Erin meg Kimmy szintén, de főleg Rose.
Minden idők legnagyobb divatbakijai
2013. június 10. 17:50
Marilyn Manson egyáltalán minek vett fel ruhát?
Lady Gaga az mindig önmagát adja
2013. június 10. 18:00
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Gagánál pont tudom, hogy ezzel az volt a célja, hogy megmutassa mennyire nem érdekli őt, hogy az emberek szerint elhízott és, hogy nem fog emiatt olyan ruhákat felvenni, amik karcsúsítanak, sőt, fel vett a tökéletes ellentét ennek a ruhának:
ami ugye optikai csalódást kelt!
Számomra a leggázabb ezen a listán Erin Wasson ruhája!
Mert a többieké is merész, de nekik legalább a testük is jó! De neki konkrétan visszataszító férfias felsőteste van! De legalább is ebben a ruhában tökre úgy tűnik!
ami ugye optikai csalódást kelt!
Számomra a leggázabb ezen a listán Erin Wasson ruhája!
Mert a többieké is merész, de nekik legalább a testük is jó! De neki konkrétan visszataszító férfias felsőteste van! De legalább is ebben a ruhában tökre úgy tűnik!
2013. június 10. 18:04
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Katy ruhája a legnormálisabb
2013. június 10. 18:06
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Te jó ég,ezek a ruhák.... kik találták ki ezeket,ha lehet őket ruhának nevezni , hát ezek nagyon durvák !
2013. június 10. 18:08
|
|
Gordon Warnerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 197474 offline
|
Rose McGowan és Marilyn Manson sem volt szerintem olyan szarul felöltözve.. Ott pont ez a jó, nem úgy mint ebben az országban, hogy prűdek és visszamaradottak az emberek..
2013. június 10. 18:10
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Azért van néhány név, akit kár volt feltenni a listára, mert náluk ez nem egyszeri baki vagy van akinél nem baki, csak szimplán polgárpukkasztás (lsd Gaga). Marc Jacobs láttán sokkot kaptam, jó lett volna egy nagy feliratot tenni elé, hogy csak erős idegzetűeknek.
2013. június 10. 18:13
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Uhhh...ez...ez
2013. június 10. 18:13
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Hát szerintem jobban jártam volna ha az elsőt nem látom meg, ma sem fogok tudni aludni. .__." én még az utcára sem mennék úgy ki mint Rose, nem hogy egy gálára. de mindegy, ő tudja.
Aztán Gagáról, Nickiről és Ke$háról mind tudjuk, hogy őrültek, nem tudom mi mást vártatok volna.
A többieknek pedig vagy nagyon nagy ízlésficamuk van, vagy pedig ezzel csak felakarták magukra hívni a figyelmet.
Aztán Gagáról, Nickiről és Ke$háról mind tudjuk, hogy őrültek, nem tudom mi mást vártatok volna.
A többieknek pedig vagy nagyon nagy ízlésficamuk van, vagy pedig ezzel csak felakarták magukra hívni a figyelmet.
2013. június 10. 18:14
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Eva Longoria és Katy Perry így is csinosak, Rose dögös, mégha kicsit közönséges is, Manson pedig önmagát hozza - a többiek nevetségesek, mint mindig. M.J. lehet, hogy divattervező, de akkor is egy pojáca.
2013. június 10. 18:15
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
MIK EZEK?
most úgy öszintén..? why ??? néhány emberből kinézem hogy fel vesz ilyen hülyeségeket, de a többi...? mondjuk Chrisé szerintem nem olyan gáz, talán az ővé a leg elviselhetőbb..
2013. június 10. 18:25
Te jó ég.xD Mi ruhák.. Katy nem olyan gázos, de azért kicsit jobban is felöltözhetett volna a gyerekek miatt.^^
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

1 felhasználónak tetszik: