Minden idők legnagyobb divatbakijai
2013. június 10. 21:42
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Általában szeretem a nem mindennapi dolgokat, de ezeket már durvák...
2013. június 10. 22:01
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Rose nem bakizott, ezt később meg is erősítette. A média Mansontól várta a nemi szerv mutogatást, ezért otthon kitalálták ezt a szettet. Manson nyakig beöltözve, Rose majdnem pucéran. Szerintem sikerült a fordított provokáció, ennyi évvel a kapcsolatuk és maga az esemény után is emlegetik ezt a díjátadót.
Lady Gaga szintén a provokáció és a meghökkentés jegyében öltözködik. A többi viszont komolyan gondolta és bálkirálynőnek képzelte magát.
2013. június 10. 22:18
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Úristen
Tényleg egyik borzalmasabb mint a másik, de a legtöbbjét legalább az a förmedvény normálisan takarja. Viszont az az egy-kettő akik már tulajdonképpen meztelenek... hát eléggé meghökkentő is kiábrándító látvány
2013. június 10. 22:51
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Ja hát a krapek a végén a legdurvább...Aztán az előtte lévő Erin-nek meg hát nincs melle mintha a háta lenne,egy ilyen nincs mellű nőnek nem illik ilyen ruhát felvennie,mert nem hát finoman mondva nem jó megoldás...
És a másik ami tényleg durva...a bűbájos boszi,hát nincs is rajta ruha... így megjelenni!
És a másik ami tényleg durva...a bűbájos boszi,hát nincs is rajta ruha... így megjelenni!
2013. június 10. 23:02
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Ezek undorítóak! Marc Jacobs és Lady Gaga a legrosszabb! Bár Katy-é nem olyan szörnyű
2013. június 11. 00:41
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Mintha a Vatikánból érkezett volna a bíborosok közül. Hát ez kész!
Katyé egyébként nekem még tetszik is, szerintem ez ebben a felhozatalban el is fogadható, sőt átlagos. A Rose McGowan Maril pároson nagyon meglepődtem, hát azt a valamit Roseon meg ruhának sem nevezném. Förtelmes, de bevállalós csaj, az biztos. Ez tuti a sötét korszakából maradt ránk.
Katyé egyébként nekem még tetszik is, szerintem ez ebben a felhozatalban el is fogadható, sőt átlagos. A Rose McGowan Maril pároson nagyon meglepődtem, hát azt a valamit Roseon meg ruhának sem nevezném. Förtelmes, de bevállalós csaj, az biztos. Ez tuti a sötét korszakából maradt ránk.
2013. június 11. 06:22
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Katy-ével semmi baj nincsen! Nem pont a KCA-ra való, de szerintem szép benne!!!
2013. június 11. 08:25
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Legtöbbször nem gondolják végig mit vesznek fel... Aki öltöztetőik pedig abban is látják a sikert, ha a legrosszabb ruha lesz az övék, a lényeg, hogy beszélni fognak róla...
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: