Snoop Lion: „Miley Cyrus fantasztikus”
2013. június 11. 22:29
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Na mennyit nyalizik még Snoop? Már kezdem azt hinni hogy történt valami köztük
2013. június 11. 23:09
|
|
Ale926új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 201574 offline
|
Mileyval semmi baj sincsen. Egykor Hannah Montana volt, akkor is imádták a kicsi 8 évesek. Szerintem rájött hogy ideje felnőni, ledobni a szöszi parókát (bár szőkítette a haját de ez mellékes), és végre rátalált arra a hangzásra ami tényleg illik az új énjéhez.Snoop Lion szinte helyettem beszélt: tényleg jó lett a szám. Mileynak nem csak a személyisége és a külseje, ezzel az imidzse is változott. Szerintem az új rajongókat nem zavarja ha néha bevillan 1-1 drogozós kép.
2013. június 12. 00:30
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
A közös számuk finoman szólva nyögvenyelős, mondjon akármit Cyrus tehetségéról egy egyébként nem az énekhangjával befutott colos rapper.
Ahhoz meg, hogy Cyrus milyen szellemiség (amire én sem tudok rosszat mondani) semmi köze az énektehetségéhez, amiből még keveset bizonyított, mindeddig.
Ahhoz meg, hogy Cyrus milyen szellemiség (amire én sem tudok rosszat mondani) semmi köze az énektehetségéhez, amiből még keveset bizonyított, mindeddig.
2013. június 12. 02:04
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.06.11. 21:28)
Ha Miley tényleg valójában lefeküdt Snooppal akkor eléggé ocsmány nő.
most komolyan azzal vagytok elfoglalva, hogy Miley+Snoop?
'eléggé ocsmány' hahjaj...
2013. június 12. 02:05
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.06.11. 22:23)
Egészen biztos vagyok abban, hogy egyszerűbb módon is hanyatt tudná dönteni ezt a lazaerkölcsű dizni'csibét. A nevetségesből a szánalmasba fullad a puncsolás.
'lazaerkölcsű' ?
komolyan csak a negatívat látjátok benne? ez már annyira szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Shorty Official
2013. június 12. 06:53
Látom megérkeztek a megmondólánykák is.
Legalább van, aki szívesen dolgozik vele és jókat mond róla, ha épp nem érdek áll a háttérben.
2013. június 12. 09:23
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Tuti nem feküdtek le, hülye pletyka! -.-
2013. június 12. 10:09
Azt tartom érdekesnek, hogy amikor Selena Gomezzel vagy Justin Bieberrel kapcsolatban jelenik meg hasonló cikk, akkor őket szinte mindenki az egekig magasztalja, bezzeg ha Mileyról van szó, akkor neki valószínűleg ágyba kellett bújni, vagy le kellett fizetnie xy-t, hogy jó dolgokat mondjon róla. Elég érdekes gondolkodásmód.
2013. június 12. 12:47
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
Egyetértek Snoop-al, Miley tökéletes, mind hangilag, mind példaképileg!
)
A sok agyhalottnak üzenem, hogy nem feküdtek le, az meg a másik, hogy Miley még mindig Liammel jár, szóval le lehet állni az ocsmány szövegekkel, nedvezzetek inkább az 1d, jb, vagy sellyke cikkjei alá. nacsókacsalád.
A sok agyhalottnak üzenem, hogy nem feküdtek le, az meg a másik, hogy Miley még mindig Liammel jár, szóval le lehet állni az ocsmány szövegekkel, nedvezzetek inkább az 1d, jb, vagy sellyke cikkjei alá. nacsókacsalád.
2013. június 12. 14:49
|
|
Patty33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 203478 offline
|
elég szomorú, h ha valamelyik előadó megdicséri a másikat és történetesen az az előadó férfi a másik meg nő,akkor már mindenki egyből azzal jön h csak nyalja a seggét és meg akarja húzni... Snoopyka csak próbálja jó színben feltüntetni Miley-t és ha egyszer ez az igazság!! Miley ügyes, tehetséges és egyszerűen tökéletes!! levágatta a haját és stílust változtatott, nincs ebben semmi meghökkentő...én felnézek rá amiért kiáll önmagáért és igenis önmagát adja!! mi értelme lenne játszani az áldott jó kislányt ha egyszer ő nem ilyen?! IMÁDOM őt amiért felvállalja önmagát
akik meg beszólnak neki azok félős kis egérkék akik nem mernek olyanok lenni amilyenek igazából!!! kis féltékeny patkányok!!
2013. június 12. 15:12
|
|
OneHundredMillionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 194145 offline
|
szerintem is baromság összeboronálni őket...csak megdicsérte őt emberileg nem pedig azt mondta h de jó melle van vagy jó a segge amiből már arra következtethetnénk, hogy többnek nézi mint kollégát, de erről a jelek szerint szó sincs!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.