A napokban jelent meg a Lonely Island legújabb korongja, mely a The Wack Album névre hallgat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a The Lonely Island legújabb albuma
2013. június 12. 16:57
2013. június 12. 17:11
Nagyon tetszik az a dal,amelyben Billie Joe is közreműködött. Először vonakodva hallgattam bele, hiszen ez a zenei ágazat nem igazán az én stílusom, de meg kell hogy valljam, tetszik. Pár napja már szinte csak ezt hallgatom
2013. június 12. 17:34
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Nagyon jóó , tökre tetszik
) ♥
2013. június 12. 17:40
Érdekes az egyszer biztos.Nekem tetszik,mert tele van egyediséggel.
2013. június 12. 17:44
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Jó kis komédia banda nekem bejött az előző lemezeikről hallott nóták, a legjobb a Natalie Portman rap dal! Bár meglepődtem, hogy ilyen hamar jött is a 3. lemez későbbre számítottam rá!
2013. június 12. 19:41
|
|
dobosinelliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 188371 offline
|
mikor elôször hallottam az I run NYC-t majdnem leestem a székrôl, de már megbékéltem vele :"D meg végülis nem ez az elsô szám, ahol rappel ^-^
2013. június 12. 19:57
Tetszik az I Run NY , de egyszerűen nem tudom elhinni , hogy Billie Joe egy ilyen stílusú dalban működik közre.
Bár nagyon tetszik.^^
Bár nagyon tetszik.^^
2013. június 18. 21:58
nem rossz ,de nem az én stílusom.
És amúgy is ez a szám szerencsére a The Lonely Island-é és nem a Green Day-é, szóval nincs ezzel semmi baj
És amúgy is ez a szám szerencsére a The Lonely Island-é és nem a Green Day-é, szóval nincs ezzel semmi baj
2013. augusztus 02. 13:44
|
|
Green Day fan 99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 207684 offline
|
Hát amikor meghallgattam az a I Run NY-kot a reakcióm kb ez volt:
"Basszus.. ez tényleg Billie... és mi ez a furi izé a rap alatt? Billie mióta rappel? Ez mi??? Nem is olyan rossz... Nem mondom h nagyon jó, de van ennél rosszabb is"
aztán mostnara eléggé megbarátkoztam ezzel a számmal xD
"Basszus.. ez tényleg Billie... és mi ez a furi izé a rap alatt? Billie mióta rappel? Ez mi??? Nem is olyan rossz... Nem mondom h nagyon jó, de van ennél rosszabb is"
aztán mostnara eléggé megbarátkoztam ezzel a számmal xD
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.

0 felhasználónak tetszik: