Demi Lovato: „Anyukám utálja a tetoválásaim”
2013. június 13. 15:58
Demi tetoválásai egytől egyik szépek és igényesek, és amennyire tudom mindegyiknek van jelentése számára, és egy tetoválásnál ez a lényeg. A viselőjének kell hogy tetsszen, és számára legyen jelentése is - mert a divatból tetoválásnak én is ellene vagyok -, nem másnak.
Egyébként valahogy teljesen egyetértek azzal, amit Demi mondott, sőt ismerősek is ezek a szavak, én is azzal érveltem anyukámnak, hogy "de ez művészet és nekem igen is sokat jelentenek", persze nem hatotta meg, nekem is az volt, hogy az első tetoválásommal még meg tudott barátkozni, de amikor a második tetoválás után hazamentem úgy, hogy a fél alkarom ki van varrva... Úristen mit hallgattam, és azóta is téma, pedig nem most volt. Hála Isten mára már elfogadta, hogy nekem az igen is fontos, jelentéssel bír, és ott van, és kész; de ez azon a tényen mit sem változtat, hogy marhára nem ért vele egyet.
Egyébként valahogy teljesen egyetértek azzal, amit Demi mondott, sőt ismerősek is ezek a szavak, én is azzal érveltem anyukámnak, hogy "de ez művészet és nekem igen is sokat jelentenek", persze nem hatotta meg, nekem is az volt, hogy az első tetoválásommal még meg tudott barátkozni, de amikor a második tetoválás után hazamentem úgy, hogy a fél alkarom ki van varrva... Úristen mit hallgattam, és azóta is téma, pedig nem most volt. Hála Isten mára már elfogadta, hogy nekem az igen is fontos, jelentéssel bír, és ott van, és kész; de ez azon a tényen mit sem változtat, hogy marhára nem ért vele egyet.
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. június 13. 16:27
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
hát szerintem elég érett ahhoz, hogy ezt ő döntse el...
1 felhasználónak tetszik:
s.z.i.l.v.i.a91
2013. június 13. 16:33
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
hát meg lehet érteni az anyukáját is
2013. június 13. 16:39
Az anyukájának is igaza van, de Demi ezzel fejezi ki néhány gondolatát vagy miket
2013. június 13. 16:50
de hát Demi felnőtt, azt csinál, amit akar, nm? am sztem nagyon szép tetkók!
2013. június 13. 16:51
|
|
Claudia Bloomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 184925 offline
|
szerintem nagyon jók:)
2013. június 13. 17:17
Oh pedig mindegyik nagyon szép,de hát az anyák már csak ilyenek.
2013. június 13. 17:26
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Az én szüleim/nagyszüleim is rossz véleménnyel vannak a tetoválásokról. Én még régebben eldöntöttem, hogy majd 20 éves korom körül szeretnék egy kisebbet, de meggondoltam magam, mivel tényleg kell, hogy legyen egy jelentése a tetoválásnak, de nekem nincs olyan minta vagy szöveg ami jelentene valamit.
Különben is azt mondják, hogy a tetkók rondák még egy férfin is, nemhogy egy nőn.
2013. június 13. 17:46
|
|
Kriszta5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.05. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 0 Azonosító: 203214 offline
|
Az én anyukám sem szereti a tetoválásokat!!!!! Szerintem szépek!!! De a madaras tényleg kicsit nagy!!! De ezt Deminek kell eldönteni!!!! Majd én is szeretnék 20 éves korom körül egy kissebb tetkót!!!!
2013. június 13. 18:28
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Deminek szép, ízléses tetoválásai vannak és tényleg olyan jelentéssel bírnak ami fontos neki, de az anyukák csak anyukák
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.