Akkor legközelebb meg se szólalj.
Mondj már egy érvet, hogy mitől rossz az, ha meleg vagy? Ahogy mondták kevesebb lesz tőle az ember? Befolyásolja a hangját? Tudod mi a szomorú? Hogy egy énekesben nem a hangját nézik, hanem azt, hogy milyen beállítottságú...
a veled egy szinten lévő értelembombák...
Igen, tényleg ő vállalta magára, mert ŐSZINTE. Ez a mai sztárok 99%-ában ez már nincs meg. Elmondta, hogy egy nyitott könyv az élete a rajongói előtt. Ez kétségtelenül tiszteletre méltó. A másik az, hogy botránymentes. Ő nem egy ,,én vagyok a világ közepe" sztárocska, hanem Adam Lambert. Nem marihuánával, alkohollal, a szomszédok leköpésével és azok gyerekeik veszélyeztetésével, extrém és pávás koncertre való cikkekkel akarja magára felhívni a figyelmet, hanem szép csendesen, de biztosan alakítja a karrierjét. Azt hiszem, hogy ezt a mai emberek nem értékelik, inkább a malacorrú...ööööö... "énekeseket" tartják az égbe, akiknek olyan hangjuk van mint nekem. Ennyi erővel csinálok egy klippet azt kész, világsztár leszek.
A másik, ő hadd döntse már el miket vesz fel, festi -e a körmét stb. Mi közötök van hozzá?
Minden ember más-más személyiség, ebből kifolyólag azt tesz, amit akar a másiktól függetlenül. Az ő számai nem semmitmondóak, mindegyik mond valami mélyet és extra különleges és jó a hangzásuk. Ő nem állandóan a szerelemről, amiről minden 3. szám szól meg a többiről énekel, hanem van egy olyan bizonyos... FANTÁZIÁJA, meg talán... hogy is hívják? Jamevan, SZÍVE. Azt nem baj, ha valaki meleg, mert ettől még érző ember, akinek lelke van. Adam ettől lesz különleges. Vajon miért szeretik ennyire Adamet a nők? Mert a a tudat alattijukba van van, hogy őt valamilyen szinten soha nem kaphatják meg (persze egyértelmű, hogy nem csak azért, de ez valahol bennük van).
Én most nem az égbe beszélek, van meleg rokonom és abszolút olyan, mint egy normális ember.
U.I.: "Lécci" tanuljál már meg írni. Persze, én is hibázok nyilván, de ez már nem hozható fel egyszerű helyesírási hibáknak.
A cikkhez: Adam minden gyönyörű. Őszintén nem értem a photoshop mestereket... Egy ilyen remek pasit miért kell kiphotosopplni.
Nagyon szexis mindegyik, még a rosszak is nagyon jók, a világ 3 legcukibb fiújába 100%-ban benne van.
Légyszi aki Adamet most szidni akarja a beállítottsága miatt, ez ne ide írjon, hanem Adamnek Twitterre, általában szokott is rá válaszolni egy kis szerencsével.

1 felhasználónak tetszik: