Demi Lovato: „Anyukám utálja a tetoválásaim”
2013. június 16. 07:56
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Demi egy 20 éves nő,nem kéne a szüleinek beleszólni abba,hogy mikor mit varrat a testére. Egyébként meg nem tudom mit van úgy oda Demi anyja,hiszen Kat Von D csinálja a világ legjobb tetoválásait,és ez Demi tetoválásain is meglátszik. Szerintem nagyon szépek Demi tetoválásai,és a Stay Strong-ja mentette meg sok millió tinilány életét. Vagy ez cseppet sem számít?!
2013. június 17. 16:16
|
|
eszterhejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 203899 offline
|
Demi már felnőtt, 20 éves! Egy tetoválásét veszekedni..nekem tetszenek a tetoválásai! Inkább tetoválást varrasson magára,minthogy megint vagdossa magát a kinézete miatt!
2013. június 30. 16:38
|
|
pinkgeniusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 204105 offline
|
Szerintem nagyon jók a tetkói, szépek, ízlésesek.
2013. július 13. 15:51
|
|
HahahaLovaticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 5 Azonosító: 205858 offline
|
Nyugi Demi... Én imádom a tetkóidat!!
2013. augusztus 21. 19:00
|
Luca Pollakúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 209592 offline
|
Szépek, nekem különösen a madarak tetszenek. De azért nem varratnék magamra egy szárnyast sem, se semmit... egyenlőre.
2013. augusztus 23. 17:58
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Nekem mindegyik tetoválása tetszik, Kat Von D amúgy is nagyon jól dolgozik.
Sőőt, én is nagyon szeretnék egy ugyanolyan tetoválást, ami Demi karját díszíti.
2013. augusztus 23. 19:47
Nekem tetszenek.De azt hittem először a képen ,hogy valami henna vagy matrica most meg csak nézek ,hogy tényleg igazi amúgy nekem is a Stay Strong felirat lesz a csuklómon.
2014. július 18. 17:00
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Az anyja helyében én sem örülnék, de más generáció, ezért más szeret. A dalszöveges tetkó nem tetszik, de a madaras nagyon jól néz ki. Mondjuk nem valami kicsi...
2014. július 25. 10:51
Két teljesen más generáció
Én inkább a kisebb tetkókért vagyok oda, de a madaras tetoválása nagyon szép
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: