Amanda Bynes Miley Cyrusnak is beszólt
2013. június 13. 20:25
már nagyon utálom ezt a nőt! -.-" már csak ezekből él meg ?? ._.
és amúgy, örülök, hogy Miley nyugodt maradt, és természetesen gyönyörű
, talán inkább Amanda a csúnya -.-
és amúgy, örülök, hogy Miley nyugodt maradt, és természetesen gyönyörű
2013. június 13. 20:33
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Nem Drake mondta ezt Amandáról, hanem Drake Bell, akivel a The Amanda Show-ban szerepeltek együtt. Én erről írtam is egy cikket (De természetesen az nem került be, mert véletlenül jó fényben tünteti fel a színésznőt. De nem adom fel, berakom mégegyszer, talán majd felkerül). Több mindent mondott Amandáról, hiszen a mai napig jó barátok. Szerintem ha valaki, hát ő tudja, milyen is az igazi Amanda Bynes. Az nekem sem tetszik, hogy mostanában mindenkinek beszól, de a sztárok sokszor szólnak be a másiknak, úgyhogy ez nem igazán hír, csak egy újabb cikk, ami miatt kritizálhatja mindenki. Oké, hogy beszólt Miley-nak, de ez akkor sem olyan nagy dolog. Szerintem ő és Miley is nagyon szépek, bár egyiküknél sem tetszik nekem személy szerint a rövid haj. Amúgy meg Drake Bell szerint Amanda kedves lány.
2013. június 13. 20:33
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
hát Miley többet ért el, mint ő. És ha vannak is botrányosabb időszakai mindig összeszedi magát. Nekem Miley úgy 1-2 éve kifejezetten szimpatikus lett pedig az ilyen disney"hercegnőket" nem túlzottan bírom. Amandát is láttam jó filmekben, és tehetséges, bár nekem nem túl karakteres. De ettől függetlenül remélem összeszedi magát! Miley pedig jól reagált! Lehet h én nem pont ezt írtam volna neki vissza
2013. június 13. 20:34
Hát ha végignézek a két képen egyértelmű hogy melyiket választom! Én is sajnálom Amandát hogy ilyen lett,főleg ha végignézem a Miről álmodik a lány-t,de mostmár a sok kritika hatására igazán visszaváltozhatna!
2013. június 13. 20:54
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
Na megszólalt Miss bűnöző Bynes.....rohadna meg a börtönben! Miley meg egyáltalán nem változott sokat...egyedül a haja..de az arca ugyanolyan maradt ugyhogy nemtom mit pattognak egyesek -.- szánalmas gyerekes gyökerek!
2013. június 13. 20:55
Nem tudom mi zajlik le néhanapján Amanda fejében. Annyira tehetséges lány, sajnálom hogy már csak mások sértegetésével vonja magára az emberek figyelmét.
2013. június 13. 21:22
|
|
Meskityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 202918 offline
|
Szerintem sem Miley a legszebb de azért azt nem mondanám hogy csúnya, de most Amanda olyan csúnya lett az utóbbi időben hogy az elképesztő pedig régen mikor barna haja volt olyan szép volt még most is csodálkozom azon hogy mi lett abból a szép és tehetséges lányból.
Neki egy orvos kéne de nagyon sürgősen és beismernie hogy szüksége van segítségre.
Neki egy orvos kéne de nagyon sürgősen és beismernie hogy szüksége van segítségre.
2013. június 13. 21:53
Szerintem Miley jól reagált, nem szabad az ilyet felvenni.
2013. június 13. 22:15
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
ez e np egy idegbeteg.
de majd máskor megtanulja kinek szólongasson be, szerintem tanult abból, hogy több ezer smiler (köztük énis, ezért most ne oltsatok) halállal fenyegetőzött, és kurvázta. megérdemelte. és akkor, utána még beszól Miley orrára. azért is megkapta ami járt neki. mostmár elgondolkozik, hogy kinek szól be.
de majd máskor megtanulja kinek szólongasson be, szerintem tanult abból, hogy több ezer smiler (köztük énis, ezért most ne oltsatok) halállal fenyegetőzött, és kurvázta. megérdemelte. és akkor, utána még beszól Miley orrára. azért is megkapta ami járt neki. mostmár elgondolkozik, hogy kinek szól be.
2013. június 13. 23:32
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
szegény csaj. jól tönkretette magát egy életre.
2013. június 14. 07:01
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Amanda egy SEGG fej. Ő az egyetlen aki itt csúnya.
2013. június 14. 07:49
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
persze hogy perez hilton nak is bekelett szolnia akink van twitete már biztos találkozott vele
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: