Nathan Sykes ismét énekelhet
2013. június 13. 17:33
Nem az évszázad énekese az tény (NEM,a 1D tagjait sem tartom annak),de azért kár lett volna érte. Gyógyulgasson!
2013. június 13. 17:49
|
|
csabainiki1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.28. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 196930 offline
|
Nem szeretem a TW-edet de jó hogy meggyógyult:)
2013. június 13. 18:40
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Nem szeretem a The Wanted-et és azt sem, hogy folyton az 1D-vel vitáznak, de azért jobbulást!
Ettől a sok gonosz hozzászólástól meg rosszul vagyok. Kit bántott Nathan?! Louist... Szerintetek Lou nem tudja megvédeni magát?! Miért kell őket bántani azzal, hogy nincs hangjuk?! Ha mindenki olyan lenne mint egyesek, az összes sztár az öltözőjében sírna cak azért, mert akinek nem kedvence, az folyamatosan beszólogatna neki tulajdonképpen a semmiért...
Ettől a sok gonosz hozzászólástól meg rosszul vagyok. Kit bántott Nathan?! Louist... Szerintetek Lou nem tudja megvédeni magát?! Miért kell őket bántani azzal, hogy nincs hangjuk?! Ha mindenki olyan lenne mint egyesek, az összes sztár az öltözőjében sírna cak azért, mert akinek nem kedvence, az folyamatosan beszólogatna neki tulajdonképpen a semmiért...
2013. június 13. 19:06
|
|
vikcsi12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 183779 offline
|
Nagyon örülök neki ,hogy végre énekelhet ♥ mivel rohadt jó hangja van
Aki pedig olyanokat ír mint pl:"Muszáj?? Nem akarom megint a kornyikálását hallgatni!!!!!"
az komolyan mondom nem normális.Történjen meg vele és némuljon meg ennyit ér az ilyen ember aki ilyeneket kommentel.
Ha az egyik vandájreksön taggal történne akkor az lenne ,hogy jaj szegény jaj így jaj úgy . Pont ,hogy Nathan-nek végtelenszer jobb hangja van bármelyik vandájreksön tagnál és a normális kommentelőkre nem vonatkozik.Az 1d kornyikál s nem a tw. Ennyi lenne a mondandóm rövidítve.
Aki pedig olyanokat ír mint pl:"Muszáj?? Nem akarom megint a kornyikálását hallgatni!!!!!"
az komolyan mondom nem normális.Történjen meg vele és némuljon meg ennyit ér az ilyen ember aki ilyeneket kommentel.
Ha az egyik vandájreksön taggal történne akkor az lenne ,hogy jaj szegény jaj így jaj úgy . Pont ,hogy Nathan-nek végtelenszer jobb hangja van bármelyik vandájreksön tagnál és a normális kommentelőkre nem vonatkozik.Az 1d kornyikál s nem a tw. Ennyi lenne a mondandóm rövidítve.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. június 13. 19:27
|
|
lovelyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 202156 offline
|
Örülök hogy renbe jött
Szerintem neki van a legjobb hangja a tw-ből és akármelyik 1d taggal versenyezhetne mert még náluk is jobb hangja van
Csak meg kell hallgatni egy élő koncertet
Szerintem neki van a legjobb hangja a tw-ből és akármelyik 1d taggal versenyezhetne mert még náluk is jobb hangja van
Csak meg kell hallgatni egy élő koncertet
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. június 13. 19:39
|
izaaaa2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 203674 offline
|
naon jóóó hír hogy ujra énekelhet !!
pl: 1: "engem egyáltalán nem érdekel"
2: "Muszáj?? Nem akarom megint a kornyikálását hallgatni!!!!!"
bujjatok már el 1:minek irod ki tartcsd meg magadnak
2: neked jobb hangod van ??? :'( ha nem tetszik neeeeee hallgasd !!
előbb magadba nézzél szét aztán keresd másbaaa a hibáát!!!!!!!!!!
pl: 1: "engem egyáltalán nem érdekel"
2: "Muszáj?? Nem akarom megint a kornyikálását hallgatni!!!!!"
bujjatok már el 1:minek irod ki tartcsd meg magadnak
2: neked jobb hangod van ??? :'( ha nem tetszik neeeeee hallgasd !!
előbb magadba nézzél szét aztán keresd másbaaa a hibáát!!!!!!!!!!
2013. június 13. 21:32
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Aranyos, ahogy néhány directioner próbálja lehordani a hangját. Drágáim, meg sem kell erőltetnie magát és máris leénekelte a 1D összes tagját. Én szeretem mindkét bandát, de ne legyünk már ennyire elvakultak. Amúgy nem értem, hogy ez az egész 1D vs. TW utálat miért Nathan-ön csattan, mikor mindig ő próbálta oldani a feszültséget és soha életében nem mondott rosszat a 1D-s fiúkra. Inkább nézzétek meg ezt a videót és köszönjétek meg neki, hogy Niall-t kedvesnek írta le, ahelyett, hogy a poros földig hordta volna.
2013. június 13. 21:37
|
|
NaomiCsikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200161 offline
|
Juhúúúúúúúúúúúúúúú♥♥
ÉLjen Nath,és a hangja sokáig!! :$$$
ÉLjen Nath,és a hangja sokáig!! :$$$
2013. június 14. 15:24
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Ezazzzzzzz <3 Nathan <3
2013. június 14. 15:50
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
na ez tok jo!
nagyon ijeszto volt elkepzelni, hogy Nathannak ilyen fiatalon megszakadna az alma, amit mar evek ota el. Nagyon tehetseges, szoval ez igy van rendjen
nagyon ijeszto volt elkepzelni, hogy Nathannak ilyen fiatalon megszakadna az alma, amit mar evek ota el. Nagyon tehetseges, szoval ez igy van rendjen
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.