ebből kifolyólag azt tesz, amit akar a másiktól függetlenül. Az ő számai nem semmitmondóak, mindegyik mond valami mélyet és  extra különleges és jó a hangzásuk. Ő nem állandóan a szerelemről, amiről minden 3. szám szól meg a többiről énekel, hanem van egy olyan bizonyos... FANTÁZIÁJA, meg talán... hogy is hívják? Jamevan, SZÍVE. Azt nem baj, ha valaki meleg, mert ettől még érző ember, akinek lelke van. Adam ettől lesz különleges. Vajon miért szeretik ennyire Adamet a nők? Mert a a tudat alattijukba van van, hogy őt valamilyen szinten soha nem kaphatják meg (persze egyértelmű, hogy nem csak azért, de ez valahol bennük van). 
Én most nem az égbe beszélek, van meleg rokonom és abszolút olyan, mint egy normális ember.
U.I.: "Lécci" tanuljál már meg írni. Persze, én is hibázok nyilván, de ez már nem hozható fel egyszerű helyesírási hibáknak. wink.gif A szókincseden is javíts mielőtt egyáltalán elkezdesz gondolkodni, mert a bu**t ki lehet úgy is fejezni, hogy MELEG. T_T" Q_Q Oh my god... Ad egy nagyon kedves érző lélek, aki a rajongóival is törődik, rendszeresen ír vissza mindenkinek. Említsük meg Glamstert is. Ugye adott Adamnek egy kesztyűt, amit szokott is viselni, visszírt neki Twitteren és bejelölte Istagrammon az egyik fényképét. Ezt egy díva nem teszi meg. pardon.gif 
A cikkhez: Adam minden gyönyörű. Őszintén nem értem a photoshop mestereket... Egy ilyen remek pasit miért kell kiphotosopplni. wtf.gif 
Nagyon szexis mindegyik, még a rosszak is nagyon jók, a világ 3 legcukibb fiújába 100%-ban benne van. smileeee.gif heart.gif
Légyszi aki Adamet most szidni akarja a beállítottsága miatt, ez ne ide írjon, hanem Adamnek Twitterre, általában szokott is rá válaszolni egy kis szerencsével. pardon.gif

Szerintem az illető nem homofób, szóval mielőtt lehordjuk a béka valaga alá, azért tanuljunk már meg olvasni! Ő is ugyanazt mondja, mint amit én: kár, hogy meleg, mert szerintem sok női társunknak lenne esélye nála. Miért ne mondhatna ilyet? Meleg pasi létére vonzó és valóban sajnálatos, hogy a másik nemet kedveli. Habár titokban reménykedem, hogy Glamsterrel lesz köztük valami, de hát ez a jövő zenéje.XD Senki sem firtatta Adam nemi hovatartozását, és bár nekem is megvan a véleményem erről a dologról, mégis pont ő lenne az utolsó ember, akit emiatt fikáznék. Kedvelem azt az énekest, akit mutatnak nekem a médiában, és, hogy ő most a fiúkat szereti, hát ám legyen, de attól még sajnálhatja bárki, hogy nem az ellenkező nemhez vonzódik. Nem igazán értem, hogy ezzel mi a gond, hiszen éppen dicsérte Adamet, hogy még homoszexuális létére is meg tudja dobogtatni a nők szívét.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Fan-ily6889, ViviOsztCshőő
2013. június 14. 00:14 #49
mind1neked
mind1neked

úgyanerre gondoltam Beyla csak szarul fogalmazok.
köszi smileeee.gif
2013. június 14. 00:37 #50
mind1neked
mind1neked

am én nem értem ezt a gold wolf 1-et.

inkább tanulj meg szöveget értelmezni mert nem írtam Adamre semmi csúnyát.nem rosszándékomból buziztam,és tudom h lehet melegnek írni meg homoszexuálisnak meg homokosnak meg még elég sokféle módon.a buzi rövidebb és praktikusabb ezért választottam ezt a szót.a jelentése mindnek ugyanaz.a helyesírásom meg hogy is tartozik a témához?? <.<
2013. június 14. 01:21 #51
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (TheDanush @ 2013.06.13. 20:36)
Hát szerintem a legrosszabbak se rosszak.pardon.gif Nagyon szexi, ez az Adam. Glamster jobban teszed, ha félted a pasid, mert még véletlenül valaki lenyúlja!

Életem problémája fear.gif :'(
Egyébként a kedvenceim: Rolling Stone & Fault. wub3.gif Amelyik nem tetszik annyira, az a Fiasco, bár látom benne a fantáziát, csak kicsit jobban meg lehetett volna oldani. Pl az a hajszerkezet valami borzalom fear.gif
Egyébként a vitához hozzászólva, Adam sokkal férfiasabb, mint sok tini kedvenc, még jó, hogy fáj a nők szíve (bár ezeket a károgós kommenteket én sem szeretem, mert lássuk be, ha heteroszexuális lenne sem lenne esélyünk). Konkrétan egy két lábon járó adonisz, semmi b.zis nincs benne (elnézést a kifejezésért), még a körömlakk és smink ellenére sem - nem szabadna valakinek így kinéznie D:. Szerény véleményem szerint Adam el van a gyengébbik nemmel is, szimplán a pasikat jobban csípi - de ez a része a dolognak soha nem foglalkoztatott, számomra annyi a lényeg, hogy egy remek ember és kitűnő énekes. Nem mellékesen rendben van, hogy mozgatja a fantáziánkat, hiszen nem egy Jeffree Star kaliberű személy...biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: TheDanush, Fan-ily6889, ViviOsztCshőő, Beyla
2013. június 14. 08:42 #52
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
nekem egyik se nagyon tetszik
2013. június 14. 08:44 #53
- törölt felhasználó -    
őszintén engem teljesen hidegen hagy a srác, de valamin megakadt a szemem;
OUTlooks – 2009. augusztus
katasztrofálisan rossz címlap, gyakorlatilag mindent elrontottak amit el lehet rontani. a cikkben írtakkal ellentétben nem a kép elhelyezése a rossz mert azzal sok mindent nem lehet tenni max tükrözni, kicsinyíteni/nagyítani.
a szövegcímek/cimkék elhelyezése az ami igazán zavaó, és még nem is írnám azt hogy teljesen amatőr munka mert akinek van szépérzéke az is érzi hogy valami nincs rendben vele.
a címkéket a bal alsó sarokba keleltt volna elhelyezni, - 'a kanadai egyenlőség' alá mehetett volna szép sorba 'a nagy alma' és a 'sztárpár' míg a jobb alsó sarokba vörössel adam lambert neve

Fiasco – 2012. december - mintha egy könyvborító lenne nem is magazin
2013. június 14. 08:58 #54
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Az 1. képen tetszik a legjobban. smileeee.gif
2013. június 14. 09:58 #55
leila13
leila13
új tag
Hozzászólás: 5
Azonosító: 194510
Én bírom Adam Lambert-et.....vannak jó és rossz képei ez tény , de ettől függetlenül nagyon jó hangja van . smileeee.gif
FAULT – 2012. április...Lett szerintem a legjobb smileeee.gif
2013. június 14. 10:27 #56
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Én azért a FAULT címlapot és az InRock címlapot megcserélném, mert szerintem az előző borzalmas kép Adam-ről, viszont a második szerintem jó laugh.gif Amúgy a többit eltalálták wink.gif
2013. június 14. 11:18 #57
- törölt felhasználó -    
Nekem a Details, LA Weekly és Fault magazin címlapok a kedvenceim és a rosszak közül az InRock-os is jó. blush.gif
Az első, a Rolling Stone-os nekem például egyáltalán nem tetszik. unsure.gif
A többi nálam még a tűrhető kategóriába tartozik, de semmiképp sem a rosszba. rolleyes.gif
2013. június 14. 11:45 #58
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett, igazából a Dorian-es nekem bejön. ^^
2013. június 14. 11:55 #59
Adul
Adul
Hozzászólás: 541
Csatolások: 1
Azonosító: 178786
Az utolsó kivételével nekem mindegyik bejön. smileeee.gif Amúgy is... Forevör Adam. biggrin.gif
2013. június 14. 12:42 #60
leyla113
leyla113
SummerKid

Státuszit's Glambert time! ^^
Hozzászólás: 1096
Csatolások: 3
Azonosító: 180259
a harmadik-negyedik-ötödik a legjobb ♥ *-* ^^ laugh.gif
de a Dorian-2012-es se olyan rossz
5 oldal 1 2 3 4 5