Mire számíthatunk a Vámpírnaplók folytatásában?
2013. június 13. 15:29
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Új arcok... aj-jaj várom már ezeket asz új arcokat, főleg, ha minimum úgy néznek majd ki, mint Ian vagy Paul.
Szóval egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim.
2013. június 14. 10:40
|
|
Laura00567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 196718 offline
|
Stefan-Silasra vagyok kíváncsi na meg azt is olvastam,hogy Tyler kutatni fog Klaus után
2013. június 14. 18:24
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Már alig várom...*-* Delenának nem örülök....
2013. június 14. 20:30
Jujj, én szurkolok a Klaroline párosnak! És kíváncsi vagyok mi lesz Silassal. Remélem, hogy azért az ősök többet szerepelnek majd ebben az évadban, mint ahogy azt elmondták.
2013. június 15. 15:06
Hát nem tudom...én eléggé elszoktam a sorozattól, számomra túl kiszámítható lett. Az évadzáróval sem voltam megelégedve, a 3.évadé sokkal jobb volt. Nem tudom mi lesz az 5.évadban, de nem hiszem hogy jó lesz. Sok mindennel elrontották a sorit, már azt se tudom nézzem-e vagy ne.
2013. június 15. 22:08
Én Katherine-re leszek kíváncsi meg persze Delenára
2013. július 01. 21:46
|
|
Katherine Petrovaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 204993 offline
|
November 10.-e még messze van... :'(
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: