Amanda Bynes Miley Cyrusnak is beszólt
2013. június 13. 18:50
Nem rég pedig olyat tweetelt Mileynak, hogy nagyon szépnek tartja és olyat orrot szeretne mint neki van a plasztikai műtétje után. Tehát akkor most WTF?
2013. június 13. 18:58
hát ez vicces, mert egyébként szinte tükörképei egymásnak.
2013. június 13. 19:04
Ez az Amanda csajszi leállhatna már:@ és csak úgy kijelenti hogy Miley a csúnya..nézzen már tükörbe! istenem de sötét!
2013. június 13. 19:10
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Ez az Amanda nyomába sem ér Miley-nak. Leállíthatná már magát.....-.-
2013. június 13. 19:13
én nem értek egyet Amandával. mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál a hajával, és Miley változtatott. nekem se tetszett elsőre a haja, de már meg lehetett szokni (szerintem).
és Amanda meg mit szól be más sztároknak? ő se valami szép, és most meg egy csomó rendőrségi fotója is van, ahol ő is csúnya!
és Amanda meg mit szól be más sztároknak? ő se valami szép, és most meg egy csomó rendőrségi fotója is van, ahol ő is csúnya!
2013. június 13. 19:16
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Ez mindenkit támad mostanában!
2013. június 13. 19:21
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Amióta Amanda "megőrült" egyre jobban bírom. Olyan jókat röhögök rajta. XD Amit a tárgyalásán is leművelt, majd megszakadtam. XD
2013. június 13. 19:25
|
|
RainbowRawrr.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 187209 offline
|
Hát Amanda egy csöppet megváltozott.><
2013. június 13. 19:28
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem mintha bírnám Mileyt,de szánalmas már,amit Amanda csinál.Pedig régebben szerettem.Egyébként ő sem valami nagy szépség.
2013. június 13. 19:30
Ezel a viselkedéssel csak magát égeti le.. Ő már csak a botrányaiból él... Semmi joga másokat leminősiteni hiszen hozzájuk képest sehol sincs!
2013. június 13. 19:50
Miley legalább nem vágott vissza semmilyen sértéssel. Ehhez képest az élete (nem, nem teljesen) mégis egy fokkal szebben áll, mint Amandának.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: