A 28 éves színésznő jogtalan névhasználat miatt fordult a bírósághoz egy francia író miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perel Scarlett Johansson
2013. június 10. 22:15
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ez elég kétoldalú dolog szerintem, mert egyrészt szerintem Scarlett kicsit túlreagálta a dolgot, és felfoghatná úgyis mint "reklám" bár tény, hogy arra nem igen van szüksége, és meg felfoghatná úgy is mint hízelgés, hogy az író pont rá gondolt egy ilyen szempontból, egyáltalán nem negatív jelleggel
Másrészt viszont tényleg nem ártott volna neki legalább megpendíteni ezt, és ha nagyon nem ment volna bele, max. keres egy másik színésznőt vagy akárkit a könyvéhez
2013. június 10. 22:33
Nem értem, hogy egy könyvbe miért kell beleírni egy sztárt. Ez már a s*ggnyalás kategória, csak hát elég rosszul sült el, mert ezek szerint a színésznő nem vevő rá. Mondjuk ilyenért perelni is baromság...
2013. június 11. 01:01
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
És mi van akkor, ha beleírta? Mit kell ezen így kiborulni? Istenem...
2013. június 11. 03:27
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Egyaltalan nem jogos amit Scarlett csinal. Az iro meg, gondolom en, nem igy akarta eladni a konyvet. Ez csak egy tortenet. Es amit mi alkotunk, irunk, vagy akar rajzolunk azt ugy tehetjuk ahogy akarjuk. Akkor ennyi erovel The Perks of Being a Wallflower irojat is perelhetnek, mert ott meg banda neveket irt bele es a dalaikat. Nem is egyet. Ez inkabb csak arrol szol, hogy faj a foga Scarlett-nek arra a penzre amit kaphatna ez miatt. Es en ezt ugy mondom hogy birom ot mint szineszno. De ez nekem akkor se nagyon tetszik. Lehet hogy mar csak azert sem mert elfogult vagyok az irassal, mivel iro akarok lenni...
2013. június 11. 06:41
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Ilyenért perelni?
Scarlett esze is fogyóban van mostanság...Miért baj az, ha egyetlenegy jelenetben szerepel a neve egy francia könyvben? Még csak nem is szereplő, csak hasonlított rá...
2013. június 11. 09:27
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Akkor közülünk is sokakat beperelnének,ha kiadnánk a fikcióinkat..az enyémben megjelenik említés szerűen Adam Lambert,Madonna,Lady GaGa meg sok olyan zenész/énekes,akiket szinte mindenki ismer...
2013. június 11. 10:08
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Gondolom senki nem olvasta közülünk a könyvet, én legalábbis nem, így nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen cselekmények között merül fel Scarlett neve. Viszont valóban kicsit túlzásnak tartom a bíróságot, ugyanakkor lehet, hogy ennek már vannak előzményei.
Roxxy , a fanfiction más kategória, te azt nem pénzért árulod, ha így tennél akkor előfordulhat hogy te is jogsértést követnél el, gondolom Te sem feltétlenül örülnél annak, ha valaki személyesen téged említene a könyvében és lehet hogy neked cseppet sem hízelgő módon és ebből pénzt kreálna.
Roxxy , a fanfiction más kategória, te azt nem pénzért árulod, ha így tennél akkor előfordulhat hogy te is jogsértést követnél el, gondolom Te sem feltétlenül örülnél annak, ha valaki személyesen téged említene a könyvében és lehet hogy neked cseppet sem hízelgő módon és ebből pénzt kreálna.
2013. június 11. 10:58
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem már mondták, hogy hasonlítok Scarlett-re csak nem szőke a hajam. De amikor még neki is barna haja volt, akkor nagyon hasonlítottunk.
Én is azt mondom, hogy még nem ismerjük miről szól a könyv, lehet, hogy épp utcasarkinak állították be vagy valami, csak azt nem írták bele a cikkbe.
De ha tényleg csak annyiról van szó amit leírtak, akkor ebből nem lesz nagy ügy.
Én is azt mondom, hogy még nem ismerjük miről szól a könyv, lehet, hogy épp utcasarkinak állították be vagy valami, csak azt nem írták bele a cikkbe.
De ha tényleg csak annyiról van szó amit leírtak, akkor ebből nem lesz nagy ügy.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: