A rapper úgy véli, ő a mai popkultúra Steve-je, aki ugyanannyira népszerű, akárcsak az Apple alapítója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kanye West azt hiszi, ő a második Steve Jobs
2013. június 12. 18:16
2013. június 12. 18:17
Nem szoktam ilyeneket mondani, de most komolyan. Ez egy egoista f-
2013. június 12. 18:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
de utálom ezt az öntelt bunkót
2013. június 12. 18:25
Szerintem meg már most azt jelenti a Kanye West, hogy öntelt b*nkó és ez nem is fog változni.
Sosem bírtam ezt a pasast és azt hittem, hogy ennél ellenszenvesebb már nem is lehetne...tévedni emberi dolog.
Sosem bírtam ezt a pasast és azt hittem, hogy ennél ellenszenvesebb már nem is lehetne...tévedni emberi dolog.
2013. június 12. 18:32
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Nem mondja... Én meg a következő pápa
Ez egy beképzelt,b*nk,legalja smucig dög - már elnézést,de ekkora egót? Mire fel? Csak nem a hatalmas nemlétező énektudására? Az eszes barátnőjére? Vagy a megszületendő szegény gyerekére? Ennek eszébe se jutna másról is nyilatkozni valami elismerőt, leszámítva ha az illető ő maga?
omgwhatslife...
Ez egy beképzelt,b*nk,legalja smucig dög - már elnézést,de ekkora egót? Mire fel? Csak nem a hatalmas nemlétező énektudására? Az eszes barátnőjére? Vagy a megszületendő szegény gyerekére? Ennek eszébe se jutna másról is nyilatkozni valami elismerőt, leszámítva ha az illető ő maga?
2013. június 12. 18:42
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Azért ne általánosítsunk. Az én életemben semmiféle nyomot nem hagyott. Pont az ilyen nagyképű, utálatos egoista magamutogató bunkóktól ráz ki a hideg és nem tartom semmire. A zenéi semmit sem mondanak, csak szavakat mond egymás után, amiknek semmi értelmük sincs. Amit ő csinál, az nem zene. A Coldplay, Kings of Leon, Savage Garden, The Corrs. Na igen, az zene, mert a szívükből jön és a dalszövegük minden szava kincs. Az, aki csak nőkről, piáról és pénzről tud "énekelni" az ne magasztalja magát az égig. -.-
2013. június 12. 18:50
Álmodik a nyomor XD Számomra semmi maradandót nem alkotott a zenei világban. (Na jó egy pár száma tetszik : D) Semmi összefüggést nem látok közte és Steve Jobs között.. Kim Kardashian még a megmaradt eszét is megfertőzte : O
2013. június 12. 18:53
Kanyi Weszt XDD Nem kicsit lett nagy az arca a csávónak.
2013. június 12. 18:55
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Nem. ő lesz az akinek a neve elsőként tűnik el a süllyesztőben. Számtalan nála nagyobb rapper van. pl Én személy szerint Dr. Dret tartom nagyon sokra. Nem tudom mitől nőtt meg ennyire a képe.
2013. június 12. 19:00
Kanye annakidején a következő Michael Jacksonnak is kikiálltotta magát,emlékeim szerint
2013. június 12. 19:08
Velem lehet a nagy probléma hogy nem hagyott bennem nyomot.
2013. június 12. 19:15
Howard Hughes-szal soha a bűdös életben nem fog egyenrangú lenni, Ő egy ikon volt sőt egy géniusz, mig ez pedig csak egy homárhal, aki alibiből felcsinálta a létező legrondább műmacát, akit csak laborban és műtőasztalon csinálni tudtak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: