Csobot Adél megkapta élete első főszerepét
2013. június 13. 20:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (mirjam33 @ 2013.06.13. 20:17)
ColorBird!! Az a r.banc, aki az út szélén pénzért mindenkivel s**el és nem az, aki egy fantasztikus egyéniség és tehetség!! Attól, hogy te nem szereted, nem kéne ler.ibancozni!!
Ööö... azok nem a prostituáltak véletlenül?
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. június 13. 21:16
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.06.13. 20:42)
A jelző viszont jogos volt, mert anélkül szerintem nem került volna be hazánk egyik remek tehetségkutató műsorába úgyhogy román és nem magyar. Isten sem tudja, hogy mit csinált azért, hogy megkapja a főszerepet. Egyéniség és tehetség? Hát nem tudom, szerintem a tehetség nem adatott meg neki, és igaz, az egyénisége oly annyira idegesítő és irritatív, hogy tíz emberből tíz kinyírná magát.
Akkor én leszek a tizenegyedik. Nevetséges, hogy a sok értelmes megnyilvánulás ebben teljesedik ki. Fikázzuk Adélt, mert ugye divat (volt). Azokkal a közhelyekkel hogy idegesítő meg irritativ. Valahogy mindenki ezt mondja, olyan furcsa
diamondflower
2013. június 13. 21:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (like me @ 2013.06.13. 21:16)
Akkor én leszek a tizenegyedik. Nevetséges, hogy a sok értelmes megnyilvánulás ebben teljesedik ki. Fikázzuk Adélt, mert ugye divat (volt). Azokkal a közhelyekkel hogy idegesítő meg irritativ. Valahogy mindenki ezt mondja, olyan furcsa
mintha nem is saját vélemény lenne, egyszerűen csak más szájából kiszedve a szó
ismered te egyáltalán Adélt? Ah, dehogy. Egyikünk sem ismeri. Akkor meg honnan tudod? Nem volt egy Zámbó Krisztián, bebizonyította hogy tud énekelni, bebizonyította hogy szerethető és van benne az, ami kell manapság. Egy idő után mar nem humoros, hogy lerib*ncozod
és hogy román meg magyar ? Menj a fenébe!
Magyar az anyanyelve, magyar családban született, gondolom az állampolgársága is megvan. Nagykároly? Nem mondd neked semmit? Hogy lehet meg ebbe is belekötni? Az X-faktor eddig is tartott határon túli válogatót. Zavar? Vannak jo megnyilvánulásaid de most egy diszkriminatív bunkó voltál. 
Elnézést, de ez a véleményem. Nem fogok kitérni arra, hogy miért nem rajongom a határon túli magyarokért. Hidd el, megvan az oka! Szerintem a hangja sem nagy durranás és bár színészként nem láttam, de ezerszer Szinetár, mint ő, pedig azt sem kedvelem. Egyébiránt nem vagyok olyan, aki diszkriminálja a másikat, és szerintem a kijelentés sem volt diszkriminatív. Ha valaki román, akkor érvényesüljön ott, de hozzánk persze mindenki sztárrá válni jön, mi meg eltartjuk őket...
TheDanush
2013. június 13. 21:27
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
De most komolyan! Neked hogy esne, ha ilyeneket mondanának rólad?? Mindenkinek vannak érzései, de akkor te egy érzéketlen
ember vagy!!
ember vagy!!
2013. június 13. 21:41
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
A jelző viszont jogos volt, mert anélkül szerintem nem került volna be hazánk egyik remek tehetségkutató műsorába úgyhogy román és nem magyar. Isten sem tudja, hogy mit csinált azért, hogy megkapja a főszerepet. Egyéniség és tehetség? Hát nem tudom, szerintem a tehetség nem adatott meg neki, és igaz, az egyénisége oly annyira idegesítő és irritatív, hogy tíz emberből tíz kinyírná magát.
Ezzel a hozzászólásoddal magadról állítottál szegénységi bizonyítványt.Na az ilyeneket kellene kitiltani.De persze ilyenkor sehol sincsenek a moderátorok.Másokat kevesebbért is ki szoktak tiltani.
És mielőtt leszednétek a fejem,nem vagyok Adél-fan.
Shorty Official
2013. június 13. 21:45
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Adél nagyon illik színésznőnek megvan hozzá a tehetsége és énekesnőként is megállja a helyét én bírom ezt a kis bolondos vidám csajt.
2013. június 13. 21:50
|
Beylacarter |
|
Idézet (diamondflower @ 2013.06.13. 21:41)
Ezzel a hozzászólásoddal magadról állítottál szegénységi bizonyítványt.Na az ilyeneket kellene kitiltani.De persze ilyenkor sehol sincsenek a moderátorok.Másokat kevesebbért is ki szoktak tiltani.
És mielőtt leszednétek a fejem,nem vagy Adél-fan.
És mielőtt leszednétek a fejem,nem vagy Adél-fan.
Miért? Hol írtam bármi sértő dolgot? Megmutatod nekem? Ötször átolvastam mindkét hozzászólásomat és egy sértő, obszcén szót sem használtam, csak leírtam, hogy amit a tag írt le, az részben jogos. Ennyi. Sajnálom, ha nem tetszik, de ez van. Kulturáltan fogalmaztam meg a negatív aspektusomat és ez sokatoknak nem tetszik, de hogy ismételjem magam, ez van.
A továbbiakban azt hiszem a reklamáció felesleges, mert úgysem fogok rájuk reagálni. Nekem szimplán ez a véleményem, ha pedig nem tetszik, akkor nem tetszik. Nem lehetünk egyformák.
2013. június 14. 08:32
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Beyla-->
2013. június 14. 09:30
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Te mennyire vagy normális, haver?? Az egy dolog, hogy nem kedveled, én sem kedvelem, nem szimpatikus, sőt, néha kifejezetten irritál.
Azonban. Jó lenne, ha tisztában lennél azzal, mi a különbség a "román" és a "határon túli magyar" között. Adél ugyanis az utóbbi, amennyire én tudom, és baromira nem tehet róla, hogy ahol a családja élt, azt az országrészt elcsatolták tőlünk. Ezzel illene tisztában lenni, nem gondolod?
2013. június 14. 12:05
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
oda való
egy kabaréba
s.z.i.l.v.i.a91
2013. június 14. 12:17
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Szerintem mindenkinek joga van leírni a véleményét...ahogy Beyla-nak is...nem kell nyalni az Adélnak a seggét,megteszi azt a menedzsere...azért van...Valaki szereti a csajt,valaki nem...ezt miért nem lehet elfogadni??
Beyla
2013. június 14. 13:49
Huh Beyla--> respect
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.