Mire számíthatunk a Vámpírnaplók folytatásában?
2013. június 12. 08:38
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Huh,már nagyon várom
) ♥♥♥
2013. június 12. 09:07
Már nagyon várom,kíváncsi leszek,mi lesz a Caroline/Tyler/Klaus szerelmi háromszöggel.
2013. június 12. 09:42
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez a negyedik évad nagyon lázba hozott. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
2013. június 12. 13:52
|
|
Szoszke8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164629 offline
|
Nagyon várom már, és alig fogom addig kibírni:/DE most két sorozatot is lehet majd nézni, mert az The Originals is biztos jó, lesz annak ellenére, hogy szerintem nem kellett volna kivenni az ősöket a Vámpírnaplókból..Katherine szál nagyon érdekesnek ígérkezik, és végre teljesen Delena lesz!
2013. június 12. 16:21
Már rettentően várom a folytatást.Nagyon sajnálom hogy az a bizonyos Klaroline páros nem kap sok esélyt.Én azért még reménykedem.Bár szerintem bennük épp az az érdekes ahogy néha egyre közelebb kerülnek egymáshoz,aztán újra teljes ellenségek.A Delena párosra valóban kíváncsi vagyok,de szerintem nem nagyon fog nekik menni.Silas,nem tudom.Nem fűzök hozzá túl sok pozitív reményt de majd meglátjuk.Valamint az hogy visszatér Jeremy,kíváncsi leszek mi lesz a fedősztori.Katherina mint ember,érdekes.Már nagyon várom az 5.évadot.
2013. június 12. 16:58
|
|
Betta15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 182964 offline
|
már alig bírom ki így is most meg mégjobban felcsigáznak!!!!! MÉG NAGYON SOK IDŐ VAN ADDIG!!!!
:,(
de én addig is nosztalgiaként visszanézek pár régi részt
de én addig is nosztalgiaként visszanézek pár régi részt
2013. június 12. 17:11
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Aaaa mindig mikor errol olvasok, raz a hideg
Nagyon varom! Foleg hogy mi lesz Stefannal meg Katherienevel
meg jaj uj szereplok is mindig jol jonnek
Nem baj hogy sok idot kell meg varni
annal izgibb:P
Nagyon varom! Foleg hogy mi lesz Stefannal meg Katherienevel
Nem baj hogy sok idot kell meg varni
2013. június 12. 17:14
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Remélem is hogy Hayley nem fog bezavarni a Klaus+Caroline párosba
Na igen Jeremyre nagyin kíváncsi leszek, meg hogy ugye Bonnie meg halt és hogy a többiek ezt hogy fogják feldolgozni...
2013. június 12. 18:12
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hála istennek hayles nem fog sok vizet zavarni ezaz... és a Jeremys dologra én is kíváncsi leszek, meg az összesre amúgy, de az tényleg érdekes lesz:D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: