Kidobták Justin Biebert egy klubból
2013. június 10. 21:57
Hát ezt bukta Bieber. Nehogy már azt higgye, hogy ő mindenhová bemehet, mert ő mostanság "népszerű". Nem kivételeznek a legnagyobb "sztárokkal" se Amcsiban.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. június 10. 22:02
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Így is kell kis szar!
Charlotte Benning
2013. június 10. 22:06
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Hahaha, hát igen. A szabály rá is vonatkozik, akármekkora sztár is...
Charlotte Benning
2013. június 10. 22:06
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
legalább rá is vonatkoznak a szabályok...
Charlotte Benning
2013. június 10. 22:11
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
hát azért Bieber-re is vonatkoznak a szabályok.. mekkora égés lehetett, hogy csak úgy juthatott be, ha besurran, de még úgy se sikerült..xddddddd
Charlotte Benning
2013. június 10. 22:15
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Ha ez tényleg igaz, akkor Justinnak akár tetszik, akár nem, ennek így kellett lennie. Én nagyon bírom őt, de ha nem mehet be, fogadja el! Legalább most nem csinált botrányt. Leht, hogy mégis tanul a hibáiból és vége lesz élete zűrös szakaszának...
Amúgy nem értek itt néhány embert, hogy jön ide Selena meg az 1D?! Róluk több cikk van, mert ezek szerintem őket jobban figyelik. Ennek az oldalnak az olvasói köre valószínűleg 20 éven aluliakból áll, akiket nem feltétlenül érdekli, hogy mi történt azokkal a sztárokkal akikről még életükben nem hallottak. Mindenki azt a cikket nézi meg, amelyiket akarja, tehát téged senki nem kényszerít arra, hogy arról a sztárról olvass, amiről a sok sikiítozó tini. (Tisztelet a kivételnek!)
Amúgy nem értek itt néhány embert, hogy jön ide Selena meg az 1D?! Róluk több cikk van, mert ezek szerintem őket jobban figyelik. Ennek az oldalnak az olvasói köre valószínűleg 20 éven aluliakból áll, akiket nem feltétlenül érdekli, hogy mi történt azokkal a sztárokkal akikről még életükben nem hallottak. Mindenki azt a cikket nézi meg, amelyiket akarja, tehát téged senki nem kényszerít arra, hogy arról a sztárról olvass, amiről a sok sikiítozó tini. (Tisztelet a kivételnek!)
2013. június 10. 22:16
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Szegény, mindjárt megsajnálom... x""D De az a lebuktatás vicces lehetett
Charlotte Benning
2013. június 10. 22:24
|
|
erikakiss2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.07. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 203328 offline
|
Ilyen szemétséget -.-" miért nem lehetett beengedni? ugyan már:D
2013. június 10. 23:13
|
|
Metálgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 201844 offline
|
Drága erikakiss2000 képzeld vannak szabályok azon mi a szemétség ???
Charlotte Benning
2013. június 10. 23:34
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem teljesen jogos,h nem engedték be.Ott 21 év a korhatár,ezt pedig neki is el kell fogadnia.Az pedig,h megpróbált besurranni...nem igazán látom értelmèt.Egy buliba nem jutott be,nem a vilàg vége.
Nagyon szeretem Justint,de sokszor nagyon nagyképű tud lenni.Most is,nem engedték be a korhatár miatt,erre pedig ahelyett,h "beletörődött" volna,megpróbált besurranni,h ő már csakazért is bemegy.Èrtem én,h világsztár és kénye kedve szerint màszkálhat oda,ahova csak akar,mert van rá lehetősége és pénze,DE a szabályok rá is ugyanúgy vonatkoznak.Ő is csak egy ember,mint bárki más.
Nagyon szeretem Justint,de sokszor nagyon nagyképű tud lenni.Most is,nem engedték be a korhatár miatt,erre pedig ahelyett,h "beletörődött" volna,megpróbált besurranni,h ő már csakazért is bemegy.Èrtem én,h világsztár és kénye kedve szerint màszkálhat oda,ahova csak akar,mert van rá lehetősége és pénze,DE a szabályok rá is ugyanúgy vonatkoznak.Ő is csak egy ember,mint bárki más.
rencsi95
2013. június 11. 07:04
Nem értem, miért akart annyira bejutni a klubba... Meg is értem, hogy megalázva érezte magát, amiért be akart surranni.
Charlotte Benning
2013. június 11. 08:27
Nagyon helyes! Nehogy azt higgye már, hogy mert híres, bármit megtehet. Ha a szabály szerint nem mehet be, mert még nem nagykorú, akkor ez van. Jogos a tiltás, bár Buburka most biztosan nagyon odavan, hogy őt, mint hírességet nem engedték be valahová. Kíváncsi vagyok, a fanjai majd mit fognak ide írni.
Mellesleg, nem értem, hogy Buburka miért érezte magát megalázottnak. Ja, hogy rajtakapták kiskorúként? Hát igen, az elég gáz.
Mellesleg, nem értem, hogy Buburka miért érezte magát megalázottnak. Ja, hogy rajtakapták kiskorúként? Hát igen, az elég gáz.
2013. június 11. 09:45
Ennyi!! Én szeretem JB-t meg minden de nagyon idegesítő h hogy elvan magával...azért mert híres még nem nagykorú és kész !!!
2013. június 11. 10:16
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
Amúgy én nem szeretem,de le lehetne már róla szállni.Jó,elszállt,de mindig róla kell beszélni???....
2013. június 11. 10:28
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Csoda, hogy csendben hazakullogott, és nem csapott balhét, mint ahogy szokott...
2013. június 11. 10:30
Szilágyi Szilvi... szerintem egy róla szóló cikknél mindenkinek megvan a joga hozzá h elmondja róla vagy a cikkről a véleményét
Charlotte Benning
2013. június 11. 10:42
Erre mit mondjak? Ha meg volt neki tiltva és előre megmondva gogy nem mehet be akkor minek kell bemenni?
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.